hlavne vas co beriete antikoncepcne tabletky, mate s tymto probem ? Gynekolog mi povedal ze je to v poriadku, urobil mi aj ultrazvuk a ziadne hrcky ani nic neobvykle nenasiel.. mozno rastu, ale pochybujem, ze by ma pri tom bolel iba jeden ? taaaak ????
urcite to nebude zlou podprdou ani nemam pred mens.. skor by som sa priklonika k hormonom, no neviem preco mi to lekar potom nespomenul, a taktiez ta bolest prs je konbinovana aj bolestou mojho laveho vajicka cize dalsi fakt je ze ma boli vsetko na lavej strane ? hmm
@sandy114 ja mam logest, je to pre take co chcu predchadat zvýšeniu hmotnosti, horsej pleti a pod. ja som s nou spokojna no v poslednej dobe mam tieto problemy, a je aj citlivejsia k zazivaciemu traktu..
moja prva bola Minerva ale s tou som skoncila na pohotovosti s preukrutnymi bolestami brucha, achh
a este mam jednu zlu skusenost, po istej dobe od zacatia brania antikoncepcie som prestala brat na 3 mesiace antikoncepciu, prsia sa mi zmensili !! zhorsila plet a mala som este dlhsiu mens. ako bola moja pred tabletkami, takze toto vsetko sa mi dojebalo, pred zacatim bratia som taketo problemy nemala, prsia som mala plne a plet krasnu cistu..
zvyknu ma boliet pred kramami, ale nie stale. antiku neberiem, nemam na to dovod. pokial ti doktor tvrdi, ze to je v poriadku, mozes mu verit, alebo mozno skusit zasa nejaky iny druh antiky.. kedze kazda zena je ina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale každopádne ak máš pred menštruáciou, spomínaná bolesť môže byť sprievodným javom
Mne sa s mojimi nestalo nič. Bohužial
moja prva bola Minerva ale s tou som skoncila na pohotovosti s preukrutnymi bolestami brucha, achh
a este mam jednu zlu skusenost, po istej dobe od zacatia brania antikoncepcie som prestala brat na 3 mesiace antikoncepciu, prsia sa mi zmensili !! zhorsila plet a mala som este dlhsiu mens. ako bola moja pred tabletkami, takze toto vsetko sa mi dojebalo, pred zacatim bratia som taketo problemy nemala, prsia som mala plne a plet krasnu cistu..
no ale bepecny sex si uzivam stale