@tunidlo nemyslim, ze je to sprosty zvyk... a navyse tie hroby tam nie su naveky takze sa nemusis bat ze ked zajtra vyjdes z vchodu budes mat pred sebou nahrobny kamen... len sa pozri na ten graf kolko ludi sa chce spopolnit a kolko normalne pochovat...
s kamaatkou sme sa chceli dat pochovat do spiraly... a chyba mi tu moznost nechat sa rozstrelit ... prostena kopci na kope dynamitu by molo polozene moje telo a dole by boli ludia s dazdnikmi a odpalili by to
Mne sa paci myslienka ze cloveka po smrti zasiju do vreca, zakopu do zeme a nad neho zasadia novy mlady strom. A clovek pocas svojho rozkladu vyzivuje ten strom takze vlastne ked sa zaplni cely cintorin bude tam namiesto smutneho miesta z nahrobnych kamenov les a pri kazdom strome cedulka s menom.
Spopolnit a popol rozsypat v okolitej prirode. Hlavne nech nie je ziadny cintorin, nahrobny kamen, kopa kvetov a sviecok a placuci ludia. A ak mi skusia nevyhoviet, budem ich chodit srasit, kym mi nevyhoveju (-:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
nech je zo mňa aspoň nejaký úžitok...
najprv spopolniť a potom rozsypať na nejaké strašne krásne miesto a druhí vás budú vdychovať @6
Určite lepšie ako dať do nejakého hrobu a márniť tak využiteľné pozemky
Už by sa mali ľudia uvedomiť a prestať uchovávať tieto sprosté zvyky, lebo za chvíľu nebude dať nikde parkovať a celé mestá budú cintoríny ...
No ak nie je sprostý tak má snáď nejaký logický základ ...
Môžeš mi ho ozrejmiť napr. ...