ako dlho trvalo u vás, kým ste sa pozbierali z rozchodu a boli pripravení na ďalší vzťah ? prijmem názory od tých, ktorí sa rozišli aj od tých, ktorý rozchod neiniciovali
neviem par mesiacov asi ale vztah uz nechcem ozaj dlho a kedze som za tie roky ani nespoznal zenu, s ktorou by som chcel mat vztah tak to nejak neriesim
kedže som rozchod iniciovala ja,tak nebolo vlastne čo dávať dokopy z mojej strany
a vlastne nechcela som vzťah potom a zatiaľ ani nechcem. sú to už pomaly dva roky,som šťastná,ale tak keby náhodou stretnem niekoho,kto by za to stál,tak no prblm.
z niekoho roky, z niekoho mesiace... po poslednom rozchode som myslela, ze sa ani nepozbieram a potom som ho stretla nahodou a zistila, ze uz to pominulo vsetko. ani pozitivne ani negativne city, lahostajnost. ale to je strasne individualne, kazdy vztah je iny a ma aj ine "dozvuky"...
s bývalým som bola 2 roky,zbožňovala ho,nedokázala som si predstaviť že to raz skonči a zrazu to skončilo ...a síce som myslela že nikdy nebudem okej,dlho to netrvalo cca mesiac? proste som lásku premenila na nenávisť,až tak ťažké to nebolo... bývalý ma chcel potom späť ale ja jeho už nie,už som stretla lepšieho ( s ním som mimochodom dodnes)
s rozchodom som bola zmierena uz dlhsie, aj ked stale to nebolo lahke, ked nadisiel.. rozisla som sa predtym (s tou osobou) uz niekolkokrat a jeden raz to proste museo byt definitivne.. a na dalsi vztah som nijako extra nebola "pripravena", vlastne som si myslela, ze ani nebude, neratala som s tym, ze by som vobec nasla niekoho, kto by mi neprekazal.. nenadisiel taky moment, ked by som si povedala: "ok, je to za mnou, teraz som konecne pripravena oddat sa inemu", to vobec nie. ale kedze rozchod prisiel z mojej strany, bolo to ine, akoby som ja mal byt ta, kto dostal kopacky. ta druha osoba na tom, myslim, bude vzdy horsie, lebo to nemusi cakat, nemusi byt na to pripraveny..
zhrnutie: neviem neviem, ci sa da vseobecne povedat, ked je niekto pripraveny na vztah. ked ta prava osoba pride, tak je jedno, ci to bude mesiac po tom alebo 5 rokov. proste nad tym hlava nebude uvazovat
Ja som sa z posledneho rozchodu (neinicioval som ho) dostal celkom rychlo, pretoze som isiel na dovolenku a spoznal som tam jednu super zenu, ktora mi pomohla "zabudnut" na byvalu.. na druhej strane uz je to asi rok, ale stale nie som na vztah pripraveny.. nechcem ho.. obera ma o to cas, ale aj energiu...
záleží na tom, či si ten, kto rozchod iniciuje alebo ten, kto je odmietnutý, mal som len jeden vzťah, rozchod som inicioval ja, necítil som sa po tom dobre, ale prešlo ma to rýchlo, teraz sme kamaráti, teda aspoň dúfam (y)
myslím, že kebyže som ten odmietnutý, tak to trvá velice dlho :/, lebo síce som nemal vzťah, ale odmietnutý som bol a aj to bolí ako sviňa a dlho
jak tu citam tie cisla, normalne je mi zle.. bola som rozidena s frajerom dva dni a boli to najdlhsie, najhorsie, najuplakanejsie, najdepresivnejsie, najbolestivejsie dni v mojom zivote a neviem si vobec predstavit jake by to bolo, keby ostaneme rozideni na furt,..
tak ja sa k tomu asi viem najaktualnejsie vyjadrit... boli sme spolu 5 rokov... ale skoncilo to a uz je to prec... a trvalo 3... mozno aj 4 hodiny, kym som sa z toho dostal ale clovek nemoze smutit vecne... a ja citim, ze moje srdiecko je znovu otvorene laske...
pol roka mimo sveta, druheho pol roka uz vdaka tomu ze mi sucasny priatel ukazal ze este ma niekto v zivote moze lubit, uz o dost lepsie.
ale je to rok od rozchodu a urcite to vsetko nie je este OK, hlavne na mne to zanechalo velmi vela psychickych nasledkov ako strasny pocit menejcennosti, strach a cynizmus v laske.
zo zaciatku tie vascie depky, tak rok a pol priemerne, dokym som si dokazala s niekym nieco zacat...
aaaa teraz je to este stale kriticke, pritom je to uz rok odvtedy, ale uz som stihla sa s jednym rozist a s druhym som uz 8 mesiacov.. ale stale ma to trapi
len ja truba som sa vrhla do dalsieho vztahu bez toho aby som mala vyriesene depky z toho predosleho a proste neni to dobre... je to fajn milujem ho, ale milujem ho tak inak... nie ako toho predtym...
na to ma napada dialog z filmu Pribeh mojho syna: "Si stastna s manzelom?" "Ano. Je to sice iny druh lasky, ale som stastna."
Všetko závisí od konkrétneho ukončeného vzťahu a aj od spôsobu ukončenia. Raz mi to trvalo skoro 4 mesiace a dostal som sa z toho až ked som sa znova stretol s bývalku a naposledy to trvalo tak týždeň, pretože sme sa rozišli v dobrom a ostali sme priatelia
Po prvom to netrvalo ani týždeň, sama som sa tomu čudovala no bolo to asi tým, že to bol vzťah na diaľku videli sme sa úplne minimum takže to bolo založené len na takom tom, internetovom vzťahu...a druhý krát, rok..a ten chalan už ani nevie že existujem, sľuby "budem tu vždy pre teba, nikdy ma nestratíš, zo všetkým sa mi môžeš zdôveriť, pomôžem ti vždy keď to budeš potrebovať"..došla druhá, ktorej som strašne vadila on ju poslúchal ako verný psík a vysral sa na mňa..a teraz sa spamätávam ani to nebol vzťah, len také pobláznenie a opäť sľuby, čo bude ako nám bude dobre..prišli druhé a ja sa môžem akurát tak pichnúť do ritky..vždy to skončí rovnako, z toho dôvodu sa do vzťahu radšej nepúšťam, no vždy sa nehám poblázniť..hlúpa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
@lovinme ale veď to je individuálne
a vlastne nechcela som vzťah potom a zatiaľ ani nechcem. sú to už pomaly dva roky,som šťastná,ale tak keby náhodou stretnem niekoho,kto by za to stál,tak no prblm.
ono ja sa vždy zle spamätávam..resp. nespamätávam... :/
ani nejdem popisovať, aké mám stavy teraz.....
ale sa držiim hesla, že klin sa klinom vybiija...takže tak...
.....hlavne keď to ten druhý má ťažko u prdele...vtedy to ide ľahšie kúsok...
ale už serem na všetko...opúšťam sa...takže idem j*bať na seba hlavne...
a už nejak odveci diktujem...takže..nič.
brú noc.
zle to bolo 2-3 mesiace ale doznievalo to rok...
no namotávky...z tých sa dostávam fest ťažko a dlho..
ked vam niekto slubuje lasku az za hrob a zasnubi sa s vami a potom zistite, ze to cele bolo klamstvo, spamatavate sa z toho dlho...
spomenula osm uz , ze chlapi su svine?
zhrnutie: neviem neviem, ci sa da vseobecne povedat, ked je niekto pripraveny na vztah. ked ta prava osoba pride, tak je jedno, ci to bude mesiac po tom alebo 5 rokov. proste nad tym hlava nebude uvazovat
ale raz možno zažijem aj "normálny" deň.
myslím, že kebyže som ten odmietnutý, tak to trvá velice dlho :/, lebo síce som nemal vzťah, ale odmietnutý som bol a aj to bolí ako sviňa a dlho
ale je to rok od rozchodu a urcite to vsetko nie je este OK, hlavne na mne to zanechalo velmi vela psychickych nasledkov ako strasny pocit menejcennosti, strach a cynizmus v laske.
a netrufam si odhadnut kedy pominie aj toto.
zo zaciatku tie vascie depky, tak rok a pol priemerne, dokym som si dokazala s niekym nieco zacat...
aaaa teraz je to este stale kriticke, pritom je to uz rok odvtedy, ale uz som stihla sa s jednym rozist a s druhym som uz 8 mesiacov.. ale stale ma to trapi
len ja truba som sa vrhla do dalsieho vztahu bez toho aby som mala vyriesene depky z toho predosleho a proste neni to dobre... je to fajn milujem ho, ale milujem ho tak inak... nie ako toho predtym...
na to ma napada dialog z filmu Pribeh mojho syna: "Si stastna s manzelom?" "Ano. Je to sice iny druh lasky, ale som stastna."