keby som bola nutena len sedet doma a nudit sa,tak by som si asi obhryzala nechty uz od nervov ... ale keby som niekde na dovolenke,niekde s kamaratmi na chate alebo co,tak kludne hocijaku dobu,ak by som sa stale zabavala a mala nejaku inu pracu ako sedet pred pocitacom
@nataly005 presne! ja som bol v júni skoro stále bez netu, no nechýbalo mi to, kedže som bol vždy s niekým von.
a tiež je to o tom, že s niektorými ľuďmi človek proste nemôže byť. preto si na fb píšem v poslednej dobe viac s birdzákmi ako s tými, ktorých mám okolo seba.
Bez sociálnych sietí?? v pohode..dlho, ale ide už skôr o to, že keď pracujem na projekte alebo akcií, tak keď potrebujem niečo hromadne dohodnúť sú dobré socálne siete. inak mi všeobecne net ani nechýba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
(síce bez netu asi nie, kvôli škole, ale inak bez sociálnych sietí dosť dlho)
človek potrebuje iba žrať, srať, piť, niekde v teple prespať a to je všetko, žiadne internety a iné zbytočnosti do boha !
ale zatiaľ som mala problém vydržať hoci len 2 týždne
A skôr už je to o tom, že mi chýba kontakt s určitými ľudmi. Napr. Odtiaľto.
a tiež je to o tom, že s niektorými ľuďmi človek proste nemôže byť. preto si na fb píšem v poslednej dobe viac s birdzákmi ako s tými, ktorých mám okolo seba.