Skrátka a po lopate sama mám taký vzťah viac-menej a o tom človeku viem, že ma má rád a hovoril mi že vydrží, kým sa zas stretneme ale ja si aj tak niesom istá...
V trinástich? Ja som sa v trinástich či štrnástich tiež "zaľúbila" do chlapca na dovolenke... Som si myslela že nedokážem odísť domov, že tam budem musieť ostať a neviem čo...
Len ten rozdiel, že sa neunúval povedať mi, že ma má rád a vydrží, kým sa stretneme, ale posledný deň mi vynadal (aj keď som z tej záplavy chorvátskych slov rozumela len jebať a mala som povedané
Som si trošku poplakala, jak som si myslela, že to je moja osudová láska Ale chvíľu na to som sa na tom už len smiala, tak jak teraz
Takže, hovorím ako @1 , zbytočnosť podľa mňa. 13 rokov je skoro aj na normálny vzťah, nieto ešte takýto...
do vztahu na dialku sa radsej nepustaj, je to len pre tvoje dobro, ako pre zabavu hej, ale ak sa mas namotat a potom byt nestastny/a, tak je to o nicom, navyse zial, podla mna co badam u 13, 12 rocných deciek je to, ze radi hovoria o vztahoch, na pokeci naju odvazne výroky o láske typu: pre mna budes jediný a posledný, a ked vsetci odídu, tak ja pri tebe zostanem(len dufaj, kým ti rodičia budu dobíjať kredit na mobile ) tak to je podobne, radsej sa s dievčatom treba aby chlapec normalne iba skamaratil, nic viac, a potom a uvidí, lebo chlapci a dievcata velmi dobre vedia namotat opacne pohlavie a ked sa niekto fakt sialene zalubi moze z toho byt trauma na dost dlhu dobu, ja by som sa radsej kamaratil, ale ku sebe nepripustal niktoru,naco sa viazat, ak necitis uprimnost, zranene srdcia, poltacene emócie ti po case za to nestoja ver mi, ale budes mat aspon skusenosť
čas vydržania vztahu v mesiacoch = (pevnost lasky (na toto nie je este jednotka, ktorou by sa to meralo, to je ta chyba...) x vzajomna dovera ) / (vzdialenost v km/2 + pocet stretnutí za rok /12)
@H8u ja sa tiez kosim sorry osudova laska v 13 poznam take tiez som mala dovolenkovu "aferu" ked som mala 14 a takisto osudova. len on jedneho dna uz neprisiel - asi dovolenka skoncila .
@marttina presne Udivuje ma, ako dokážu byť tie deti naivné Aspoň mám peknú spomienku "Jebať? Ja, ty!" to sa vykľulo z posledného dovolenkového stretnutia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Len ten rozdiel, že sa neunúval povedať mi, že ma má rád a vydrží, kým sa stretneme, ale posledný deň mi vynadal (aj keď som z tej záplavy chorvátskych slov rozumela len jebať a mala som povedané
Som si trošku poplakala, jak som si myslela, že to je moja osudová láska Ale chvíľu na to som sa na tom už len smiala, tak jak teraz
Takže, hovorím ako @1 , zbytočnosť podľa mňa. 13 rokov je skoro aj na normálny vzťah, nieto ešte takýto...
Teraz keď povieš, že nemáš 13, strašne ma zrušíš
.K tzomu veku sa nevyjadrujem,lebo niektorí sú ešte aj v 18 nedozretí a číslo veku nevyjadrí o tebe to,aká inteligentná si
Ja osobne som takýto vzťah vydržal 9 mesiacov, keď som mal 24 rokov - ale ja som muž - všetci vedia, že my emočne dospievame až po 30ke.
Jak nahle si prestanete verit a zacnete sa upodozrievat mozete to rovno zbalit.
Nehnevaj sa, ale smial som sa.
Teraz mám taký vztah na polodialku kedže bývame v roznych mestách, 3 hodiny od seba, ale vídavame sa dosť často.
čas vydržania vztahu v mesiacoch = (pevnost lasky (na toto nie je este jednotka, ktorou by sa to meralo, to je ta chyba...) x vzajomna dovera ) / (vzdialenost v km/2 + pocet stretnutí za rok /12)
Nehnevám, sama sa na tom strašne smejem, keď si na to občas spomeniem