Dnes mi táto otázka vŕta v hlave celý deň...určite pár jedincov z Vás zažilo (aspoň na chvíľu) ten pocit zamilovanosti na dovolenke, pracovnom alebo študijnom pobyte v zahraničí s trošku exotickejšou polovičkou...Spočiatku to začína celkom nevinne a z več
No, dalo by sa po nejakom čase odísť tam, ale treba sa pripraviť na to, že ten vzťah môže padnúť a potom bude buď človek musieť žiť sám v cudzej krajine, alebo nechať prácu a vracať sa naspäť.
to je to rozumove riziko ... ste ochotny po rozpade takehoto vztahu zit s tym ze tu ste vsetko nechali tak prisli o to?
ja som bol odhodlany ale polovicka to nechcela a skor to skoncila ... na dialku sa neda fungovat, pokial su to tyzdnovky a vsetko funguje ako ma tak ano ale pokial su to neurcite obdobia a dlhe tak nehrozi ... clovek potrebuje mat toho druheho pri sebe ...
Nie, s exotickou polovičkou sme na dovolenke tieto veci rovno preskočili a išli rovno na sex a tak to bolo pár dní, to je všetko. Nikto si od toho nič viac nesľuboval (našťastie) a tak to je fajn.
Podľa toho, akí sú tí dvaja trpezliví a ochotní vzdať sa na čas toho "ľudského tepla".
Spolužiačka zo strednej šla na konci tretiaku na prax do Grécka, kde sa dala do kopy s Talianom... ten vzťah vydržal, ona v piataku pekne zmaturovala, zobrala vysvedčenie a ešte v ten deň odletela za ním do Anglicka, kde on za ten čas vybavil aj robotu pre nich dvoch, aj bývanie... stále sú spolu, zamilovaní a šťastní. Tak nech mi niekto netvrdí, že sa to nedá.
Ja poznám osobne holku, čo bola 3 mesiace v Grécku, nabalila si tam gréka a už dva roky sa stretávajú cca 4 krát do roka, raz príde on sem na nejaké dva týždne, potom ona tam.. A úplne im to tak vyhovuje, a keď som sa jej pýtala, či uvažuje o tom presťahovať sa za ním, povedala že nikdy, že ona chce ostať tu.. A nemu tiež nechce brať jeho "domov", že sem proste nepatrí..
No a toto ja NIKDY nepochopím, fakt neviem čo z toho majú, keď 90% roka trávia čakaním na stretnutie.
Mne zajebáva, keď 6 dní čakám na nový diel upírskych denníkov
Vzťah na dialku je podla mňa uplna picovina... teda hlupost... sorry nech nenadavam, ved su tu aj deti... no toto... v mladom veku mas priestor na robenie hluposti... nie? mas objavovat svet, spoznavat ludi a nie sa fixovat na cloveka vzdialeneho stovky KM... sex cez Skype je sice zaujimavy ale nieje to ono!!!
poznám taký vzťah velmi sa lúbia ale snažia sa spolu častejšie stretávať aj ked sú od seba daleko..ale tak všetko záleží na tom ako daleko od seba bývajú.ale vždy je lepší vzťah ktorý nie je na dialku.
Tak toto je ťažká otázka. Ja som mala vzťah na diaľku, ale iba v rámci Slovenska, prípadne krátkodobo Slovensko-Česká republika. Môžem povedať, že to má perspektívu vydržať, pokiaľ sa máte naozaj radi a naozaj si uvedomujete, čo v tom druhom máte, ale ani jeden z vás nesmie začať toho druhého zanedbávať.
Bohužiaľ, to sa mi nikdy nepodarilo zrealizovať a vždy to z jednej alebo z druhej strany krachlo. Najdlhšie to trvalo skoro rok.
mala som taký vzťah, on bol z Nemecka (čo nie je najbližšie), prákrát bol on u nás, párkrát ja tam.. ale časom tie city strašne ochladli. už by som to nechcela zažiť, bolo to síce pekné ale to je všetko.
no..ja som bola na dva mesiace teraz v nemecku a tam som spoznala jedného nemca..nadalej sme v kontakte..on sa dost zaľúbil a mne tiež nie je ľahostajný..zajtra má ku nám prísť tak sa teším že až..ale pravdu povediac neviem si predstaviť vzťah, ktorý by bol založený len na týždňových stretnutiach raz za dva mesiace alebo tak podobne..i ked by som veľmi chcela ..no ostávam voči tomu skeptická..uvidí sa..je veľa prípadov, kde to pekne funguje..asi to záleží od človeka, ako veľmi mu na vzťahu záleží a čo všetko chce preň obetovať
ako dlho ? kým to jedného z nich neprestane baviť. ale boli zaznamenané ojedinelé prípady, kedy to nikoho baviť neprestalo a fungovalo to. je to o láske, dôvere a kompromise.ak niečo z toho chýba, končí to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ja som bol odhodlany ale polovicka to nechcela a skor to skoncila ... na dialku sa neda fungovat, pokial su to tyzdnovky a vsetko funguje ako ma tak ano ale pokial su to neurcite obdobia a dlhe tak nehrozi ... clovek potrebuje mat toho druheho pri sebe ...
Spolužiačka zo strednej šla na konci tretiaku na prax do Grécka, kde sa dala do kopy s Talianom... ten vzťah vydržal, ona v piataku pekne zmaturovala, zobrala vysvedčenie a ešte v ten deň odletela za ním do Anglicka, kde on za ten čas vybavil aj robotu pre nich dvoch, aj bývanie... stále sú spolu, zamilovaní a šťastní. Tak nech mi niekto netvrdí, že sa to nedá.
No a toto ja NIKDY nepochopím, fakt neviem čo z toho majú, keď 90% roka trávia čakaním na stretnutie.
Mne zajebáva, keď 6 dní čakám na nový diel upírskych denníkov
Bohužiaľ, to sa mi nikdy nepodarilo zrealizovať a vždy to z jednej alebo z druhej strany krachlo. Najdlhšie to trvalo skoro rok.