Práve som prišla z cintorínu, kde som len nachvíľu išla zapáliť sviečky a napadlo ma pár otázok Mala som na sebe okrem iného sukňu na pančuchách, dokopy som ju mala na sebe asi 30 minút, dali by ste takéto niečo do práčky alebo by
1. ako kedy... záleží ako dlho som ho mala, či nie je spotené,či nenachytalo pachy, špinavé, dokrkvané a tak
2. Nič, možno sa nepotí a dokáže vydržať čistý, nie ako ja
3. fúúúha... tak to netuším.. mám len také veci, čo sa dajú prať doma
4. tak rifle pri mne nestihnú nebyť v "móde" a väčšinou vyhadzujem veci, ktoré už vyzerajú strašne.. ale mám aj také, ktoré sú rozťahané a hrčkavé ale ľúbim ich
1.ak nie je spotené/špinavé/neviem čo, tak nevidím problém da´t si to viackrát (a hlavne veci, čo neprichádzajú do priameho kontaktu s pokožkou, ako svetre či sukne), veď šetríme vodu, nie?
2. je to ich vec, toto ma vážne vôbec nepohoršuje
3. ehm... môj kabát akosi ešte nebol praný... a vlastne raz, lebo sa prišlo na to, že sa dá prať v práčke
4. nič nevyhadzujeme, preto máme furt plné skrine nenosených vecí, každopádne nemodernosť u mňa nehrá úlohu
1. No ja si tričká dávam väčšinou tak, že ho mám na sebe 1x za dva týždne . Tie čo mám na sebe častejšie sú také, že sa mi ku všetkému hodia a to si dám an seba ked neviem čo obliecť
2. Ich vec,
3.Netuším o to sa nestarám
4.To čo sa mi nepáči vyradím, neviem čo s tým mama robí
a veci ktoré mám rada, nosím aj ked sú staré a neviem aké aj ked mi mama nadáva, že nech to vyhodím
1. pokiaľ sa jedná o spodné prádlo, ponožky a znečistené veci, tak áno, to sa týka aj pančušiek, ale tam si vždy počkám, kým ich mám viac a periem ručne, inak oblečenie nosím tak 2-3x po sebe, hlavne nohavice, sukne, svetre, tričká dávam prať po prvom oblečení
2. nejako si neutváram názor o ľuďoch podľa toho, či majú alebo nemajú dva dni po sebe to isté, je to ich vec (samozrejme, pokiaľ to oblečenie nie je znečistené alebo nezapácha)
3. perieme všetko doma, ale krstná, keď ešte žila nosila kabáty (aj nám) do čistiarne vždy pred začiatkom sezóny nosenia
4. vyhadzujem oblečenie, až keď sa nedá nosiť a to ide buď na handry alebo psom do búdy, oblečenie, čo mi je malé alebo ho už nenosím odkladám pre sesternicu
1.no keď som okúpaná počas nosenia toho oblečenia a mám ho na sebe menej než 3 hodiny a nebláznila som sa v ňom vonku, tak si ho ešte raz oblečiem. Inak ho dám do práčky, veď krsnú baví žehliť, tak jej predsa neskazím náladu.
2. No 2 dni ešte ujde, keď sa teda kúpali. Ale keď je to už týždeň, ako chodí moj spolužiak, tak idem od neho čo najďalej, smrdí. A o 70% rómoch čo si oblečenie nemenia mesiace mám hrozný názor
3. takéto veci nemám , všetko moje oblečenie sa dá doma vyprať, alebo ak nie, tak neviem, lebo si to nevšímam a stará sa o to mama-
4. Oblečenie vyhadzujem keď je zašpinené že sa nedá vyprať, po strihaní vlasov (keď niekedy si strihám , ale len trošku), keď mi je malé, alebo keď už je na mňa moc detské. Na módu ani moc nehľadím. Hlavne nechcem chodiť ako nejaký trhan
1. po pol hodine by som si to ešte obliekla ale po normalnom dni určite nie
2. ak je čistý, a nesmrí je mi to jedno
3. pred ročným obdobím takže raz
4.mne sa rifle ničia po 2 mesiacoch takže tam to nehrozí,, a zničené veci prestanem jednoducho nosit dám ich na spodok skrine a oni po nejakom čase sami zmiznú
načo bude dávať dačo prať zbytočne.... ja honosí toľko koľko sa mi chce 1-2týždne ho mám vytiahnute ale striedam ho ale neperem ja smrdíím hahahahahaha chodte odomna preč !!
1. nosím 4 krát (zvyčajne nie po sebe, lebo rada som každý deň v inom), ak náhodou nie je prepotené (v lete napr) alebo okydané od nejakého jedla, čo sa mi tiež stáva
2. môj priateľ tak chodí, 4 dni po sebe ponosí oblečenie a potom ho hodí do koša na špinavé
3. nemám také
4. pravidelne pratám skriňu a vyhadzujem veci ktoré už nenosím
1.ako kedy, podla toho kde som bola v akom prostredí som sa pohybovala či je leto, zima, či pršalo.. všetko záleží od počasia... väčšinou tričko mením v zime každé 2dni, každý den podla toho či v daní deň som mala telocvik a zo spoteného som sa prezliekla do čistého.. a nohavice podla toho že ako som sa zaababrala ako to mám vo zvyku
2. nemám na nich žiaden názor, proste pokial nesmrdí tak si myslím že prečo by nemohol prísť v tom isto aj 2 krát..
3.podla toho ako sa zababrem ale ak nie tak každé 2-3 mesiace alebo sezónne sú to väčšinou kabáty/ baloniak čo tak často prať netreba..
4.Oblečenie nevyhadzujem iba ked je fakt nenositeľné ked je napríklad velká diera čo sa nedá zašiť.. veď keby som vyhadzovala všetko čo nieje v móde tak by som nemala nosiť čo doma alebo do záhrady alebo niečo špinavé robiť..
a keď mi je niečo malé tak to posuniem ďalej či už rodine aby nosili vonka do záhrady alebo ked už je to fakt nenositelne tak žial vyhodím..
1. Tričká dávam prať po každom dlhšom využití /ako deň v škole/, pretože musím ://, ale také, že sukňa , alebo nohavice , nejaký málo používaný svetrík si nechám aj na ďalšie použitie
2. Ja neviem , aj keby som si to akokoľvek nespotila , alebo nezašpinila prišlo by mi to divné .. ako nohavice okej , ale tričko ?.. poznám ludi čo nosia to isté aj viac ako tri dni zasebou , a nepríde mi to pekné
3.. asi nepoužívam také veci , nepotrebuje takú čistiareň
4. snažím sa mať v skrini len veci , ktoré sa mi páčia. preto vyhadzujem len keď sú zničené.. Pretože aj keď to nie je v móde.. Proste , obliekam si veci čo sa mi páčia , nie to čo je v móde
A jasne , v tvojom prípade by som tú suklu dala spať do skrine..
@fxx tie pancuchy som dala do kosa na pradlo lebo som sa osuchla s nimi o pomniky a hroby a boli take zaspinene, ale suknu som si dala este ze si ju dam lebo vlastne este aj vyzera ako keby som ju na sebe dnes nemala
bežne nosievam oblečenia dva dni po sebe, hlavne mikiny a rifle; a vydávam takto chodiť mnoho ľudí takže osobne mne to je jedno čo, kto, ako nosí...a inak oblečenie netriedim podľa toho či je v móde, proste či mi sedí a pod., nenosím skinny nohavice a podobné hipster veci, proste bežné veci v ktorých sa cítim v pohode
1. v živote som nedala do práčky oblečenie, ktoré som na sebe mal raz (s výnimkou spodného prádla, alebo niečoho, čo sa v ten deň silno znečistilo)
2. chodím hoc týždeň v tom istom, príde mi skôr divné, keď má niekto každý deň niečo iné
3.do čistiarne? prečo by sa niečo nedalo prať doma?
4. celý môj šatník nemá nič spoločné s módou. ak sa oblečenie zničí, že napr vybledne, je zošúchané, nosím ho ako domáce, alebo ku psom, koňom, ak je moc dotrhané, fakt sa mi to nepáči a viem, že si to už neoblečiem, alebo je mi to malé, tak vtedy vyhodím.
1. Oblecenie si na opratie nedavam, periem si sam v lete 2 krat do tyzdna, v zime raz do tyzdna.
2. Nerobim si nazor na ludi podla oblecenia.
Nikdy nekupujem len jednu vec viacerych vedi mam po viac kusov. Moj imidz je proste moj a takto si ho zachovavam. Kladnych odoziev bolo velmi vela, negativne ma nezaujimaju.
3. V cistiarni som nikdy nebol.
4.Oblecenie nosim, kym sa neznici v nasledujucom usporiadani:
nove -> chalan , mesto,skola
starsie -> mesto ,skola
pomaly vynosene , ale pouzitelne -> brigady , bicykel, skola
1.NIe..používam antiperspirant takze je to v pohode
2.ripadá mi to čudné....aspoň tričko si zmenit nemoze bt taky proble...
3.To ma na starosti mama
4.Vyhadzujem oblečenie podla toho ako sa mi paci..ked sa mi nieco prestane pacit dovi dopo...ked je nieco znicene a milujem to snazim sa tomu nejak pomoct...a ked nie tk si to aj tak necham v skrini
takže tričká,tielka a je jendo či je zima alebo leto mením každý den..tak či tak sa potím a je to pre mna nutné..napr.rifle a nohavice nepotrebujem prať pokail niesu špinave alebo tak a saká svetre a pod taktiež..
a je podla mna vec ostatnych či im nevadí že nosia tyžden jedno to iste zapoteene tričko(hlavbe chalani v našej triede) ..ale je to nechutné podla mojho nazoru..
a veci ktore nenosím máme doma vo velkych vreciach alebo ich mam v skrini dako v zadu..a par vecí sme už aj rozdali a maminina kolegyna ma mladsiu dceru takjej väčšinou dame este take pekneveci ktore mi boli malé..
2. Furt sledujem kto má čo oblečené... Na ZŠ som si aj zo spolužiačkou na papier písali jednym časom kto mal čo oblečené ( psycho )
Ak si niečo oblečiem dva krát je to isto moja srdcová ružová mikča Wow alebo moje obľúbené rifle poprípade ak som zaspala tak to vyhrabem najrýchlejšie...
3.V čistiarni mám-e veci vlastne každú sobotu. Bundy-kabáty-obaly na periny ( @dee99 ) jak sa to vola? Zas som zabudla...
4. Neobliekla by som si rifle tie zo širokým koncom. Ani žiadne psycho veci čo sa nosili kedysi. Moje veci sú zo skrine vyhádzané pravidelne,čiže každý tyždeň zmizne dosť veľa vecí...
1. Po prvom použití určite nie, také nohavice, sukne a svetre sa snažím dávať čo najmenej. A tričká, to záleží od toho, ako často som ho mala alebo od ročného obdobia.
2. Úplne neutrálny, nech si každý chodí oblečený, v čom chce. Keď má niekto dva dni tie isté nohavice, je to úplne v pohode, ale napríklad tričko, to si len pomyslím, že mu chýba trochu fantázie s kombináciami. Ale keď niekto jedno tričko nosí napríklad týždeň vkuse, to už je divné.
3.Kabáty dávam tak raz za sezónu, buď na jar, keď sa sezóna končí alebo potom pred začiatkom. A spoločenské šaty až po viacerých použitiach alebo keď sú fakt že špinavé.
4.Ja oblečenie nevyhadzujem, je mi to strašne ľúto, lebo s každým kusom mám už niečo odžité. Keď sa mi daná vec už nepáči, podotýkam, že nepáči, neprihliadam na to, či je to v móde alebo nie, niekto to po mne zdedí, zostane to v skrini alebo to vyradím a ide to na chatu, kde to potom nosím. Oblečenie vyhadzujem až keď je naozaj rozpadnuté, roztrhané
1. Vsetko, co patri do suflika so spodnym pradlom (okrem podprseniek), putuje z Narazu rovno do prania; vrchne casti typu tricko/kosela si dam max styrikrat; svetre trosinku viac; saka/vesty este viac; nohavice sa peru mozno raz za dva tyzdne. U mna je hlavne kriterium, ako velmi pripomina oblecenie aromou popolnik.
2. Asi si to ani nevsimnem, ale sama sa to snazim nerobit; a ked viem, ze s niekym budem napr o dva dni, tak sa snazim nemat na sebe to, co pred dvoma dnami.
3. Eh..nie.
4. Vyhadzujem ocividne stare alebo mojmu..ugh, stylu (menej debilne to nenaformulujem asi) uz nevyhovujuce
1.Tričká dávam prať po 1 použití, ale mikiny,rifle si dám sa seba aj viackrát
2. Beriem v pohode ak niekto nosí celý týžden tie isté rifle, ale jedna holka na našej škole nosila týžden v kuse tú istú sukňu a tričko nechápala som
3. Všetko perieme doma.
4.Z rozšírených nohavíc som si spravila kraťasy. Inač vyhadzujem len veci ktore su potrhane, alebo sú mi už male ale niekedy keď niečo lutujem vyhodiť tak to dám mame jej je to dobré kedže je menšia ako ja.
1. V lete takmer vždy po prvom použití (také veci ako tričká, blúzky a tak), lebo to prepotím - nohavice, sukne, svetre a tak podobne nosím samozrejme viackrát, neviem, prečo by som ich mala permanentne ničiť praním, keďže nosím väčšinou čierne veci.
2. Absolútne žiadny, neutrálny. Vlastne si ani ľudí natoľko nevšímam, aby som si všimla, či sú naozaj rovnako oblečení alebo majú niečo pozmenené. Ja sama sa niekedy oblečiem dvakrát tak isto, napr. keď sa ráno ponáhľam a mám veci odvčera na stoličke atp.
3. Takých vecí mám doma fakt iba zopár a ani jednu nemám tak dlho, aby musela ísť do čistiarne.
4. Módou som sa nejako špeciálne nikdy neriadila, vždy si kúpim to, čo sa mi páči. A ak mám veci obnosené, tak ak sa niečo hodí, tak to nosím "na doma", ak nie, tak to vyhodím, to je predsa jasné.
1. Tričká jednoznačne po každom použitý ale nie je to najlepšia voľba oblečenie sa ničí. Iné kusy oblečenia určite nie, okrem spodného prádla a ponožiek
2. Taký ľudia mi prídu neviem, dosť obyčajný a divný, chalani budiš ale zažila som baby nosiť dva týždne to isté to je brutál. A ak s tým má niekto problém, že to nechce tak často prať tak si môže dať veci vyvetrať a odložiť znova do skrine a obliecť si to zase inokedy.
3. Iba keď treba.
4. Samozrejme aj podľa módy a ak sa zničí skôr a nedá sa to inak tak putuje do druhej skrine s označením "staré veci" ..to je na nosenie po byte a tak
1----tricko,pulovre nosim tyzden...nohavice dva aj tri tyzdne....
2-----------nicx zleho...co kazdy den musi chodit clovek v novom??do riti ludia zobudte sa....
3--------------nechodim do cistiarne..prerem iba doma...co sa neda oprat tak mam smolu
4-----------urcite nie ..o takych ludoch si myslim svoje..dam oblecenie surodencom ci ludom co to potrebuju...z takych ludi co myslia len na modu mi je zle....naplula by som im do tvare
1. Tričká, spodnú bielizeň, ponožky dávam prať už po každom použití, teda tak keď som to mala na sebe celý deň. Rifle, svetre, mikiny si dám na seba aj viackrát.
2. Neviem, je to každého osobná vec.. ja osobne sa snažím každý deň si obliecť niečo iné, ale mne to u druhého až tak nevadí, pokiaľ ten človek nemá tie veci špinavé alebo spotené, beriem to tak, že nie každý má také kvantum oblečenia.
3. Nemám také veci, čo by potrebovali ísť do čistiarne.
4. Oblečenie nevyhadzujem, staršie ale nositeľné veci nosím doma, malé veci sme raz dali do detského domova.
1.Záleží od toho aké oblečenie. Samozrejme spodnú bielizeň a ponožky dávam hneď večer na opratie. Rifle nedávam každý deň prať, ale zase nenosím tie isté rifle každý deň, vždy ich striedam. Tričká cez leto dávam prať hneď ale cez zimu ak ho nemám prepotené, tak si ho dám max. 2 dni po sebe.
2.Úplne normálny, neprekáža mi ak to majú na sebe aj viac ako dva dni po sebe, je to ich vec. Len nech mi nesmrdia pod nosom.
3.Kabát som mala zatiaľ iba raz v čistiarni, inak nemám doma také veci, ktoré by sa nedali oprať doma v práčke.
4.Väčšinou triedim veci podľa toho, ako sú zničené a ešte ak sú mi malé. Ak mám zničené veci, tak si ich nechám aspoň na doma alebo na telesnú. Ak sú mi malé, dávam ich pre dcéru maminej kamarátky. A mám jedny zvonové rifle, ale sú veľmi pekné, len ich "škaredí" ten zvon naspodu. Tak tie rifle nosím len cez zimu, keď si dávam vysoké čižmy (zvony si dávam do čižiem.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
2. Nič, možno sa nepotí a dokáže vydržať čistý, nie ako ja
3. fúúúha... tak to netuším.. mám len také veci, čo sa dajú prať doma
4. tak rifle pri mne nestihnú nebyť v "móde" a väčšinou vyhadzujem veci, ktoré už vyzerajú strašne.. ale mám aj také, ktoré sú rozťahané a hrčkavé ale ľúbim ich
2. normálny...aj ja tak chodievam a čo
3. nemám také
4. aj hej
2. O_o však aj ja tak chodim,čo je na tom? snad si nebudem kazdy den vymyslat nove kreacie na oblecenie,je mi to ukradnute
3. take veci nemam
4. kaslem na modu. inak oblecenie vyradujem co je uz obnosene vytahane,to potom nosim doma.
/ty si tie pancuchy a suknu dala prat?
2. je to ich vec, toto ma vážne vôbec nepohoršuje
3. ehm... môj kabát akosi ešte nebol praný... a vlastne raz, lebo sa prišlo na to, že sa dá prať v práčke
4. nič nevyhadzujeme, preto máme furt plné skrine nenosených vecí, každopádne nemodernosť u mňa nehrá úlohu
2. Ich vec,
3.Netuším o to sa nestarám
4.To čo sa mi nepáči vyradím, neviem čo s tým mama robí
a veci ktoré mám rada, nosím aj ked sú staré a neviem aké aj ked mi mama nadáva, že nech to vyhodím
2. nejako si neutváram názor o ľuďoch podľa toho, či majú alebo nemajú dva dni po sebe to isté, je to ich vec (samozrejme, pokiaľ to oblečenie nie je znečistené alebo nezapácha)
3. perieme všetko doma, ale krstná, keď ešte žila nosila kabáty (aj nám) do čistiarne vždy pred začiatkom sezóny nosenia
4. vyhadzujem oblečenie, až keď sa nedá nosiť a to ide buď na handry alebo psom do búdy, oblečenie, čo mi je malé alebo ho už nenosím odkladám pre sesternicu
rifle ked su zajebane minimalne raz za mesiac
mikiny straaaasne nerada periem tak tomu sa nejako nenapadne vyhybam
kabaty mi mama do cistiarne berie a kedze nenosim moderne veci tak neriesim hentaky problem
a nevsimam si ludi aby som videla co ma kto oblecene ale ak hej pride mi to ufo
2. No 2 dni ešte ujde, keď sa teda kúpali. Ale keď je to už týždeň, ako chodí moj spolužiak, tak idem od neho čo najďalej, smrdí. A o 70% rómoch čo si oblečenie nemenia mesiace mám hrozný názor
3. takéto veci nemám , všetko moje oblečenie sa dá doma vyprať, alebo ak nie, tak neviem, lebo si to nevšímam a stará sa o to mama-
4. Oblečenie vyhadzujem keď je zašpinené že sa nedá vyprať, po strihaní vlasov (keď niekedy si strihám , ale len trošku), keď mi je malé, alebo keď už je na mňa moc detské. Na módu ani moc nehľadím. Hlavne nechcem chodiť ako nejaký trhan
2. ak je čistý, a nesmrí je mi to jedno
3. pred ročným obdobím takže raz
4.mne sa rifle ničia po 2 mesiacoch takže tam to nehrozí,, a zničené veci prestanem jednoducho nosit dám ich na spodok skrine a oni po nejakom čase sami zmiznú
2. môj priateľ tak chodí, 4 dni po sebe ponosí oblečenie a potom ho hodí do koša na špinavé
3. nemám také
4. pravidelne pratám skriňu a vyhadzujem veci ktoré už nenosím
2. nemám na nich žiaden názor, proste pokial nesmrdí tak si myslím že prečo by nemohol prísť v tom isto aj 2 krát..
3.podla toho ako sa zababrem ale ak nie tak každé 2-3 mesiace alebo sezónne sú to väčšinou kabáty/ baloniak čo tak často prať netreba..
4.Oblečenie nevyhadzujem iba ked je fakt nenositeľné ked je napríklad velká diera čo sa nedá zašiť.. veď keby som vyhadzovala všetko čo nieje v móde tak by som nemala nosiť čo doma alebo do záhrady alebo niečo špinavé robiť..
a keď mi je niečo malé tak to posuniem ďalej či už rodine aby nosili vonka do záhrady alebo ked už je to fakt nenositelne tak žial vyhodím..
2. Ja neviem , aj keby som si to akokoľvek nespotila , alebo nezašpinila prišlo by mi to divné .. ako nohavice okej , ale tričko ?.. poznám ludi čo nosia to isté aj viac ako tri dni zasebou , a nepríde mi to pekné
3.. asi nepoužívam také veci , nepotrebuje takú čistiareň
4. snažím sa mať v skrini len veci , ktoré sa mi páčia. preto vyhadzujem len keď sú zničené.. Pretože aj keď to nie je v móde.. Proste , obliekam si veci čo sa mi páčia , nie to čo je v móde
A jasne , v tvojom prípade by som tú suklu dala spať do skrine..
a silno nemám rada ľudí, ktorí si myslia, že keď prídu dva dni po sebe v tom istom tak sa zrúti celý svet
2. Aj ja nosím 2 dni po sebe to isté oblečenie.. Zas toľko ho nemám aby som ho každý deň dávala vyprať a potom čakala kým sa vysuší ožehlí..
3. Do čistiarne nič nedávam...
4. Oblečenie nevyhadzujem ale dávam mladšej sestre
2. chodím hoc týždeň v tom istom, príde mi skôr divné, keď má niekto každý deň niečo iné
3.do čistiarne? prečo by sa niečo nedalo prať doma?
4. celý môj šatník nemá nič spoločné s módou. ak sa oblečenie zničí, že napr vybledne, je zošúchané, nosím ho ako domáce, alebo ku psom, koňom, ak je moc dotrhané, fakt sa mi to nepáči a viem, že si to už neoblečiem, alebo je mi to malé, tak vtedy vyhodím.
2. Nerobim si nazor na ludi podla oblecenia.
Nikdy nekupujem len jednu vec viacerych vedi mam po viac kusov. Moj imidz je proste moj a takto si ho zachovavam. Kladnych odoziev bolo velmi vela, negativne ma nezaujimaju.
3. V cistiarni som nikdy nebol.
4.Oblecenie nosim, kym sa neznici v nasledujucom usporiadani:
nove -> chalan , mesto,skola
starsie -> mesto ,skola
pomaly vynosene , ale pouzitelne -> brigady , bicykel, skola
znicene -> skola
2.ripadá mi to čudné....aspoň tričko si zmenit nemoze bt taky proble...
3.To ma na starosti mama
4.Vyhadzujem oblečenie podla toho ako sa mi paci..ked sa mi nieco prestane pacit dovi dopo...ked je nieco znicene a milujem to snazim sa tomu nejak pomoct...a ked nie tk si to aj tak necham v skrini
2. meh, kludne, aj ja tak chodim...
3.este som nebol...
4. Vacsinou cakam kym sa rozpadne...
a je podla mna vec ostatnych či im nevadí že nosia tyžden jedno to iste zapoteene tričko(hlavbe chalani v našej triede) ..ale je to nechutné podla mojho nazoru..
a veci ktore nenosím máme doma vo velkych vreciach alebo ich mam v skrini dako v zadu..a par vecí sme už aj rozdali a maminina kolegyna ma mladsiu dceru takjej väčšinou dame este take pekneveci ktore mi boli malé..
Nohavice podobne rifle tak raz za tyždeň.
( Milujem naš prací prášok )
2. Furt sledujem kto má čo oblečené... Na ZŠ som si aj zo spolužiačkou na papier písali jednym časom kto mal čo oblečené ( psycho )
Ak si niečo oblečiem dva krát je to isto moja srdcová ružová mikča Wow alebo moje obľúbené rifle poprípade ak som zaspala tak to vyhrabem najrýchlejšie...
3.V čistiarni mám-e veci vlastne každú sobotu. Bundy-kabáty-obaly na periny ( @dee99 ) jak sa to vola? Zas som zabudla...
4. Neobliekla by som si rifle tie zo širokým koncom. Ani žiadne psycho veci čo sa nosili kedysi. Moje veci sú zo skrine vyhádzané pravidelne,čiže každý tyždeň zmizne dosť veľa vecí...
Asi toľko...
2. Nijaký ale sama si neoblečiem dva dni po sebe to isté
3. kabát dávam do čistiarne, ak ho nezašpiním, až po skončení zimy (inak nemám nič, čo sa nosí do čistiarne)
4. Nevyhadzujem, aj keď vytriedim veci čo sa mi už nepáčia a nie sú opotrebované, ale dávam ich do detského domova alebo podobne
2. Úplne neutrálny, nech si každý chodí oblečený, v čom chce. Keď má niekto dva dni tie isté nohavice, je to úplne v pohode, ale napríklad tričko, to si len pomyslím, že mu chýba trochu fantázie s kombináciami. Ale keď niekto jedno tričko nosí napríklad týždeň vkuse, to už je divné.
3.Kabáty dávam tak raz za sezónu, buď na jar, keď sa sezóna končí alebo potom pred začiatkom. A spoločenské šaty až po viacerých použitiach alebo keď sú fakt že špinavé.
4.Ja oblečenie nevyhadzujem, je mi to strašne ľúto, lebo s každým kusom mám už niečo odžité. Keď sa mi daná vec už nepáči, podotýkam, že nepáči, neprihliadam na to, či je to v móde alebo nie, niekto to po mne zdedí, zostane to v skrini alebo to vyradím a ide to na chatu, kde to potom nosím. Oblečenie vyhadzujem až keď je naozaj rozpadnuté, roztrhané
2. Napr. svojich spolužiakov si v tejto oblasti nevšímam. Ja osobne chodievam každý deň v inom oblečení.
3. Nedávame oblečenie do čistiarne.
4. Podľa toho, ako je zničené a či sa mi daný kúsok ešte páči.
2. taký, že možno prespali u frajera/frajerky (neplánovane)
3. väčšinou všetko perieme doma, inak keď je to očividne špinavé alebo to smrdí
4. oblečenie vyhadzujem jedine keď je malé alebo zničené, aj to nie vždy, elbo mi je to ľúto vyhadzovať. vyhadzujem, keď nemám kam v skrini dávať veci
2. Asi si to ani nevsimnem, ale sama sa to snazim nerobit; a ked viem, ze s niekym budem napr o dva dni, tak sa snazim nemat na sebe to, co pred dvoma dnami.
3. Eh..nie.
4. Vyhadzujem ocividne stare alebo mojmu..ugh, stylu (menej debilne to nenaformulujem asi) uz nevyhovujuce
tr3nky a pod menievam pravidelne.
3cko a podobne menim podla toho ci som sa potil jak kurva alebo ne. v lete aj 2 krat za den(teda ne zeby som sa extra potil, ale je to o pocitoch)
mikiny menej, gate vklude tyzden
2. Beriem v pohode ak niekto nosí celý týžden tie isté rifle, ale jedna holka na našej škole nosila týžden v kuse tú istú sukňu a tričko nechápala som
3. Všetko perieme doma.
4.Z rozšírených nohavíc som si spravila kraťasy. Inač vyhadzujem len veci ktore su potrhane, alebo sú mi už male ale niekedy keď niečo lutujem vyhodiť tak to dám mame jej je to dobré kedže je menšia ako ja.
2. Absolútne žiadny, neutrálny. Vlastne si ani ľudí natoľko nevšímam, aby som si všimla, či sú naozaj rovnako oblečení alebo majú niečo pozmenené. Ja sama sa niekedy oblečiem dvakrát tak isto, napr. keď sa ráno ponáhľam a mám veci odvčera na stoličke atp.
3. Takých vecí mám doma fakt iba zopár a ani jednu nemám tak dlho, aby musela ísť do čistiarne.
4. Módou som sa nejako špeciálne nikdy neriadila, vždy si kúpim to, čo sa mi páči. A ak mám veci obnosené, tak ak sa niečo hodí, tak to nosím "na doma", ak nie, tak to vyhodím, to je predsa jasné.
2. Taký ľudia mi prídu neviem, dosť obyčajný a divný, chalani budiš ale zažila som baby nosiť dva týždne to isté to je brutál. A ak s tým má niekto problém, že to nechce tak často prať tak si môže dať veci vyvetrať a odložiť znova do skrine a obliecť si to zase inokedy.
3. Iba keď treba.
4. Samozrejme aj podľa módy a ak sa zničí skôr a nedá sa to inak tak putuje do druhej skrine s označením "staré veci" ..to je na nosenie po byte a tak
2.nic si o nich nemyslim lebo aj ja tak chodim nemam 100 veci nepotrebujem to k zivotu
3.nikdy , ked to uz fakt nejde oprat tak to nosim len doma
4.oblecenie vyhodim az ked je znicene a aj to sa snazim ho nevyhodit ale vyuzit ho na nieco (handra) alebo ho dat niekomu
2-----------nicx zleho...co kazdy den musi chodit clovek v novom??do riti ludia zobudte sa....
3--------------nechodim do cistiarne..prerem iba doma...co sa neda oprat tak mam smolu
4-----------urcite nie ..o takych ludoch si myslim svoje..dam oblecenie surodencom ci ludom co to potrebuju...z takych ludi co myslia len na modu mi je zle....naplula by som im do tvare
2. Neviem, je to každého osobná vec.. ja osobne sa snažím každý deň si obliecť niečo iné, ale mne to u druhého až tak nevadí, pokiaľ ten človek nemá tie veci špinavé alebo spotené, beriem to tak, že nie každý má také kvantum oblečenia.
3. Nemám také veci, čo by potrebovali ísť do čistiarne.
4. Oblečenie nevyhadzujem, staršie ale nositeľné veci nosím doma, malé veci sme raz dali do detského domova.
2.Úplne normálny, neprekáža mi ak to majú na sebe aj viac ako dva dni po sebe, je to ich vec. Len nech mi nesmrdia pod nosom.
3.Kabát som mala zatiaľ iba raz v čistiarni, inak nemám doma také veci, ktoré by sa nedali oprať doma v práčke.
4.Väčšinou triedim veci podľa toho, ako sú zničené a ešte ak sú mi malé. Ak mám zničené veci, tak si ich nechám aspoň na doma alebo na telesnú. Ak sú mi malé, dávam ich pre dcéru maminej kamarátky. A mám jedny zvonové rifle, ale sú veľmi pekné, len ich "škaredí" ten zvon naspodu. Tak tie rifle nosím len cez zimu, keď si dávam vysoké čižmy (zvony si dávam do čižiem.)
2. je mi úplne jedno čo nosí niekto druhý
3. a do čistiarne nedávame šag ono sa to dá vždy nejako oprať aj doma.
4. a tak , keď sa mi to nepáči tak to vyhodím a keď mi je to malé a tak
2. nos si čo chceš Možno majú plnú skriňu toho istého, takže majú každý deň niečo iné, a vlastne to isté
3. Ja osobne nedávam, rodičia sem tam, raz za pár mesiacov, pokiaľ viem.
4. seriem na to čo je v móde... Nosím, čo sa mi páči. Keď sa to roztrhá, nosím to na doma...
@fakecocacolazero tebe môže byť aj niečo malé ?
2. Ich vec ja mám ale špatný pocit keď si dám dva dni za sebou niečo rovnaké na seba
3. Ja som v čistiarni ešte v živote nič nemala
4. Nevyhadzujem, skôr to dám niekomu kto to ešte vynosí.. a oblečenie ktoré je roztiahnuté, alebo hrčkaté, tak to vyhadzujem alebo nosím na doma
2. týmto sa nezaoberám. Ja osobne rada chodím každý deň v inom, ale ich vec, pokiaľ to je čisté a vonia to
3. Nedávam veci do čistiarne
4. Nevyhadzujem, stihnem to zničiť ešte skôr, ako to vyjde z módy
2.Ja nechodievam oblecená dva dni po sebe v tom istom..alee ak niekto áno ..táák to beriem v pohode ..ani si to nejak neuvedomujem !!
3.Táák kabát nemám alee zimnú vetrovku si dávam prat každé leto !!..aby bola na zimu uz cistá !!
4.Noo podla toho ako to vyzeráá..ked je nieco staré a škaredé tak to vyhodíím ale ak je to aj starsie a pekné tak si to este nechám !!
Občas mam niektoré oblečenie menej ako hodinu a letí do práčky.
2. V pohode. Nevadí mi to vôbec
3. Kabát len podľa sezóny (2x ročne?), obleky raz mesačne.. ako kedy, podľa nálady, počasia, prostredia, vyťaženia.. (nesmrdia nikdy)
4. Ak je zničené je z toho domáce oblečenie, ak je moc zničené tak je z toho handra
2./ nevadi neprekaza, nech aj cely rok, dolezite je aby bolo ciste a slusne.
3./ napr. obleky co najskor po prepoteni, ci zafulani aby sa to pekne opralo a vycistilo a potom samozrejme vzdy pred odlozenim do skrine/satnika.
4./ nie, co je obnosene a teda nehodi sa uz do mesta, pouzije sa na zahradu, ci do lesa. Moda nehra rolu.
(smajlo mava rukou a v druhej drzi tabulku hotovo)
2. a ? aj ja tak chodievam
3. take veci nemam
4. nevyhadzujem neham to v skrini ale nenosim to ked sa mi to už nepáči