@stenatko nooo ja mam s nim to iste ja pocuvam skor take jemnejsie a on ma rad techno a to zase ja nemusim...ale tak tato sa nam zapacila....a ja som si uz na to techno tiez zvikla...takze uz aj ja to pocuvam....
My s Evkou nie sme partneri, ale máme hrozne veľa spoločných piesni a filmov napr. pieseň Corpse Bride (Mŕtva nevesta, takisto aj rovnomenný film), to sme dokonca aj hrali spoločne na klavíri ako štvorručku, potom Mad World (pieseň z filmu Donnie Darko) a ešte veľa ďalších
Tu je tá Mŕtva nevesta, tú mŕtvolku hrala Evka a ja som hral toho mladíka
spolu sme takmer tri roky... a spoločnú pesničku? čo ja viem, máme veľa spoločných obľúbených keďže máme rovnaký hudobný vkus, ale nejakou tou jednou jedinou sme sa nezaoberali
Ja som s mojím priateľom dnes presne ROK aj 2 MESIACE a máme dosť obľúbených....Prvá pieseň naša spoločná je od Cranberries - Linger , a veľa iných...No Listen to your heart nám tiež tak utkvela pretože sme naňu tancovali na svadbe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
A aj text náš vzťah vystihuje. =D
túto jednoducho milujem.. a takmer dva roky sme spolu..
Tu je tá Mŕtva nevesta, tú mŕtvolku hrala Evka a ja som hral toho mladíka
a inak ďakujem
spolocna pesnicka je Para- Ked Ta stretnem
Ale Plug In Baby od Muse