Neviete niekto, ako dlho zvycajne tvrva pripisanie penazi na ucet?
V pondelok som v slovenskej pobocke CSOB v hotovosti vlozila peniaze na ucet vedeny v ceskej pobocke CSOB a po 48 hodinach stale platba nie je registorvana.
@amaranta keď ja si posielam zo slovenského ČSOB účtu na český ČSOB účet, tak to mám do polhodiny. (inak to je medzi inými bankami)
okrem toho keď vkladáš na účet, tak by to tam malo byť v podstate hneď (a u ČSOB je teda jedno, či na slovenský alebo český. hoci tu si nie som istá, lebo som nevedela, že sa cez slov. pobočku dajú vložiť peniaze na český účet)
vkladala si to asi v eurách, čo? v tom by mohol byť teoreticky jediný problém. zavolaj do banky
No, ja som platila eurami, ale vklad je v CZK. Na potvrdeni su vsetky udaje v poriadku. Len ked si otvorim prihlasku na VS, tak platba zatial nie je registrovana. Takze, zacinam byt nervozna, ci to treba zaplatit znova alebo co.
Do dánska mi to trvalo 10 dní. Inač takmer každá banka má niekde napísané kedy odosiela a príjma príkazy na transakcie peňazí medzi bankami.
napríklad mBank má každý deň o 8:00. a Keď má dajme tomu (len pre príklad) VUB každý deň 10:00, tak to nikdy nebude trvať dlhšie ako deň, ak však má čo ja viem len každý druhý deň o 6:00, tak to trvá dlhšie.
a nemas pod tou prihlaskou nahodou ze to moze trvat 14 dni kym to zaregistruju? ja som si tiez davala do ceska prihlasku a cudovala sa co im to furt nechodi a az potom som si vsimla hento napisane
Mas pravdu, malymi pismenami je tam napisane, ze prijatie je mozne si overit po desiatich pracovnych dnoch od podania platby. Takze, vratane vikendov presne ako vravis 14 dni.
Cize, peniaze uz mozno aj presli, len platbu este asi nesparovali s prihlaskou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
okrem toho keď vkladáš na účet, tak by to tam malo byť v podstate hneď (a u ČSOB je teda jedno, či na slovenský alebo český. hoci tu si nie som istá, lebo som nevedela, že sa cez slov. pobočku dajú vložiť peniaze na český účet)
vkladala si to asi v eurách, čo? v tom by mohol byť teoreticky jediný problém. zavolaj do banky
napríklad mBank má každý deň o 8:00. a Keď má dajme tomu (len pre príklad) VUB každý deň 10:00, tak to nikdy nebude trvať dlhšie ako deň, ak však má čo ja viem len každý druhý deň o 6:00, tak to trvá dlhšie.
Mas pravdu, malymi pismenami je tam napisane, ze prijatie je mozne si overit po desiatich pracovnych dnoch od podania platby. Takze, vratane vikendov presne ako vravis 14 dni.
Cize, peniaze uz mozno aj presli, len platbu este asi nesparovali s prihlaskou.