Nic netreba vediet na 1ku. Vsetko je aj tak podal toho ake ma student znamky behom 4 rokov.
Treba sa ucit len to, co clovek nevie (ja som to nedodrzal, lebo som sa nic neucil).
Takze si myslim, ze sa treba do toho len pozriet, mat prehlad. A samozrejme ak clvoek sa ucil na 4ky stale tak ten sa musi ucit vsetko poriadne aby vobec presiel. a mat prirodzene stastie.
ja som z bioly sa ucila tri dni cele styri roky a mala som to za dva..proste som zaradila, vymenovala, charakterizvoala atd. ale na zaciatku mi museli pomoct lebo som mala okno na jednotku neviem koko staci.
Vzhľadom na to, že učivá sú veľmi obsažné a času je málo, jednoducho už len tie časové dôvody neodovlia skúmať veci príliš do hľbky, ak sa chcú dostať ku všetkému, čo je v otázke obsiahnuté...
Tak presne v tomto je biologia uplne genialna Ja som z nej maturovala a dostala som jednotku. Ide o to, ze tam je toho tak velmi vela a tak strasne roznorode temy, ze staci k nim vediet uplne zaklady a este ani tak to nebudes stihat vsetko povedat Ja som to sice moc nevedela podla mna, hlavne druhu podotazku, ale pomohla mi profesorka a mavala som vzdy z bioly jednotky, takze asi aj to pomohlo. Podobne je to vlastne aj pri ostatnych predmetoch, ale biologia je presne taka ze staci vediet zaklady, pretoze tam je aj tych zakladov na cele hodiny rozpravania
A zo slovenciny tiez, ja vzdy doma ked som si opakovala nejaku otazku, tak mi to trvalo asi hodinu a pol, ved to by normalne som ich uz uspala v tej komisii Vazne netreba ist moc do podrobnosi, je to zbytocne...dobre je to jedine na to, ak sa ta spytau nejaku konkretnu vec, aby si bola v obraze
netreba sa skoro učiť vôbec oni poradia sú dobrí nedávajú zbytočne zlé známky .. maturita formalita to je fakt . pred maturou by som neveril ale je to tak .)
na jednotku netreba vediet uplne vsetko, staci mat proste prehlad. z chemie ani z bioly som sice nematuroval, ale napr. z takej sloviny som vedel zalostne malo, staci proste vediet tak vo vseobecnosti OKECAT co treba a mate 1 profesori veeelmi prihliadaju na cele studium
praveze treba vediet iba take pikosky, co sa lahko zapamatavaju ale nie su vseobecne zname a staci disappointed:ale niekto s komisie by mal vediet ze si nevymyslate )
Totálne všetko a do najhlbšej hĺbky aká je len možná, proste musíš vedieť ešte viac ako všetci skúšajúci dokopy... Joj, to vy máte ešte pred sebou, čo? No nezávidím...(; A Leira, že "s" komisie - dosť trapas. Teraz už ti ani vyhováranie sa na počítačového škriatka nepomôže.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Treba sa ucit len to, co clovek nevie (ja som to nedodrzal, lebo som sa nic neucil).
Takze si myslim, ze sa treba do toho len pozriet, mat prehlad. A samozrejme ak clvoek sa ucil na 4ky stale tak ten sa musi ucit vsetko poriadne aby vobec presiel. a mat prirodzene stastie.