@uspavanocka Neriskujem. Pretože už to má iba kúsok od toho aby ten puch nezačal leptať veci.
@drejka Ja viem čo si myslela. Lenže vedro vody je značný objem a pri náhodnom styku s bratovými nohami to začne tvoriť kyselinu. A čo ak ho to nezobudí. Kde budem bývať??
@alroune To mám mať sáčok s okenou na ksichte celú noc. Taký veľký sáčok s toľkým vzduchom nemám. Alebo sa ešte obrátim a lognem si.
Povedz mu, že teraz zaviedli nový zákon a po domoch chodí smradová inšpekcia a tá kontroluje každému umyté nohy. Ak ich niekto nemá dostane sankciu 500 € alebo 10 rokov do väzby.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@hajzelbaba To by som musel požiť kyanid aby som zaspal.
@similda Keby som mu umýval nohy ,tak by v tom lavóre plával aj obsah môjho žalúdka.
@uspavanocka Chcel som. Ale ak sa to zmieša nebude s toho ešte väčší smrad??
@tomtoylc Nejde. Je grogy.
@tikalok Márna snaha. Udržím ho hore tak 10 sekúnd. To ani nepochopí čo od neho chcem.
@drejka Ja nebudem nosiť vodu k nemu. Potrebujem aby šiel on za vodou. Kto to bude potom upratovať??
@drejka Ja viem čo si myslela. Lenže vedro vody je značný objem a pri náhodnom styku s bratovými nohami to začne tvoriť kyselinu. A čo ak ho to nezobudí. Kde budem bývať??
@alroune To mám mať sáčok s okenou na ksichte celú noc. Taký veľký sáčok s toľkým vzduchom nemám. Alebo sa ešte obrátim a lognem si.
@zajko30 Na zemiakoch som ešte nespal. A ani nechcem.