Podla mna neexistuje pozitivna ani negatívna energia, energia je prosto energia a o tú neefektívne prichádzaš vtedy, ked riešiš veci, ktoré riešiť nechceš.
Ale robíš to, lebo chceš byť milá, alebo neuraziť.
vacsinou teda...zaroven musim priznat, ze niekedy ma to vie rozladit riadne, vtedy mi je bud na grc a/alebo smutno, alebo sa hnevam a tak... ale vacsinou s takymi ludmi som v kontakte len do nevyhnutnej miery a snazim sa nebrat si ich postoje prilis k srdcu.
neviem, co ine sa da s tym robit, zmenit ich, to asi nejde..
ako kedy.. keď mám dobrú náladu, resp. keď to neženú do extrémov a podchytím to hneď na začiatku tak to tiež riešim vtipom.. ale keď už náladu nemám alebo mám zlý deň a som podráždená a ešte príde niekto takýto tak vtedy som protivná.. niekedy až moc
tak ja sa ľuďom čo sú vždy straašne negatívny vyhýbam. Raz som sa s jedným takým človekom chcela skamarátiť, nieleže som začala byť negatívna aj ja a skazil mi plány aj radosť, ale totálne hroza proste som sa s tým človekom pohádala a odvtedy o sebe nevieme, a konečne pokoj od neho.. už nikdy s takými ľuďmi nechcem nič mať
moja spolubývajúca je presne tá negatívna a furt mi berie energiu. ja viem, že málokto verí v tieto veci, ale mne fakt vždy každý berie energiu. a je to pre mňa náročné. robí mi to hrozne zle. a ja už fakt neviem, ako sa mám brániť proti negatívnemu človeku, ktorý so mnou žije v jednej domácnosti :/
Vyhybam sa im Ale ked uz dojde ku konfrontacii, tak udieram na ich negativne miesta, aby sa spamatali, robim si z nich srandu, alebo ked je zle, negativnu energiu im dvojnasobne vraciam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale robíš to, lebo chceš byť milá, alebo neuraziť.
Takým situáciam sa vyhýbaj a si v pohode.
vacsinou teda...zaroven musim priznat, ze niekedy ma to vie rozladit riadne, vtedy mi je bud na grc a/alebo smutno, alebo sa hnevam a tak... ale vacsinou s takymi ludmi som v kontakte len do nevyhnutnej miery a snazim sa nebrat si ich postoje prilis k srdcu.
neviem, co ine sa da s tym robit, zmenit ich, to asi nejde..
a veru ,zišli by sa mi typy!