vchody v bytovkách máš podla počtu schránok a rodinné domy máš príplatok
ja som to robil už velmi dávno a bolo to 0,015 za schránku a 0,018 za rodinný dom
a potom niektoré mestá majú modré, oranžové a zelené.... tie vačsie mestá, tak tam máš príplatok aj za počet kusov z každého....
v menších mestách máš len jeden kus
ja som roznášal modré, oranžové, zelené . ktomu bol vždy ešte nejaký leták , takže čuduj sa svete zarobil som dosť. Chodilo mi približne 4000 sk mesačne za 1500 modrých , 1500 zelených ,1500 oranžových + 1 az 2 letáky.
Ale to sú velké mestá.... v malých mestách nezarobíš viac jak 20 eur.
Je to dobrá vec pre 15,16 ročného človeka, ale ak máš 17 , odporúčam regnúť sa do nejakej agentúry Nosluš napr.
A ešte pokial máš viac ako 18 a vodičák, tak môžeš roznášať baly kolportérom na aute a to je asi 200 eur mesačne.... ako vedlajší výdelek slušné, kedže je to len výkendová záležitosť.
ja so ich roznášal pred rokom a dostával som 30 eur (v želiezovciach) .. ale neoplatilo sa mi to, zdalo sa mi to dosť málo peňazí na takú robotu, či je zima alebo horúčavy ..
nikdy v živote toto nerobte, fakt, upíšete sa diablovi a úplne flegmatickým a neporiadnym ľuďom, ktorí z vás robia ešte väčšieho debila ako sú oni sami, fakt nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ja som to robil už velmi dávno a bolo to 0,015 za schránku a 0,018 za rodinný dom
a potom niektoré mestá majú modré, oranžové a zelené.... tie vačsie mestá, tak tam máš príplatok aj za počet kusov z každého....
v menších mestách máš len jeden kus
ja som roznášal modré, oranžové, zelené . ktomu bol vždy ešte nejaký leták , takže čuduj sa svete zarobil som dosť. Chodilo mi približne 4000 sk mesačne za 1500 modrých , 1500 zelených ,1500 oranžových + 1 az 2 letáky.
Ale to sú velké mestá.... v malých mestách nezarobíš viac jak 20 eur.
Je to dobrá vec pre 15,16 ročného človeka, ale ak máš 17 , odporúčam regnúť sa do nejakej agentúry Nosluš napr.
Nie je otázka , či sa k tomu dostaneš, otázka je len kedy.
Mne zavolali za 2 týždne.
skutočnosť je, že aspoň v tej našej pobočke (ZV) sú ľudia len idioti, nič viac. možno inde sú na tom inteligenčne lepšie