my ked to dostaneme v skole na obede tak velmi nemam s cim tak iba roztrhnem a vycucám no a ked dostaneme jablko bereme pravitka a rezeme na polky aby bolo aj pre ostatnych
@greenbunny Ale, ale.. hrušky, hrozno, jablká, slivky atď. nemajú chlpatú šupku ... Ja sa vždy dusím už pri myšlienke zostatku nejakej čiastočky šupkovej napovrchu . A veď ani banán neješ so šupkou, ani ananás hádam, tak to je zvláštna klasifikácia .
@flussica no ale zas nepreháňajme a ak to predsalen striekajú niečím agresívnejším to cez šupku hravo prenikne takže to by sme asi ovocie z obchodov ani jesť nemali(i ked čo ťa nezabije to ťa posilní =P)
a banán tiež vraj najviac účinných látok obsahuje v šupke =D
ked som bola mala tak som zjedla kivi a napuchla mi pera a jazyk bolo to dost neprijemne ... odtedy kiwi nepapam bo som alergicka nan .. este len vidim kiwi v celosti a bolia ma zuby a za trasieme ... s toho asi zazitku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
podla nálady
ved si to umyjem nie??
@greenbunny Ale, ale.. hrušky, hrozno, jablká, slivky atď. nemajú chlpatú šupku ... Ja sa vždy dusím už pri myšlienke zostatku nejakej čiastočky šupkovej napovrchu . A veď ani banán neješ so šupkou, ani ananás hádam, tak to je zvláštna klasifikácia .
@rischo a kto tu vravel čo o lúpaní... len to vydlubnem a zjem
a banán tiež vraj najviac účinných látok obsahuje v šupke =D
@ciernaruzicka jednu si veru idem dať =D
ale ani ja som to ešte nevidela nikoho jesť SO šupkou