idem sa do lesa vykričať alebo si pustím nejaké screamo a vrieskam doma/ alebo niečo rozbijem/roztrhám/zahryznem si silno do ruky od nervov - to je ešte taký manier z detstva alebo si zahrám Hitmana 2 a všetkých vystrieľam...
hádžem vecami, ale len aby dopadli do postele a keď pri mne nikto nie je.... keď som medzi ľuďmi, tak sa snažím vypadnúť preč napr na wcko a tam sa vynadávať popr. tam kopem do stien a keď sa mi nedá vypadnúť, tak sa prudko zvyšuje miera nadávok použitá v mojej komunikácii s osobami, ktoré ma naštvali... alebo ešte trhám veci a píšem si do zošita aká som piča, ale to len cez hodiny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale velmi mi pomaha Hannah Fury, vypocuj si ju, ona je uplne wuaaa
potom pomáha búchať plastovým tanierikom o stôl napr.
alebo sa začni venovať nejakému športu ako tennis, squash alebo aj obyčajný bengbinton, uvoľnuje to dosť hnevu...
a inac akoze vis ake ja mam tehnyky ? ze ZEC MI NOHY.. to je tez dobra technyka dost.. alebo aj obycajne
co ty jebe dopycy ?
gg???
@majys kym nechcu odomna korcule, nech sa paci
ako moze nekto napisat technYky.. ty kokot to je v pici uplne toto
Šport, akýkoľvek iný pohyb.
Aj zakričať si, keď sa na to človek cíti. (Ale len tak, nie na niekoho samozrejme, to už by trochu nespĺňalo požiadavky )
A hlavne netreba zadržiavať emócie, to potom podľa mňa pôsobí dosť bordelu.
Aj počítačové hry dokážu pomôcť, niečo poriadne vystrieľať napríklad
Ale niekedy naopak dokážu naštvať, vtedy si buchnem do nohy, alebo tak ...
Keď sa cítim nesvoj, idem von a hádžem polená do diaľky a trieskam ich o zem.