v pohodičke kľúd ... ja som si tiež tak vravela a potom vieš aké ľahké boli ... zbytočne sa stresuješ .... ako ja viem, že niekedy sa nedá a je to automatické ale tak nemáš čoho sa báť všetko si priprav aby si bola pokojná a bude ako bude ... zmeň zmýšľanie .... proste keď dáš do toho všetko tak viac ani nemôžeš spraviť ...nejak sa rozptýľ počúvanie hudby, film neviem čo tebe pomáha ....
no lieky si na to davat... to je napad krista, este ani na strednej nie si a lieky brat, a co potom na skuskach an vyske?
normalne chill out, tie talentovky zalezia od tvojich schopnosti, ktore ak budes mat nervy nebudes schopna plne ukazat... plus ak na to nemas tak na to proste nemas holt, o zmenis tymi nervami?
@lonely218 dúfam že ty nie si to dievča čo v TN odpadlo a prišla preň sanitka inač keď o tých talentovkách ,až som sa čudovala že žiadne nervy až v 10 minut pred koncom som si uvedomila že si čarbem ako doma a ani nevnímam že práve od toho záleží či ma zobrerú na školu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a kde sú tie tabletky? Berem všetko fakt mám príšerné nervy
-.-
normalne chill out, tie talentovky zalezia od tvojich schopnosti, ktore ak budes mat nervy nebudes schopna plne ukazat... plus ak na to nemas tak na to proste nemas holt, o zmenis tymi nervami?
klidek... spanok, cajik a ides
ale iba jedno z toho sa stalo
na vysku to potom uz ide o nieco lepsie, iba z tym psychickym zrutenim