Ako mam ziskat starsieho chalana? (prosim len normalne odpovede)
Mam kratko po rozchode. A este pocas vztahu som sa zalubila do kamarata mojho otca. Ja mam 23 on 35. On si ma nejako moc nevsima ako zenu ale ako kamosku hej alebo co je horsie kamaratovu dceru. On nema vztah uz skoro rok. Chcela by som aby ma nieke pozva
Sú veci, ktoré neovplyvníš buď sama sebou a neber si k srdcu žiadne iné rady... ja mám 22 a môj manžel mal tohto roku 35.. a jedno ti poviem, vo vekovom rozdiele nie je nič citeľné nepociťujem, že by bol starší, alebo že ja som pri ňom decko
Ale pokiaľ sa on nemá k činu, tak mu len povedz, že ti je sympatický, či by ste nemohli niekedy zájsť na kávu...
keď si predstavím kamarátov svojich rodičov... brrrrrrr... ešte povedz, že ťa pozná od škôlky
ako ja to nevidím moc reálne. už je veľký ujo. veľkí ujovia vedia, čo chcú. a keď niečo chcú, tak sa o to snažia (+ máš 22, myslím, že v myslení 22ročnej a 30ročnej nie je nejaký fatálny rozdiel). takže asi proste nechce. buď sa s tým zmier, alebo pokúšaj ďalej a riskuj dosť následných problémov medzi tebou a rodičmi a medzi ním a rodičmi.
viem, ze si nechcela hlupe komenty, ale ja si to neviem odpustit: pytas sa ako patnastrocna žaba, ktora nevie čo od dobroty. Si dosť stara na to, aby si poznala chlapov a vedela ako na nich.
K problemu: Nie je medzi Vami velky vekovy rozdiel, v tom problem nevidim. Poznam viacero parov (medzi nimi aj mna a priatela), medzi ktorymi je vacsi vekovy rozdiel a funguje im to.
A to ze je to priatel tvojho otca je dvojsecna zbran. Kazdopadne ak po nom tuzis tak velmi, narovinu by som sa ho spytala, ci sa mu pacis a ci by si medzi vami vedel predstavit vztah...
@zajkousko ja ho ale nepovazujem za stareho. mozno keby ma cez 40 alebo aspon nejako veela penazi. ale on je uplne priemerny clovek, co sa snazi a pracuje. ziaden vyvonany frajer na audine
Do hája, už aby som mal 35, alebo ešte lepšie rovno päťdesiat a môžem začať baliť dcérenky svojich najlepších kamošov, aby som im dokázal, že nepatrím do starého železa. To jsem tedy zvědav, co řekne parta mých svatovzorných přátel, když se ňákou náhodou setkám s jejich dcerenkama in medias res.
Škoda len, že ešte budem musieť pár rôčkov počkať.
vy sa tomu podla mna hovno rozumiete pretoze ste mladi zobaci a v hlave mate same somariny.ppodla mna je to chalan lebo nema zenu, deti... a nevyzera na 35 a este ich vlastne iba bude mat. podla mna ked sa clovek zamiluje je jedno kolko ma rokov a koho je to rodina.
no tak uz mame za sebou prvu kavu nahodne sme sa stretli a pozval ma na kavu, uplne super sme pokecali. takto dobre som sa este s chalanom neporozpravala. len jednu chybicku to malo nedokoncili sme debatu, lebo musel nahle odist, videla som na nom, ze sa mu nechce aj to odsunul ale ked mu volali treti krat z prace tak sa ospravedlnil, ze ho to mrzi a ze akurat v tom najlepsom musi odist... co si o tom myslite? boli sme spolu skoro 2 hodky a vobec sa nam nestalo, zeby bolo trapne ticho. toho som sa zozaciatku obavala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale pokiaľ sa on nemá k činu, tak mu len povedz, že ti je sympatický, či by ste nemohli niekedy zájsť na kávu...
svišť svišť svišť svišť naveky !!!
hovorí sa "vyčkaj času ako husa klasu".........iskra medzi dvoma osobami musí preskočiť!!!
a čo je na silu, nikdy dobre nedopadne..................
možno ten dotyčný si je aj toho vedomí, kto vie?!.........filipk
@v3nty xixixixi na dobré ráno to bolo dobré, svištík zlatúčky........filip
možno to funguje aj opačne
ako ja to nevidím moc reálne. už je veľký ujo. veľkí ujovia vedia, čo chcú. a keď niečo chcú, tak sa o to snažia (+ máš 22, myslím, že v myslení 22ročnej a 30ročnej nie je nejaký fatálny rozdiel). takže asi proste nechce. buď sa s tým zmier, alebo pokúšaj ďalej a riskuj dosť následných problémov medzi tebou a rodičmi a medzi ním a rodičmi.
K problemu: Nie je medzi Vami velky vekovy rozdiel, v tom problem nevidim. Poznam viacero parov (medzi nimi aj mna a priatela), medzi ktorymi je vacsi vekovy rozdiel a funguje im to.
A to ze je to priatel tvojho otca je dvojsecna zbran. Kazdopadne ak po nom tuzis tak velmi, narovinu by som sa ho spytala, ci sa mu pacis a ci by si medzi vami vedel predstavit vztah...
Kazdopadne drzim palec, ak to potrebujes...
Ja som sa zaľúbila do chlapa čo je odo mna starší 20 rokov, no tam je to zložitejšie, lebo je (ne)šťastne ženatý
Ale iskra preskočila. A poriadna aj keď vekový rozdiel je veľký.
čiže, nesúhlasím s @luc.ka že to nie je veľmi reálne. Čo by nebolo...
Ak si si tým, čo robíš, sto percentne istá a berieš do úvahy isté problémy, tak choď do toho.
Ak ti to za to nestojí, tak sa na to vykašli.
Toto je tabu, to by sa s konom zrazil, keby len pomyslel na to, ze si s tebou nieco zacne...
Ked ma ten chlap aspon minimum rozumu a duchapritomnosti ani nebude reagovat na tvoje signaly.
Si nechaj zajst chut a poobzeraj sa po nikom inom devce
Škoda len, že ešte budem musieť pár rôčkov počkať.
Ale inak sa celkom na to teším