Ahojte, mam priatela, sme spolu 4 mesiace, lubim ho, ale obcas mam pocit, ze si nerozumieme.. napriklad chce aby som mu viac prejavovala lasku, hovorila mu pekne veci, lenze to sa neda, ked ma clovek do toho akoby nuti.. uz som mu to povedala viackrat,
uz som mu to povedala viackrat, ale stale hovori to iste, ze on pre mna robi vsetko mozne a ja mu nie som schopna prejavit lasku ako on chce. Stve ma to, lebo neviem co s tym, vzdy sa kvoli tomu nejako pohadame. Jednoducho nie som ten typ cloveka, ktory potrebuje napr. na fb pridavat nase fotky a pisat verejne ako velmi sa lubime..pride mi to trapne. niekedy mu aj zo srandy poviem nieco v zmysle, ze ho nemam rada a on sa hned urazi. Uz ma to unavuje, mam pocit, ze aj ked mu 10krat do dna poviem, ze ho lubim, stale chce viac.. Pre mna je priorita s nim travit cas, obcas aj povtipkovat a urobit si zo seba srandu, ale akoby sme nezdielali spolocny humor, alebo neviem...
Tak som asi podobná ako tvoj priateľ, ale ja tiež potrebujem lásku veľmi veľmi a niekedy sa mi jej nedostáva toľko čo jej dávam a riadne ma to škrie. Snúbenec sa v tomto dosť zmenil k lepšiemu za posledné obdobie, odkedy sme sa za to dosť škaredo posekali a takéto problémy sme začali mať po 3 rokoch vzťahu a nie po 4 mesiacoch inak , takže Ak mu nedokážeš prejaviť dostatočne lásku spomeň si na to, koľko toho pre teba on urobil... čo do toho vzťahu dáva. Ak toho nebudeš schopná aj naďalej, tak potom neviem. Asi ho dostatočne neľúbiš.
podľa mňa je žiarlivý, mala by si prehodnotiť svoj vzťah...
tie fotky a neustále opakovanie ľúbim ťa, nie je v poriadku...
nech si hľadá seberovnú...
žiarlivosť vo vzťahu je neskutočný zádrhel a obyčajne konči katastrofálne...
konaj kým je čas...
,,stale hovori to iste, ze on pre mna robi vsetko mozne a ja mu nie som schopna prejavit lasku ako on chce" ?! hlavne je ako sa k sebe spravate,neviem celkom co chce,viac mojkania,trapne fotky na fcb a k tomu trapne fcb reči ako sa lubite? blbosti rieši
mám pocit, že ty si vyspelejšia ako on... je fajn si prejavovať náklonnosť, ale zase aby si mu hovorila 10x za deň ako ho ľúbiš, to je priveľa. tie slová potom úplne stratia svoju váhu... presne tak - ide o činy a o to, že vám je spolu dobre! určite sa mu v tomto nepodriaďuj - ako sama hovoríš, je ti to proti srsti mu to hovoriť, keď to nie je spontánne...
nauc sa prehltat, musis spravit kompromis... Prepac, ale bez toho sa nedalo. Tiez nemam rad, ked ta niekto nuti laske, najma ked ju uz prejavujes. Mne to pride chore . Obcas moja byvala mala nalady tohto typu, ze ty ma nemas rad, nemyslis to vazne. Nie zeby mi sla na nervy, ale popravde mi vadilo, ze mi to hovori, ked som jej nenadarmo vyznal lasku aj inak ako len lubim ta. Chapem, ze ta fraza je o nicom, preto aj ked som jej povedal insie bola nespokojna, zacal som mat pocit ci ma na ozaj rada, lebo kazdy clovek ma vlastby styl vyjadrenia citov a lasky @paprikas
asi ho skutocne rada nemas,inak by ta nikto nemusel k tomu nutit a robila by si to spontanne...iba ak mas problem prejavovat city...ale to uz je o inom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
tie fotky a neustále opakovanie ľúbim ťa, nie je v poriadku...
nech si hľadá seberovnú...
žiarlivosť vo vzťahu je neskutočný zádrhel a obyčajne konči katastrofálne...
konaj kým je čas...