Ahojte. Mám 19 rokov a neviem čo sa somnou deje...už mi to lezie dosť na nervy...jednoducho, ešte nikdy som nebol zaľúbený (keď nerátame ZŠ) a žiadna holka sa na mňa jednoducho neulakomí..už mám z toho dosť veľké depresie, stále som bez nálady....a čo je
@sadboy19 To máš teda fajných kamošov, keď Ťa nevedia podržať. Viem Ti poradiť akurát k depkám. Nerieš to, nemysli na to. Viem, nie je to ľahké, ale dá sa to. Čím viac na to myslíš, tým horšie. Športuj, nájdi si hobby ktorému sa budeš naplno venovať, len toľko k tomu.
K hlavnej otázke nech sa vyjadrí niekto kompetentnejší.
Prvé, čo by si mal urobiť, je myslieť trošku pozitívne...zbytočne sa zožieraš týmto, to ťa nikam nepohne, ono to príde a nemysli si, že si jediný na planéte, čo v tvojom veku nemal vzťah
@lerion všetko je to o prístupe..pozri, aj mne to dlho liezlo na nervy, lebo som na tom bola tak, že muži, o ktorých som mala záujem o mňa nestáli a naopak, a mať chalana len kvôly tomu aby som ho MALA, to nie je nič pre mňa. Som totiž dosť náročná, preto som sama. A dlho budem.
Závisí len na tebe ako to budeš brať. Ja som sa s tým zmierila, a popri všetkých tých nevýhodách to má aj nejaké tie plusy, a je len na tebe ktoré z nich si vyberieš
@sadboy19 odpovedz si na otázku - chcel by si dievča, ktoré je neustále v depke a bez nálady? asi nie, všakže? lenže ty dievčatám momentálne ponúkaš presne to isté takže snaž sa zmeniť trochu svoje myslenie a vyrovnaj sa s tým ako to je....viem o čom hovorím
- ono človek by aj niekde vypadol, ale nemám jednoducho s kým, "kamoši" ma nikde nevolajú a aj keď som sa im ja prvý ozval, tak to stále skončilo tak, že sa "nikde nešlo"...a myslím si, že sa furt niekomu pchať do riti, že " či s Vami môžem niekde ísť..?" nie je už pre mňa...
asi sa musím zmieriť s tým, že ostanem furt sám...
@sadboy19 a čakáš že z padne z neba? Ak po tebe nejdú nič sa nedeje, len to proste musíš vziať do vlastných rúk. Pár krát to nevyjde, kým prídeš na to ako to urobiť správne a potom to bude ok. A zaľúbiš sa snáď až potom pre začiatok predsa úplne stačí aby bola sympatická.
skús sa nesnažiť meniť ... zbytočne sa necháš ťahať niekde do klubu, ak to nie je tvoj štýl ... ja by som sa len dala do poriadku, tak ako spomínali vyššie ... a ako všade platí aj tu - najprv musíš mať rád sám seba, aby ťa mohol mať rád niekto iný (neviem ti to dať doslovne, predsa je veľa hodín) ... ďalšia vec je, že Košice majú akcií do bludu ... treba len vedieť hľadať ... a tak hlavu hore a hurá do boja!
Pochval svojich kamosov, nemas sa co lutovat. Vzchop sa a sprav nieco preto, aby si bol spokojny a stastny aj samostatne... inak si budes nachadzat dovody na zbytocne depky aj vnutri vztahu.
Forever alone level 99 s takýmto prístupom. Však rob všetko čo ťa baví, choď von, občas na chatu/zábavu a raz si nejakú nájdeš poprípade ona teba . Hlavne neseď doma a nadepkár.
Ahoj! V prvom rade sa určite nesnaž zaľúbiť sa nasilu. –Nebolo by to úprimné, a potom, čo by si si to uvedomil by si na lásku zatrpkol. Mysli na to, že kým si uvedomíš lásku k nejakému dievčaťu, a ešte po prvýkrát, môže to hodnú chvíľu trvať, ale o to je potom ten cit krajší pre oboch, pre Teba bude Tvoja vzácna Princezná a ona si Ťa tiež bude vážiť, že si
na Ňu čakal. Naozaj sa to oplatí! Čas keď si sám je takisto veľmi dôležitý, môžeš ho využiť na to, aby si zdokonaľoval svoju osobnosť, aby si, keď sa nakoniec spoznáte, mal čím
obdarúvavať. Zapamätaj si, tento rozdiel: –„SAMOTA je nádherná, OSAMELOSŤ je smutná“. Vychádzaj medzi ľudí, nemaj starosti, a teš sa, čo na Teba raz čaká!
Myslím si, ze táto esej „S nikým nechodím a nie som cvok...“, na ktorú Ti dávam dole link Ťa upokojí, rozveselí a odpovie na mnohé Tvoje otázky.
@sadboy - človeče snaž sa trochu. založil si fórum za ktoré sú na tomto portáli ľudia bežne zosmiešňovaní a zahrabávaní pod čiernu zem. tebe sa tu niekoľko (dokonca báb) snaží dať nejaké rady, tak nechápem ako môže každá jedna tvoje reakcia byť stále len rezignovaná.
ty si si neprišiel po radu, ty si si prišiel po poľutovanie, maximálne možno dúfaš, že na svoj deprimujúci osud tu zbalíš nejakú samaritánku. tým tvrdením o tom, že všetky normálne sú zadané a voľné sú len tie sprosté si to úplne zabil. je kvantum báb, milých, múdrych, pekných ktoré sú z rôznych dôvodov single. pointa úspechu spočíva v aspoň minimálnom sebavedomí. kým sa neposunieš vpred aspoň o tú jednu úroveň, sú ti všetky rady totálne nanič.
@sadboy19 Presne arugad to vystihol a mam aj kamarata 26 rocneho a tiez este nikdy nemal babu a tiez nic s nikym nemal .... a je tu a je celkom stasty.... Ty si to , ze nemas babu vztahujes hned na seba ,ze akysi atd ..... Ale to je velka chyba , pretoze potom pridu depky atd ... proste sa vzchop, uzivaj si zivot naplno, maj v sebe elán ,a ked budes milovat zivot tak potom ta budu milovat ludia a tak to je ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
2. Nebuď stále doma
3. Snaž sa trochu vac komunikovať a nebuď stále ticho ak si niekde
A nehádžem si mašlu O____O
mfg, čo ti padne asteroid na hlavu ak si babu nenájdeš, či ako chápeš fungovanie sveta?
K hlavnej otázke nech sa vyjadrí niekto kompetentnejší.
Závisí len na tebe ako to budeš brať. Ja som sa s tým zmierila, a popri všetkých tých nevýhodách to má aj nejaké tie plusy, a je len na tebe ktoré z nich si vyberieš
- ono človek by aj niekde vypadol, ale nemám jednoducho s kým, "kamoši" ma nikde nevolajú a aj keď som sa im ja prvý ozval, tak to stále skončilo tak, že sa "nikde nešlo"...a myslím si, že sa furt niekomu pchať do riti, že " či s Vami môžem niekde ísť..?" nie je už pre mňa...
asi sa musím zmieriť s tým, že ostanem furt sám...
..a ked sa naahodou najde nejaka, ktora by bola single, tak si najdete uz niekoho ineho ako som ja ((
Ahoj! V prvom rade sa určite nesnaž zaľúbiť sa nasilu. –Nebolo by to úprimné, a potom, čo by si si to uvedomil by si na lásku zatrpkol. Mysli na to, že kým si uvedomíš lásku k nejakému dievčaťu, a ešte po prvýkrát, môže to hodnú chvíľu trvať, ale o to je potom ten cit krajší pre oboch, pre Teba bude Tvoja vzácna Princezná a ona si Ťa tiež bude vážiť, že si
na Ňu čakal. Naozaj sa to oplatí! Čas keď si sám je takisto veľmi dôležitý, môžeš ho využiť na to, aby si zdokonaľoval svoju osobnosť, aby si, keď sa nakoniec spoznáte, mal čím
obdarúvavať. Zapamätaj si, tento rozdiel: –„SAMOTA je nádherná, OSAMELOSŤ je smutná“. Vychádzaj medzi ľudí, nemaj starosti, a teš sa, čo na Teba raz čaká!
Myslím si, ze táto esej „S nikým nechodím a nie som cvok...“, na ktorú Ti dávam dole link Ťa upokojí, rozveselí a odpovie na mnohé Tvoje otázky.
» mydvajaspolu.webnode.sk/news/s-nikym-ne...
ty si si neprišiel po radu, ty si si prišiel po poľutovanie, maximálne možno dúfaš, že na svoj deprimujúci osud tu zbalíš nejakú samaritánku. tým tvrdením o tom, že všetky normálne sú zadané a voľné sú len tie sprosté si to úplne zabil. je kvantum báb, milých, múdrych, pekných ktoré sú z rôznych dôvodov single. pointa úspechu spočíva v aspoň minimálnom sebavedomí. kým sa neposunieš vpred aspoň o tú jednu úroveň, sú ti všetky rady totálne nanič.
clovek. v prvom rade si najdi kamaratov. a ked ich mas, tak trav s nimi viac casu.
proste sa socializuj.
a maj KAMARATOV/TKY!!
a cez nich si najdes aj priatelku.
ved predsa nie kazda zena, s ktorou sa bavis musi byt tvoja buduca manzelka.
radsej nech si chlapec hlada zmysel zivota