trieska mi po nej srdce jak šialené, som tak nepríjemne hyperaktívna..citim že niečo musim robit s končatinami...ked si urobim trochu silnejšiu tak mi je aj zima a trasie ma...ja neviem mam nejake zle reakcie, tak ju moc často nepijem, ale skuškove je skuškove
@midnight nie, ja nepijem kavu, ani nefajcim, ani ziadne latky taketo neuzivam takze ked si nieco nahodou dam ze chcem skusit alebo potrebujem energiu tak vacsiou na to aj doplatim.
to je len zvyk, moje telo to berie ako drogu a chce sa jej zbavit, po case by som si zvykol, ale nechcem si ani zvyknut.
@motylik141 neni to az tak na smiatie, ked som kvoli tomu nemohol ist na skusku lebo som si dal kavu nech ma preberie a potom mi bolo tak zle ze som bol rad ze som rád
lepši je zeleny caj , neni taky agresivny ako kava pre telo.
pijem ju lebo mi chutí a mám proste zvyk vstať a dať si veľkú kávu a keď sa to nedá tak celý deň je napíčku a čakám len kedy sa mi bude dať sadnúť ku kávičke
Ja kávu celý život pijem v domnienke, že má nejaký vplyv na moju kreatívnosť a schopnosť sústrediť sa, možno kedysi mala, teraz by som jej potrebovala desaťnásobné množstvo
Ale rada sa nechávam ojebať touto ilúziou
Pred pár dňami som bol na párty, spal som asi 2 hodiny a potom som sa musel učiť účtovať... Vypil som veľa káv (veľmi veľa), udržalo ma to hore a bol som schopný fungovať do nejakej ôsmej večer. Bez kávy by to asi nešlo.
No v normálne dni, keď som len unavený, necítim vôbec žiaden rozdiel (a je jedno, koľko kávy vypijem)
kedysi som sa na kave vedela ucit alebo pracovat celu noc, teraz ju uz len beriem ako taky ritual ranny.
ale je pravda, ze ked vypijem 5 dvojitych espressiek za smenu, tak som pojasena niekedy
@transplantovana vzdy ma fascinovalo ako niekto dokaze vypit 3, 4, 5 kav denne a pritom to prezit bez ujmy na zdravi, ved to je uz hazard tolko kofeinu mne jebe z jednej kavy rano ked nejaky cas nemam kavu a potom si ju dam, ked si zvyknem tak v pohode nabudi ale inac dve kavy by ma uz odpalili
Mam ju rada, ked je dobra, priaznivo pohana obsah,creva ziaducim smerom, rano ma meni z grumpy dojebaneho sebanenavidiaceho hovna na navonok funkcneho cloveka, ale skor ma psychologicky ako stimulacny ucinok.
Kofein preferujem v inych formach a vyssich davkach.
nemam pocit, ze by mi nejako odstranovala unavu, skor mi po nej bije srdce a som viac "nadupana", viem sa viac sustredit, ale som pritom zaroven aj unavena ako vzdy
kedže ja kávu moc nepijem, a ked ju náhodou pijem tak len s veľmi veeeeľa mliekom, čiže tam účinok kávy je skôr žiadny. takže neviem ako by na mna pôsobila normálna káva , ale viem že raz som mala asi pol pohára takej silnejšej kávy s mliekom a potom mi z toho búšilo srdce jak drbnuté...
Ako kedy, väčšinou ma preberie, hlavne keď si ju vypijem skoro ráno, ale niekedy mi nič nepomôže, aj tak zaspím napr. v škole Ale inak pijem ju kvôli chuti, a priznám sa, už som trošku závislá, lebo predtým som si dala kávu tak 2-3x do týždňa, niekedy len raz, a teraz už denne. Ale len jednu, veľmi výnimočne dve.
mňa vždy preberie, je to taký životabudič samozrejme to netreba s ňou preháňať ja ju pijem hlavne preto, že mávam nižší tlak a keď si ju dám tak mi ho zvýši
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a teraz važne ako že mam taketo stavy
@mefistofel zapáliš si pri nej? lebo nikotín a kofeín sa zlučujú dokopy a tvoria nejaké preháňadlo, to sa dá často použiť, najlepšie aké poznám
(a to ostatné wau )
to je len zvyk, moje telo to berie ako drogu a chce sa jej zbavit, po case by som si zvykol, ale nechcem si ani zvyknut.
@midnight
lepši je zeleny caj , neni taky agresivny ako kava pre telo.
a navyse, neznasam horuce, nebavi ma cakat, kym to bude vlazne, takze si ju robim zriedka, ked mam naladu.
Ale rada sa nechávam ojebať touto ilúziou
No v normálne dni, keď som len unavený, necítim vôbec žiaden rozdiel (a je jedno, koľko kávy vypijem)
ale je pravda, ze ked vypijem 5 dvojitych espressiek za smenu, tak som pojasena niekedy
Ale pôsobí na mňa vôňou
Kofein preferujem v inych formach a vyssich davkach.
..ale možnože je fakt, že som vtedy nemala stiahnuť litrovú termosku neviemakej sily .. 8)