v mojej rodine kde sa len pozriem každý nosí okuliare až na mňa,no s ľuďmi kt. nosia okuliare nemám žiadne problém, a niektorým to viac ide s okuliarmi ako bez
@13 pekne poslušne som označila jednu z možností, komentár už je len rozšírením, myšlienkou, ktorá sa mi prehnala hlavou. nie, nemyslím si, že je táto otázka trápna, ak ti to napadlo, je to len inak povedané "prečo by som si mala myslieť, že sú -doplň- ?"
a k @17 - nepôsobia na mňa všetci rovnako, to je pravda, ale tvrdím, že práve touto jednou konkrétnou vecou sa mi nikam nezaradia, to sa predsa nevylučuje.
@veroniques ... tak ale to uz nezalezi od tej "haluze". Ludia na mna posobia celkovo a vykresluju sa svojim spravanim, sposobom komunikacie a podobne. Jedine co by este mohlo do toho zasiahnut je vyzor ... jehoz sucastou je napr. aj ram na okuliaroch a tie mozu byt rozne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
v mojej rodine kde sa len pozriem každý nosí okuliare až na mňa,no s ľuďmi kt. nosia okuliare nemám žiadne problém, a niektorým to viac ide s okuliarmi ako bez
Inak žiadne rozdiely nepocitujem
A čochvíľa budem tú haluz na tvári nosiť aj ja tak som bola zvedavá
a k @17 - nepôsobia na mňa všetci rovnako, to je pravda, ale tvrdím, že práve touto jednou konkrétnou vecou sa mi nikam nezaradia, to sa predsa nevylučuje.
a ostatní ľudia...hmm...normálne