No ide o to, že o pár týždňov mám pohovor na VŠ (v angličtine) a potrebujem ešte dosť trénovať, najlepšie sa to naučím tak že sa budem s niekym rozprávať... Nepoznám nikoho z UK (nikoho s kým by som mohla takto komunikovať) a tak som sa chcela spýtať č
ehm .. mno ak ti ide len o to zohnať si nejakého cudzinca na chatovanie... neviem, či sa to stalo len mne, bo som na na nastavovanie súkromia a manuál skypu a pod. totálny analfabet...raz keď som si tam pridala peknú fotku, normálnu, žiadnu vyzívavú, sa mi ozvali v priebehu dvoch dní nejakí týpkovia, jeden z LA, druhý z Chicaga...ten druhý mi pol hodinu neprestajne vyzváňal, kým som si tú fotku nezmenila.. na takú kde mám otrasné fialové vačky pod očami, strapaté vlasy a výraz podnapitej Rusalky ale potom hneď zmĺkol
Mno neviem, vyzeráš ako pekné dievča, skús si tam dať pekné foto, hádam to zaberie
CHATROULETTE ! tam si chodím ja trenovať anglinu si na webke s ludmi s celeho sveta aväčšina z nich hovorí len anglicky ja som sa mrte vela fraz a slovičok tak naučila
ja mam svojeho anglicana z chatroulette a uz sa s nim bavim niekolko rokov dokonca ma aj pozval k nim alebo este vampirefreaks.com/ zabudunta stranka ale furt tam chodia
chod na moj skype..ani sa tam uz nemozem dat online bo vola jeden cez druheho..tak som radsej invisible..btw. uz rok pisem na social media sites iba po anglicky a neviem sa toho zbavit
skús si dať taký skype inzerát na penfriend-club.com, ja som si tam našla milých ľudí na písanie, myslím že by sa možno dalo, ak tam vyselektuješ indivíduá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@mefistofel to by dopadlo Ak je anglický pokec rovnaký ako ten slovenský... fujha
jess mozno aj možeš skúsiť "omegle", teda ja som to este nikdy neskusal ale myslim ze su tam aj normalni ludia....
Mno neviem, vyzeráš ako pekné dievča, skús si tam dať pekné foto, hádam to zaberie
Len pozor nechcu vsetci komunikovat