Dear Madam/Sir (alebo Dear Mr./Mrs. Meno manazera banky)
The purpose of this letter is to inform you that I"m closing my bank account at your branch. My account number is as follows:
12390123789
Please send any funds remaining in this account to the address shown above. / I have withdrawn all funds from my account and have no outstanding checks. / Kindly prepare a money order in the amount of the balance outstanding for me to pick up on Wednesday, July 28, 2010. (napis co chces spravit, alebo si uz spravil so zvysnimi peniazmi. Dovod preco rusis ucet nemusis pisat, nikoho to aj tak nezaujima a najskor ti obratom aj tak poslu email s nejakym inym vyhodnym super cool balikom banky.)
Should you need to contact me, you may reach by phone at 123712 or by e-mail at bla@bla.com.
Aj ja by som potrebovala poradiť a nechcem kvôli tomu zakladať novú diskusiu. Potrebovala by som preložiť: súťaž "Na bicykli bezpečne". Ide mi o to "Na bicykli bezpečne".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
tak asi?
ja by som to takto povedala asi
Tvoja Adresa
Datum
Meno manazera banky
Nazov Banky
Adresa Banky
Dear Madam/Sir (alebo Dear Mr./Mrs. Meno manazera banky)
The purpose of this letter is to inform you that I"m closing my bank account at your branch. My account number is as follows:
12390123789
Please send any funds remaining in this account to the address shown above. / I have withdrawn all funds from my account and have no outstanding checks. / Kindly prepare a money order in the amount of the balance outstanding for me to pick up on Wednesday, July 28, 2010. (napis co chces spravit, alebo si uz spravil so zvysnimi peniazmi. Dovod preco rusis ucet nemusis pisat, nikoho to aj tak nezaujima a najskor ti obratom aj tak poslu email s nejakym inym vyhodnym super cool balikom banky.)
Should you need to contact me, you may reach by phone at 123712 or by e-mail at bla@bla.com.
Thank you in advance.
Yours faithfully, (ak oslovujes Dear Mr./Mrs. Meno, tak pouzijes Yours sincerely)
3mm
Ďakujem za pomoc.