celaskon, probiotika, caje s roznymi ucinkami, satku okolo krku, pod nohavice pancuchy, ked pridem domov vyfukana zvonka tak poharik a samozrejme ulievanie sa z telesnej
Ja neviem , nejak sa ani nesnažím , raz som sa aj snažil ochorieť takže som v noci ležal 10 minut v snehu a mal som otvorené okno v noci , ale neochorel som takže nijak sa nesnažím , len tak neochoriem .
Menej sa obliekam a v snehu sa váľam spravidla v minisukni, deravých pančuchách a v tričku. Väčšina druhov zeleniny mi nikdy nechutila a ani si nimi nestrpčujem život. Odmietam teplé nápoje, lebo rozmaznávajú telo. A telo treba rozmaznávať celkom ináč.
Ja som minulý rok užívala cez to "najhoršie chrípkové obdobie" každý deň ImunAktiv a nebola som chorá.. ale tak je dobré sa otužovať,pravidelný prísun vitamínov,snažiť sa obmedziť stres..
hmm úmyselne nerobím nič preventívne..ale ako každé obdobie roku, chodím von so psom, jem veeeľa citrusov a ovocia všeobecne, plávam, cvičím, pijem veeľa vody a tak
tomu sa nedá ubrániť. verím tomu že vo vačšej miere to závisí od nášho duševného rozpoloženia. niekedy možeš behať vnoci v zime polonahá, piť ľadové nápoje a neochorieš a niekedy ťa proste chytí aj maličký vírus. pretože platí " v zdravom tele zdravý duch" a aj naopak. mňa ked niečo trápi, ťaží, hnevá atd. vždy ochoriem
Pohyb, šport, čerstvý vzduch, otužovanie, plávanie, sauna. Keď budeš toto praktizovať, skolí ťa už jedine nejaký blázen s letnými gumami na prechode - v prechode - ibaže by si šla v podchode. Bezpečne (sa) (ne)je(niekto aj -be) na záchode, len nie dlho - mohla by si tam umrieť od hladu. Keďže sa tam neje.
@jessiqa (lebo ty si to tu konkretne spomenula) ale aj ostatni... vitamin c vobec nepomaha ako prevencia voci nadche, chripke a pod. a uz vobec nie v pripade, ak je clovek uz chory.
ale za to je uplne skvely pri hojeni ran napriklad!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
cez zimu chory nie som..ale ja si zvykam odmalicka, pretoze mam vzdy vsade otvorene okna, som doma len v trenkach a vsade mam zimu a vypnute radiatory
citróny, vitamín C, zdravá strava a cvičenie
(weed&pálenka, pozn. redakcie)
ale za to je uplne skvely pri hojeni ran napriklad!