To tazko cez koment naucit. Postupne treba hladat tu svoju cestu ako do nej nespadnut. Ja som mal tiez take obdobie tuto zimu ale prebral som sa z toho. Proste dostanes sa z toho az vtedy ked si uvedomis ze je to somarina byt v tej depresii. :happy:
život. ľudia, udalosti, zmeny, a popritom aj kľudné chvíle, príroda, knihy, prechádzky, slniečko. a mne dosť pomáha pracovať, najhoršie stavy mám vtedy keď nepracujem ani nič nerobím ale žijem z peňazí od sponzorov. celkom mi pomáha keď mám buď pocit že robím niečo produktívne alebo aspoň že sa starám samostatne o seba. interakcia s ľuďmi, rozhovora, objatia, úsmevy, objavovanie sveta sama alebo s niekým, proste vždy keď mám pocit že zažívam nové veci a dobré veci mám sa fajn.
Ja ešte minulé leto som sa hanbil vychádzať z bytu Neviem čom ale proste som sa bál že dakoho stretnem koho poznám že oni už niekde frajerky, dievčatá frajerov budú mať a že ja furt alone a teraz už absolutne alone lebo už ani kamarátov nemam Ale ma začal strašne baviť basket a som sa musel rozhodnuť.. ostať doma a len snívať o tom ako ho hrám alebo ísť von a hrať, trénovať!
Vybral som si to druhé a od vtedy (asi od Októbra) chodím vonku vždy keď je teplo si zahádzať skúšam kľučky a tak.. a napr na telesnej ani nemusím byť dobrý v basketbale.. dnes sme boli rozdelený na tými a sme hrali a môj tým prehral ale ešte nikdy som nebol pri športe tak šťastný..
Čiže ak ťa šťastie opúšťa.. športuj! A naj keď máš ešte niekoho s kým sa o šťastie pri športe podelíš no ja som sám a aj tak som šťastný za každý trafený kôš :happy:
myslim, ze nato neexistuje univerzalny navod, niekto ti moze hovorit, ze sport, niekto ze zivot, niekto ze masturbacia, a tebe to vobec nemusi pomahat; clovek by si mal najst to vlastne jemu vlastne
@Joker75 Ahoj, no nie je to ľahké niekedy a asi si už do nej mierne upadol, keď to tu píšeš, alebo je to tvoj momentálny pocit...no a čo ti poradiť ? Treba pracovať každý deň, treba rozprávať, komunikovať, menej premýšľať a každý deň urobiť niečo pre seba, niečo, čo ťa urobí šťastným, napr. si niečo kúp, choď do kina, vybehni na bicykel, kľudne aj sám, a hlavne menej byť za pc, lebo to ubíja človeka
proste si zacni robit zle tym ze sa budes tesit z toho ked sam sebe spravis zle s tym ze spravis nieco co sa ti nechce spravit napriek tvojej lenivosti len preto ze si chces spravit sam sebe naprotiven tak najust to spravis ze na zer.
@nikichan nie tak uplne ja som basketbal hral na základnej ešte keďže sme na základke nemali trenéra jak teraz na strednej a naša učiteľka čo s nami mala telesnú nam dovolila zahrať čo chceme tak som vždy len sedel lebo všetci chceli futbal ale keď bolo miesto vždy som si hadzal s basketbalkou len hadzal..aj mi to šlo ale proste som si myslel že basket je itak somarina že tam sa neda nikoho obrať šak keď dakto drží loptu ako ju mam od neho získať a potom som raz na nete videl AMVčko na KnB ale vôbec ma nezaujalo až cez minulé leto jak som sedel non stop doma a čumel anime som rozmýšľal či nezačnem hrať nejaký šport.. a furt ma napadol len volejbal alebo basketball.. a potom na začiatku školského roka som si začal hľadať "sports anime" a našiel som zase to KnB, skúsil si to pozrieť a rozhodol sa začať sa venovať basketu a drží ma to doteraz hoci hram vždy len sám .. ake kto vie možno keby som sa dostal skôr k anime Haikyuu tak by som tu teraz všade ospevoval volejbal.. no čo už proste basket ma bavil už pred tým ale nevedel som ako vyzerá taká basketbalová hra a až potom čo som videl KnB som začal na nete hľadať NBA zápasy hrať NBA hry na PC (kus) cvičiť a trénovať rôzne crossovery a proste venovať sa tomu viac
fuuh ja sa nad basketbalom vždy tak rozvášnim.. pochopím ak sa ti to nebude chcieť čítať xDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Vybral som si to druhé a od vtedy (asi od Októbra) chodím vonku vždy keď je teplo si zahádzať skúšam kľučky a tak.. a napr na telesnej ani nemusím byť dobrý v basketbale.. dnes sme boli rozdelený na tými a sme hrali a môj tým prehral ale ešte nikdy som nebol pri športe tak šťastný..
Čiže ak ťa šťastie opúšťa.. športuj! A naj keď máš ešte niekoho s kým sa o šťastie pri športe podelíš no ja som sám a aj tak som šťastný za každý trafený kôš :happy:
fuuh ja sa nad basketbalom vždy tak rozvášnim.. pochopím ak sa ti to nebude chcieť čítať xDD