Ako obnoviť vymazané súbory, ktoré som dostala späť do PC, no nedajú sa stále zobraziť?
Asi pred mesiacom som omylom vymazala z mobilu pár pre mňa dôležitých súborov a dnes som si stiahla program Restoration, ktorý mi ich našiel a dal do PC. Lenže nedá sa mi to stále zobraziť.
obávam sa, že asi budú poškodené... keď si to pred mesiacom vymazala a odvtedy na tú kartu zapisovala (či už kopírovala MP3, nahrávala foto/video), je veľmi pravdepodobné že sa to už x-krát prepísalo a časti tých súborov sú nenávratne v prdeli :/
@natashatko lebo možno (na 0,1 percento) ti nedokáže tvoj prehrávač prehrať MP4 videá, poprípade tvoj mobil nerobí videá vo formáte MP4 ale len v takom ktorý dokáže rozpoznať iba on ( príklad japonský mobil mitchubishi )
skus pozret aky je to format a pozret na internete cim to otvorit alebo si stiahni niake softy k telefonu a skus to nakopcit don a ci pojdu ale urcite nie cip za 20euro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Či len nebudú mať blbý formát.
Nie, fakt neviem
smejem sa
skus pozret aky je to format a pozret na internete cim to otvorit alebo si stiahni niake softy k telefonu a skus to nakopcit don a ci pojdu ale urcite nie cip za 20euro
a aký soft myslíš lebo v tomto som mimo dosť