Chcela by som urobiť fotku pri západe slnka a pri vode, kde by visel na strome "obesený" človek. Kamarát sa ponúkol že zahrá toho obesenca, ale neviem ako to zariadiť tak aby sa naozaj neobesil. Nemáte nejaký nápad alebo návod? Prosím ale seriózne, nerobt
nestačila by niaka atrapa miesto živého človeka? myslím, že vtom západe slnka by bolo vidieť aj tak iba čierne obrysi tak bež do sexshopu a kúp nafukovaciu anču
no tak v žiadnom prípade nech sa nevešia iba normálne za krk, hoci aj na chvíľu.. nech sa obviaže trebárs pod pazuchami, a na to si oblečie košeľu, .. ak by bolo na fotke viac lán ako má byť, tak to sa dá vyretušovať ľahko.. prípadne sa môže aj postaviť na nejakú vec, ktorá sa dá z fotky vyretušovať
nwm nejak s tej slucky dat lano pod tricko zo zadu a uvazat okolo pasu aby ho to drzalo vlastne tam alebo nejako medzi nohy a na krku nech to ma len taak aby to tak vyzeralo len nech to neskusa tak ze chvilku vydrzi dufam ze je rozumiet tejto pomotanej reci mojej
@puco90 Na uspokojenie svojich fotografických chutí
@tasteofrainbow Ja tam chcem toho konkrétneho človeka... nikto iný by sa na tú fotku viac nehodil. A už vôbec nie nafukovacia Anča!
@ridiculousnotion@tikalok Ďakujem, to bude asi najlepší nápad. Len si potom musím naštudovať niečo o tom. V PS viem len odstraňovať nedokonalosti pleti a meniť farbu očí
tebe šibe? resp. jemu šibe??!! že chvílu vydrží visieť?? to myslíte vážne??? keby si NÁHODOU zlomí väz??? kktina v živote neriskovať takéto niečo len kvôli fotke, tam zaves figurínu a je
Normálne to vyretušuj, ak si šikovná tak to vidno nebude
Ono by sa tam skorej udusil, väzy si pri obesení zlomí fakt minimum ľudí, niekde bol z toho prieskum som to čítala, ale že niektorí tam visia kludne aj 2 hodiny pokial sa zadusia, nevešaj ho tam!
tak daj si statív jednu fotku urob klasický západ slnka potom urob druhú snímku ale veľmi rýchlo po tom kde bude stáť na stoličke a miesto tej stoličky vyrež z pôvodného obrázka a to tam prilep
ak to naozaj velmi potrebujes pozri si zaciatok filmu Harold and Maude...chalan sa tam obesi a pritom je zaveseny najma za trup...aspon uvidis ako to funguje...ale je to naozaj dost nebezpecne ako ti tu uz vsetci stihli povedat a radsej niekoho popros nechti vyretusuje tu stolicku to je jednoduchsie podla mna ako to skusat uzlit a inak najst lano ktore udrzi vahu cloveka tiez nie je najlahsie...chce to dobre pripravy
@rheia 2 hodiny?! Sakra to by musela byť riadne nepodarená samovražda...pri popravách sa robí tak, aby zlomilo väz. Majster kat podľa hmotnosti vyrátal, z akej výšky treba pustiť obeť.
Príklad ako sa to nemá robiť, uviedli v iraku keď popravovali syna saddáma husajna- bol trochu tučnejší a pri vešaní mu odtrhlo hlavu
@etelnair Na Tvojom mieste by som nesúdila podľa takýchto vecí. A ak si myslíš že tými nadávkami zaujmeš tak Ťa budem musieť sklamať :/ Koľko máš vlastne rokov?
tak na to obaja hneď zabudnite, že chvíľku vydrží. je to fakt nebezpečné a pokiaľ to nemáš technicky dobre zabezpečené, zabudni na to radšej a máš istotu, že sa nestane niečo, čo by si nechcela.
@etelnair Fakt niekde som to čítala, že ak je to lano nejako divne okolo toho krku, tak tam môže visieť dosť dlho živý, ale tak on stratí vedomie tam aj tak, takže to, že sa tam napr. polhodinu dusí ani nevie
@stodvacinkar pokiaľ viem, v ČSSR a v ZSSR sa s tým veľmi nekašľali a prepadlisko nechávali len nízke, takže sa väzy dosť často nelámali a smrť nastala udusením.. to býva sprevádzané únikmi moču a stolice, takže proste paráda :/
Vedela by som si to predstaviť ako fotku, ale skôr ako ten typ fotky, kde autor ukáže len niečo a zvyšok si človek proste musí domyslieť... A na takú fotku by ti stačilo nájsť správny uhol záberu a nemusíš nikde nikoho naozaj obesiť.
@tikalok tak lebo popravu nerobil majster kat ale šlendriáni..a komanči mali viacero lepších spôsobov ako nechať nepohodlných ľudí trpieť. V krajine kde zajtra znamená včera to boli gulagy a u nás uránové bane.
"trest smrti oběšením byl v čssr vykonáván na pankráci v suterénu.Na zdi ve výši asi 2,5m byla ve zdi trubka na které byla uvázaná oprátka omotáním kolem trubky se výška oprátky zvyšovala nebo snižovala dle výšky odsouzence.Pod tím bylo propadliště ovládané z vedlejší místnosti na pokyn vykonávajícího píštalkou.po přivedení odsouzence k oprátce a otočení ho tváří ke zdi byla mu nasazena oprátka a zazněla píštalka a propadlo sklaplo.
odsouzenec se propadl asi 10 cm což stačilo na utažení smyčky,ale bylo to málo na stržení vazu.a tak se dusil a často sebou mlátil o zeĎ visící na provaze mnoho minut než skonal."
@plutvonozceakrivozubky Nebude to v správach Nie som až taká hlúpa aby som ho nechala visieť naozaj. Len som chcela vedieť či sa to nedá nejako spraviť tak aby to vyzeralo že visí naozaj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
@tasteofrainbow Ja tam chcem toho konkrétneho človeka... nikto iný by sa na tú fotku viac nehodil. A už vôbec nie nafukovacia Anča!
@ridiculousnotion @tikalok Ďakujem, to bude asi najlepší nápad. Len si potom musím naštudovať niečo o tom. V PS viem len odstraňovať nedokonalosti pleti a meniť farbu očí
Ono by sa tam skorej udusil, väzy si pri obesení zlomí fakt minimum ľudí, niekde bol z toho prieskum som to čítala, ale že niektorí tam visia kludne aj 2 hodiny pokial sa zadusia, nevešaj ho tam!
Príklad ako sa to nemá robiť, uviedli v iraku keď popravovali syna saddáma husajna- bol trochu tučnejší a pri vešaní mu odtrhlo hlavu
20, preco?
Potom asi chodíš po vonku so zavretými očami a na nete vidíš len to čo chceš, ak si myslíš to čo si napísal. Ja by som Ti ich tu našla habadej.
20? Hm... čakala by som možno trošku inú reakciu od toľkoročného človeka.
"trest smrti oběšením byl v čssr vykonáván na pankráci v suterénu.Na zdi ve výši asi 2,5m byla ve zdi trubka na které byla uvázaná oprátka omotáním kolem trubky se výška oprátky zvyšovala nebo snižovala dle výšky odsouzence.Pod tím bylo propadliště ovládané z vedlejší místnosti na pokyn vykonávajícího píštalkou.po přivedení odsouzence k oprátce a otočení ho tváří ke zdi byla mu nasazena oprátka a zazněla píštalka a propadlo sklaplo.
odsouzenec se propadl asi 10 cm což stačilo na utažení smyčky,ale bylo to málo na stržení vazu.a tak se dusil a často sebou mlátil o zeĎ visící na provaze mnoho minut než skonal."