nedavno som bola na party a trosku som si uzivala s jednym chalanom, obaja pod vplyvom alkoholu. brala som to ako zabavu, nerobili sme nic zle, len sme trosku blbli, ale ten chalan to zobral vazne a teraz sa ma pokusa zbalit a otravuje ma. Ja vztah nechce
@momoglamorous každý niekedy potrebuje vypustiť paru a takto sa to da celkom fajn
@imissyou normálne mu to povec ako si to sem napísala lebo ono sa to inak ani nedá povedať najhoršie je keď okolo toho sú aj tie omáčky ale inak si myslím že sa stačilo pozrieť do predošlých tém takýchto tu už bolo zrejme hojne
...Chlapci akekolvek vyslovene neodmietanie beru ako prejav vzajomnych sympatii... Hlavne taky co dostavaju uz len pri pohlade na zenu vyslovenu stopku
@momoglamorous@loveistheanswer hmm to "vypustiť paru" nebolo myslené ako šport (mal som to inak napísať) každý sa nijako zabáva a ak jej to vyhovuje tak čo už no je síce pravda že by si to mala vyriešiť sama ale za otázku nič nedá
@loveistheanswer áno v tomto s tebou súhlasím ale nemyslím si že toto sa da nazvať problémom dá sa to vyriešiť jednoduchou vetou
@momoglamorous No neviem či je až tak tenká ide o uhol pohľadu každého jedinca (u niektorých hrá rolu množstvo alkoholu v krvi a skúsenosti v živote ) jednoducho každý si odserie to čo zje
@lado212 netvrdím, že je to problém a že sa to nedá vyriešiť jednoduchou vetou, ale tak nikdy nevieš s kým máš dočinenia nie každý sa dokáže uspokojiť s jednou vetou... a nie každý ju dokáže aj pochopiť... len o tom hovorím, to je vše
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a tradične som miesto zbaliť prečítala zabiť
Povedal som jej že ma mrzí že to brala inak ako ja a že môžeme zostať dobrými kamarátmi.... Friends with benefits
chudák, FRIENDZONED 4evä
@imissyou normálne mu to povec ako si to sem napísala lebo ono sa to inak ani nedá povedať najhoršie je keď okolo toho sú aj tie omáčky ale inak si myslím že sa stačilo pozrieť do predošlých tém takýchto tu už bolo zrejme hojne
...Chlapci akekolvek vyslovene neodmietanie beru ako prejav vzajomnych sympatii... Hlavne taky co dostavaju uz len pri pohlade na zenu vyslovenu stopku
Si to posrala
On nemoze za to, ze je chudak
hmm, tusim hranica medzi zabavou a kurvenim sa je dost tenka
jeho to prejde, ale tak nejako jemne ho posli do prec
@momoglamorous No neviem či je až tak tenká ide o uhol pohľadu každého jedinca (u niektorých hrá rolu množstvo alkoholu v krvi a skúsenosti v živote ) jednoducho každý si odserie to čo zje
@moomy praveze je sanca, ze ho to po case proste prejde
@imissyou mozes ho este aj ignorovat