Je to maximálne od o mňa krepé a trochársky megalomanské_
....žijem zo dňa na deň,umieram,nežijem,udržuje ma pri zmysloch primitívna zábava a ženy-štetky....bažím po ničom a robím to dôkladne...dlhé dni fajčím trávu a seriem na všetko,ako tak žijem len ce
Normalne si klad zvladnutelne ciele lebo len ta cesta vedie k sebadiscipline. Nemozes si predsavziat blbosti aby si sa potom ked to nezvladnes vecnost lutoval a tak...nieco realne si pre seba hlavne vymysli. A nevadi ze to nebude hned mega obrovsky dobry skutok ktory by prevazil vsetko zle co si kedy napachal.
@attis ak je hento tvoj skutočný vek, tak ja mám skoro ako ty, a tiež sa správam v konkrétnych situáciách "ako puberťák", ktorý sa ešte len formuje, vytvára sa mu psychická stránka... muži majú niekedy pubertu do 30 r.
Napíš si na papier všetko čo vidíš vo svojom živote ako pozitívne a všetko čo vidíš ako negatívne a snaž sa sústrediť svoje sily, činy a vôľu na tie pozitíva. Musíš si uvedomiť, že si mladý človek, ktorý má právo prežiť svoj život správne. Urči si nejaký konkrétny cieľ. A hlavne sa zbav fajčenia tej marišky, lebo taká závislosť robí v živote veľké zlo, hoci si povieš, že je to len mariška. A že sú aj horší ľudia od teba, ale v tvojom živote nejde o život tých druhých ľudí, ale o ten tvoj. To je realita. Oni len čakajú čo im budeš môcť ponúknuť zo seba. A tak získavaš priateľov...
Nájdi si nejaké "hobby", niečo čo by ťa bavilo a zabúdal si pri tom na svoje problémy a priateľov, ktorí by ťa podporovali a motivovali k lepšiemu životu.
@attis Nemáš začo. Držím palce. Je to asi zložité, hlavne na začiatku ale tvoj život ti žiadny človek nezachráni. Víťazstvo máš vo svojich rukách. Pomodlím sa za teba, lebo hoci nie si veriaci Boh ti už nejako pomáha lebo vie, že to potrebuješ.
Prestaň svoje problémy riešiť trávou a štetkami lebo ťa to len skazí a začni rozumne uvažovať ako svoje problémy môžeš vyriešiť určite na niečo prídeš. Hlavne by som sa prestal prezentovať na internete tak ako to robíš to je tie vulgárne fotky atd..
Každy raz padne na hubu, ja som padol pred 2 rokmi a našiel som cestu, ktorá ma zachránila....
ak sa nespamätáš teraz, keď si ešte ako tak pri sile a "rozume"....neskoršie to už nedokážeš....
v prvom rade musíš CHCIEŤ !!!!
ak toto nepochopíš, čert s tebou, padneš s ním na sam dno
ja by som tu travu nefajcila...poznam ludi co skoncili na psychiatrii kvoli tomu ale je zas pravda ze dakto to fajci roky a nic mu nie je.. neviem kde byvas ale ja by som si na tvojom mieste asi kupila psa mozno by si mal nejaky ten dovod vzchopit sa lebo niekto bude na tebe zavisly,.. a vsade po nete su clanky ze zvierata pozitivne vplyvaju na dusevny stav atd atd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ako konzument marihuany
po slovensky,ako lajdák
dávam za pravdu,už nie som puberťák,ale tak saprávam.
Napíš si na papier všetko čo vidíš vo svojom živote ako pozitívne a všetko čo vidíš ako negatívne a snaž sa sústrediť svoje sily, činy a vôľu na tie pozitíva. Musíš si uvedomiť, že si mladý človek, ktorý má právo prežiť svoj život správne. Urči si nejaký konkrétny cieľ. A hlavne sa zbav fajčenia tej marišky, lebo taká závislosť robí v živote veľké zlo, hoci si povieš, že je to len mariška. A že sú aj horší ľudia od teba, ale v tvojom živote nejde o život tých druhých ľudí, ale o ten tvoj. To je realita. Oni len čakajú čo im budeš môcť ponúknuť zo seba. A tak získavaš priateľov...
naozaj dobrá rada,dakujem pekne :-S
už zo zúfalosti,ale
íky za slová do boja!
ak sa nespamätáš teraz, keď si ešte ako tak pri sile a "rozume"....neskoršie to už nedokážeš....
v prvom rade musíš CHCIEŤ !!!!
ak toto nepochopíš, čert s tebou, padneš s ním na sam dno
ty darebák jeden, to platí aj pre teba...
ja by som si ťa mal nájsť a riadne ťa preplieskať, aby si sa zobudil :ehm:
ty si pohodak
@zajkousko
díky moc! :-S