a tebe jebe? naco sa tlacis niekam ,kde ta nechcu?
Dievca sa rozhodlo,tak as nemiesaj do cudzej kapusty...chalanov ako ty,by trebalo byt po hlave,aby si uvedomili ake blbosti stvaraju.
podla mna su baby lepsie v preberani chalanov...su to vacsie mrchy a dokazu vytvorit lepsie strategie. nehovorim ze sa to chalanovi podarit nemoze ale je to menej pravedpodobne podla mna
záleží od baby...ak je to nejaká mladá dá prednosť mladšiemu ako si ty, ak je to rovnako stará dá zase prednosť staršiemu...radšej kašli na baby, v našom veku sa to neoplatí...
@4. presne ako hovoríš. Kamarátova frajerka je tabu. to je nepísané pravidlo. pozabíjať takých ľudí, čo to robia. a viem o čom hovorím. mne sa to stalo... Takýchto ľudí treba poslať na Grónsko. to sa proste nerobí.
A to už kde sme?
Nehovorím že sa nemôže stať že sa zadaná baba/zadaný chalan spozná s niekým iným a zistí že ten terajší vzťah proste nie je to čo chce, ale úmyselne sa snažiť niekomu niekoho prebrať je čisté svinstvo a takým ľuďom by sa zišlo aby sa to stalo aj im, aby vedeli aké to je...
ak je to neznámy, tak možno to ešte nie je až také zlé. nevravím ale, že s tým súhlasím. ak je aspoň trochu inteligentná a chodí s ním dlhšie (čo predpokladám), tak asi radšej na ňu zabudni. ak s ním chodí krátko, tak sa to možno poserie. a múdre baby sú voľné. ale iba chvíľku.a presne túto cvíľku treba využiť. a aby som nezabudol, každý chalan dokáže zbaliť každú babu. len treba vedieť kedy, kde a ako "pritlačiť"
to je to nahnusnejšie a najšpinavšie čo može chlap chlapovi urobiť. a ten kto to robi sa zasluži dve veci a to: poriadnu bitku, a aby mu nietko prebral dievca ktore bude s celeho srdca milovat
by som stretol cloveka co by tak prebral holku nejakeho mojho znameho alebo nebodaj kamarata, no nevem ... ako v takom pripade je samozrejme, zee holka to sama od seba urobi, ale ta zbiješ dievča?
To robia len fakt úbohí kokoti...dosť pod úroveň...čiže je to úplne pre teba @ warcraft3 @ 14 jebeš deti? To je dosť smutné a trestné aby sa do toho niekto nezaangažoval
@3 PRESNE TAK, TREBA BYT PROSTE LEPSI A ZAUJIMAVEJSI AKO JEJ TERAJSI. Mne osobne je uplne jedno ci ma frajera, len do toho idem s tym ze to bude tazsie zbalit ju. A pokial ten ko..t si do mna skoci tak si to z nim bezohladne vyriesim . Keby som mal hladat medzi volnymi babami , tak by som nemal ziadnu frajerku pretoze vsetky , ktore stoja za to su uz zadane.
podla mna to svinstvo vobec nieje. stalo sa mi to este na vyske, nebolo to iba z mojej strany. bolo to vzajomne. sice bol som s nou iba nieco vyse meciaca, ale bolo to uzasne. nakoniec to skoncilo, lebo som odcestoval prec zo svk a ostala so svojim...
ja som zažila to že mne prebrala chalana akože "najlepšia " kamoška... a toto je svinstvo !!! preto by som to nerobila ani ja ...a nedoporúčam robiť to nikomu....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
spravil som to uz a ako na to?
presny navod nie je, skratka musis byt zaujimavejsi, vtipnejsi a neodolatelnejsi ako ten sucasny
Dievca sa rozhodlo,tak as nemiesaj do cudzej kapusty...chalanov ako ty,by trebalo byt po hlave,aby si uvedomili ake blbosti stvaraju.
Nehovorím že sa nemôže stať že sa zadaná baba/zadaný chalan spozná s niekým iným a zistí že ten terajší vzťah proste nie je to čo chce, ale úmyselne sa snažiť niekomu niekoho prebrať je čisté svinstvo a takým ľuďom by sa zišlo aby sa to stalo aj im, aby vedeli aké to je...
@11 ked nie su uz ziadne normalne nezadane? iba deti a s tymi iba jebem
kazdopadne, kto take daco urobi, je riadna svina, to je snad jasne...
@ 14 jebeš deti? To je dosť smutné a trestné aby sa do toho niekto nezaangažoval
.
.
.
proste o tom to kamaratstvo
mozes spravit cokolvek a budeme sa bavit dalej
ne jak jebnute baby jedna na druhu neco povedia a rok sa nebavia
zmenil som sa našťastie...