ma pustili na SŠ na ktorú by som veľmi rada chcela ísť? Totižto ja by som chcela ísť na biling. gymnázium ktoré je vzdialené od nášho mesta cca 120 km takže by som musela bývať na internáte (to by mi vôbec nevadilo) ale moji rodičia chcú aby som šla na no
Tak si myslím, že v tvojom okolí nie je len jedno ,,provinčné gymnázium,, a jedno to ,,elitné vo vzdialenosti 120 km,, a dal by sa nájsť aj kompromis, ktorý by uspokojil aj teba aj rodičov... lebo ak by ti verili, nemal by byť problém v intráku, ale......
povedz im, že jedno dievča ti povedalo, že ani ju nechceli rodičia pustiť na cca toľko vzdialený bilingválny gympel, tak šlo na obyčajný v ich meste a ľutuje to momentálne ako seriózne asi najväčšiu chybu svojho doterajšieho mladého takmer bezchybného života, ale ver mi, keby som bola naspäť v tom čase, presvedčila by som ich, lebo IDE O TVOJU OVEĽA LEPŠIU BUDÚCNOSŤ
@lucy3 tak ale mozno nemaju prachy na internat to ta nenapadlo ? (teda nwm ako ste financne na tom ale aj to moze byt dovod) a bud rada ze mas skolu vo svojom meste aspon sa nemusis je*at po vlakoch , busoch a podobne
@pecasjane ja som isiel na odbornu..len moje ocakavania a vsetko co som od zivota ocakaval sa nejak zmenilo.a teraz si bucham hlavu o stenu co som nesiel na gympel..samozrejme je to individualne
@lukashe .. hej je to individuálne. ja som na osemročku. všetko by som dala za to, aby som bola na základke a potom šla na obchodnú, alebo hotelovku. teraz bez odoboru, bez praxe si môžem akurát tak pískať. ani brigády si nemôžem nájsť, a príjímačky na vysoké budem mať dosť ťažké, lebo čo z toho že budem mať semináre z daných predmetov, keď ja potrebujem nejaký odbor... neviem no. naozaj. 100 ľudí 100 názorov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
aby si dochádzala...
@lucy3 tak ale mozno nemaju prachy na internat to ta nenapadlo ? (teda nwm ako ste financne na tom ale aj to moze byt dovod) a bud rada ze mas skolu vo svojom meste aspon sa nemusis je*at po vlakoch , busoch a podobne