Ja som tam veľa veľa krát vyhral. Ak si dala kontakt číslo, tak ti zavolajú, ak len mail tak ti napíšu a dohodnete sa. A buď ti to teda pošlú, alebo si pre ne môžeš ísť osobne, ale keďže nie si z BA tak to asi nechceš. Ak je guestlist tak väčšinou ťa tam napíšu a nemusíš pre nič chodiť.
Ale predpokladám že už ti museli volať alebo písať.
@chevro@8 ešte mi nepísali, ale dúfam, že čo najskôr.... a bola by som radšej, keby mi ich poslali...dá sa s nimi dohodnúť? že aj keď je tam questlist, tak by mi ich poslali
@missewo to je divné že ti ešte nepísali... V akej relácii si to vyhrala? A na aký fest? Mne sa vždy ozvú chvíľu po tom ako vyhrám.. A ak je to fest tak nebude guestlist a pošlú ti to..
@chevro vyhrala som to včera, niečo po pol siedmej... neviem, nebola to žiadna relácia a ten festival sa volá STOP MAKING SENSE a je v Chorvátsku 3.-5. septembra... majú môj mail, aj telefónne číslo, tak neviem :/ hádam sa ozvú
Budeš v guest liste na tom konkrétnom feste. Stačí povedať pri vstupe, že si na fmku vyhral lístky a oni si ťa nájdu v guest liste. nevyhral si náhodou lístky na cinematik? lebo ja tam ano
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
mne tiež z FUN-ka sľúbili darček..na začiatku júla a doteraz tu nie je
Ale predpokladám že už ti museli volať alebo písať.
Ale ozvú sa určite, neboj