Ahojte mam taky problem že pri mojej výške 164 vážim len 43....pôvodne pred rokom som vážila 45,5 ale ochorela som a každý den som bola na injekciách, schudla som na 40 a teraz po roku sa mi konečne podarilo pribrať 2,5kg.... Nepíšte mi prosím veci: jedz,
aj ja som potrebovala pribrať a urobila som to tak, že jem 5 krat denne. po obede si ešte dávam aj čokoladu a po večeri nejaký dezert, napr. puding alebo koláčik. takto som pribrala dosť vela kíl takže jedine toto viem poradiť.
PS: najlepšie je ak si da po večeri puding aj kolačik
ale priberám hlavne kvôli tomu, že úplne nepravidelne jem, väčšinou si spomeniem až večer alebo v noci, že som nič nejedla a keď sa najem (čo i len málo), tak sa to hneď na mne objaví :/
problemje, že na sladké velemi niesom, ale samozrejme že jem vela sladkého aj napriek tomu lebo chcem pribrať nič.... a hlavne večer, večer mám neskutočné chute a som nenormálne pažravá, mama len pozerá kde sa do mna zmestí, ale že by sa to na mne aj obajvilo, NIČ =P a PS: baby čo pišete že máte opačny problem a chcete schudnuť... sibe vam?? buddte radi že ste zdravé a že viete že vám to tam v bruchu aj funguje.... je iné ked máte sexi žensku postavu a ako ked na vás pozerajú ludia a pytaju sa či mi doma nedavaju jest aj ked mam aj prsia aj boky, niesom ako lata taka je proste moja genetika, ale tenučká strašne velmi a bola som aj na gastro vyšetrenie, čo tú sondu cez krk zavádzajú do žalúdka, ale nenašli nič, žiadny vred a aj vzorky zobrali žaludočnych štiav na rozbor a tiež je všetko v poriadku, aj krv-mám ukážkové hodnoty nechápem nenávidím pohlad na moje telo ved ma ani nevydno a od každéhu sú blbé poznámky vrámci srandy samozrejme...ale ja za to nemôžem
@flower333 to sa konzumuje ked cvicis a chces nabrat svalovu hmotu ale ked to budes uzivat a nebudes cvicit tak budes priberat (samozrejme nie na svaloch
@stahli tieto veci na cvičenie obsahuju hormony mužske... =D ževraj ženy z toho dosť schlpatejú a tak, kamarátka má s tým skúsenosti =D ja sa chcem len troška zaobliť =D =D
Keď som na seba prísna som fajn. Ale akonáhle zjem čo i len o kúsok rožka viac mám brucho, keré rozhodne nie je sexi
V podstate ti to závidím, že môžeš jesť a nepriberieš. Ale zase ani to nie je najlepšie. Skús sa poradiť s nejakým odborníkom. Lekár alebo nejaký odborník na výživu Ti poradie určite lepšie a zdravšie ako my
aj ja by som chcela pribrat ale akosi sa mi to nedari... teraz som schudla a ani neviem preco, z coho.. ja chcem aspon 5 kileciek pribrat.. nechcete mi ich niekto darovat??
@greyness vyššie som uviedla taký dlhý príspevok, prosím ťa prečítaj si ho kedže mi nič nezistili, nieje chyba v mojom tráviacom trakte, ale vo mne. Preto žiadam o rady ale dakujem
@flemi treba ho niečim zaťažiť, spomaliť...nejakou kalorickou bombou.....ale z takých vecí som velmi rýchlo zasýtená a pchať do seba až do pozvracania -tým nič nedocielim
Prekonal som ho len tak, ze som jedol viac a viac...
Som si dal taku kuru.
Ze jest kazde 2 hodiny, ale poriadne.
V podstate tak, ako jedia ludia na obed, tak ja som jedol kazde dve hodiny.
A ked sa priberanie zastavilo, tak som zacal jest viac a castejsie.
A spomalil som metabolizmus.
Ziadne behanie na autobus.
Cim viac spanku tym lepsie, cim menej energie vydas a cim viac prijmes, tym viac priberies.
A v gaineroch nie su ziadne muzske hormony ... Je to len obrovske mnozstvo cukru a trocha proteinu... Nedavaju tam steroidy !
A inak neverim ze vela jes. To som si aj ja vzdy myslel, az kym ma nepresvedcili o opaku.
Az kym som nezacal davat mesacne 600€ len na stravu a dalsich 300€ na gainer a protein, ktore som popijal pocas tych par minut medzi jedlamy.
A ano, tiez mam tu smolu, ze mnou kazde jedlo len preleti a nic neostava.
Preto som len takto drasticky dokazal pribrat.
Proste sa s tym musis zmierit.
- A az budes vyslovene zrat, ze ti z toho bude vyslovene zle...
- Az ta bude boliet zaludok a bude ta napinat z tolkeho jedla...
- Az budes mat zle sny a po nociach sa budes potit ako prasa a zaha ta bude palit, akoby ti liali rozpaleny olej dole krkom...
- Az pojes denne to, co si predtym zjedla za tyzden.
- Ano, az potom budes priberat ak mas tu smolu a mas rychly metabolizmus a blbe geny...
A potom ked sa ti podari pribrat blbych 30 kil za porazeneho 3/4 roku a zistis, ze si za tych 30 kil super vahy mohla mat zanovne auto, ci novy nabytok v celom byte. Tak ta pojde roztrhat...
Lebo staci, ze tyzden budes fungovat ako obycajny smrtelnik a kila zas pojdu dole !
tej čokolády jedz veľa prípadne veľa mastných jedál ... maslové sušienky, čipsy a tak .... mne by nevadila taka postava asi kde ja môzem uvažovať o čokolade či čipsoch
pravidelne min. 5x denne jesť..samozrejme s rozummom, RAŇAJKOVAŤ!....zaradiť zeleninu a ovocie pomedzi to namiesto zbytočných presladených chemikálií..nezabúdať na potrebné polysacharidy, bielkoviny a aj správne tuky..teda dodržiavať zásady "zdravej výživy",ktoré sa spomínajú už azda všade...pridať k tomu prirodzený pohyb (plávanie, bicykel, behanie, posilňovňa, hádzaná, čokoľvek..)...a myslieť pozitívne, obklopovať sa správnymi ľuďmi...po tomto "vzorci" ten, čo mu treba schudnúť schudne, a ten čo mu treba pribrať priberie..žiadne diétovanie alebo prežieranie sa...telo už vie, čo je pre neho najlepšie..len sa o neho musíš ty starať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ale ako pribrat? jedz nepravidelne, malo casto ale obrovske porcie
PS: najlepšie je ak si da po večeri puding aj kolačik
ale priberám hlavne kvôli tomu, že úplne nepravidelne jem, väčšinou si spomeniem až večer alebo v noci, že som nič nejedla a keď sa najem (čo i len málo), tak sa to hneď na mne objaví :/
teraz to je prvýkrát v mojom živote, čo môžem jesť koľko chcem, čo chcem a kedy chcem a ešte aj chudnem kks, ja sa asi presťahujem do zimy.
a aby som dodala, jedavam pravidelne. raňajky, desiata, obed, olovrant, večera.... a aj medzitym sem tam dačo schrumnem
ale ked to mas geneticky dane tak mozes jest kolko chces aj tak nepriberies mas rychly metabolizmus
Keď som na seba prísna som fajn. Ale akonáhle zjem čo i len o kúsok rožka viac mám brucho, keré rozhodne nie je sexi
V podstate ti to závidím, že môžeš jesť a nepriberieš. Ale zase ani to nie je najlepšie. Skús sa poradiť s nejakým odborníkom. Lekár alebo nejaký odborník na výživu Ti poradie určite lepšie a zdravšie ako my
ale ak nemáš iné potiaže len zlý pocit zo seba samej, tak jedz často, veľmi často.......
Prekonal som ho len tak, ze som jedol viac a viac...
Som si dal taku kuru.
Ze jest kazde 2 hodiny, ale poriadne.
V podstate tak, ako jedia ludia na obed, tak ja som jedol kazde dve hodiny.
A ked sa priberanie zastavilo, tak som zacal jest viac a castejsie.
A spomalil som metabolizmus.
Ziadne behanie na autobus.
Cim viac spanku tym lepsie, cim menej energie vydas a cim viac prijmes, tym viac priberies.
A v gaineroch nie su ziadne muzske hormony ... Je to len obrovske mnozstvo cukru a trocha proteinu... Nedavaju tam steroidy !
A inak neverim ze vela jes. To som si aj ja vzdy myslel, az kym ma nepresvedcili o opaku.
Az kym som nezacal davat mesacne 600€ len na stravu a dalsich 300€ na gainer a protein, ktore som popijal pocas tych par minut medzi jedlamy.
A ano, tiez mam tu smolu, ze mnou kazde jedlo len preleti a nic neostava.
Preto som len takto drasticky dokazal pribrat.
Proste sa s tym musis zmierit.
- A az budes vyslovene zrat, ze ti z toho bude vyslovene zle...
- Az ta bude boliet zaludok a bude ta napinat z tolkeho jedla...
- Az budes mat zle sny a po nociach sa budes potit ako prasa a zaha ta bude palit, akoby ti liali rozpaleny olej dole krkom...
- Az pojes denne to, co si predtym zjedla za tyzden.
- Ano, az potom budes priberat ak mas tu smolu a mas rychly metabolizmus a blbe geny...
A potom ked sa ti podari pribrat blbych 30 kil za porazeneho 3/4 roku a zistis, ze si za tych 30 kil super vahy mohla mat zanovne auto, ci novy nabytok v celom byte. Tak ta pojde roztrhat...
Lebo staci, ze tyzden budes fungovat ako obycajny smrtelnik a kila zas pojdu dole !
Tak ti zelam vela stastia
Jasne, ze by som sa nenechal len rozkysnut a na pavucich nohach megakotol vlacil ...To uz radsej by som ostal tym vyziabnutym somalcom ako za mladi...
@flower333 ...Naozaj nemas zac, musis len velmi vela jest, aj ked nebudews vladat a budes si mysliet, ze to nepojde.
No po case uz to pojde a zjes viac a viac a aj na vahe sa to odzrkadli...
Ale obcas si aspon zabehni... Aby sa ti to neukladalo kam nebudes chciet...
Treba trosku aj formovat tu hmotu co budes priberat, aby si neskor nelutovala.