Ahojte, mám taký problém. Na bokoch brucha som dosť schudnutý a potrebujem na tých miestach pribrať. Vie mi niekto poradiť, čo mám pre to spraviť? Pomôžu na to nejaké cviky? PS: snažím sa obmedzovať tuky a sladké.
Ked chces pribrat na rukach co budes robit? spravne, budes cvicit ruky. Tak ked chces pribrat na bruchu tak cvic brucho. Neviem co myslis presne pod pojmom bok brucha, ci myslis sikme brusne svaly alebo chces aby si mal celkovo siroky a silny stred tela. Kazdopadne si najdi cviky na sikme svaly brucha a cvic to.Ja cvicim na sikme brucho cviky pri kt vytacas hlavu aj s celym horom tela do bokov, a v poslednom case som zacal cvicit aj taky cvik , neviem jak sa to vola ale chytis si do jednej ruky kotuc napr 25kg postavis sa rovno normalne, a nahybas sa do boku. Neboj sa pri cviceni brucha pouzit aj nejaku zataz, a hlavne precituj brucho ne ze si budes rukami tahat hlavu len aby si urobil 165 opakovani
@jony1212 tak tú časť tela mam aj ja dosť chudú.. akoby mam jamky alebo priehlbiny po stranach brucha. Lenže ja nemam ploche brucho (keďže mam trošku viac tukovej vrstvy ešte) tak som si vždy myslel že ak schudnem na bruchu tak by to bolo akoby zarovnané s tými bočnými stranami brucha..
To on nieze pribral na tie boky, ale on posiloval brusne svaly, aj bocne, spevnil to a nasledne schudol a viac to potom vystupilo. Je mnozstvo cvikov na bocne brucho, ale momentalne som dost unaveny, takze ujo google, pripadne niekto iny sa podujme na popise cvikov. Nevynechaj vsak urcite dvihanie noh bud v leze, alebo vo vise.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
pod bránicou na bokoch by som potreboval pribrať.
BTW: na tej fotke to nie som ja, len takto by som chcel niekedy vyzerať