Ahojte, nevedeli by ste mi poradiť ako by som mohol pribrať, ako som už spomínal mám 161 cm a 45 kg, a chcel by som pribrať aspoň 5 kg. Lenže u mňa sa to ako tak nedá, pretože mám rýchly metabolizmus. Ale aj tak či by ste nevedeli nejako poradiť.
@OFsplatter viac ako pribrať tuky by som ti odporúčala pribrať svalovú hmotu. cvič a jedz zdravé jedlo a k tvojmu veku by som jedla viac keď začneš jesť, ale nejedz priveľa sladkého
@shiki ja som cvičil každý deň asi mesiac, ale ešte aj predtým som cvičil ale nie každý deň a teraz som už prestal cvičiť. Aj tak mi to moc nepomáhalo. Aj sestra mi to hovorila, svaly su ťažšie ako tuk.
@ofsplatter nie si ty náhodou Filip Švec? inak do teba by sa tak dobre bilo!!! poznám jedného co ma 172cm a 48kg a ten je super boxovacie vrece fakt... také lamave
@qwedsayxc Raňajky : jogurt a rožok, Desiata : tri rožky s maslom a šunkou, Obed : Polievka, a druhé to čo mama navarí napr. rezeň s ryžou, Olovrant : to isté ako desiata, Večera : volakedy aj to čo sme mali na obed, alebo dva chleby s tým obyčajným maslom tukovým a mliekom, a to je všetko, ale jem aj ovocie napr.: Banány, Jablká, Pomaranče, Hrušky, a zeleninu moc nemusím, akurat tak tá co je v polievke
@ofsplatter bych nedala , ale môj brat bol tiež taká "zdochlina" do pätnástky. teraz už nabral svaly, jednoducho zdravo a výdatne jedz, ale neprejedaj sa!
@shiki nuž ja viem, mne to aj mama hovorí že som nejako viac začal jesť... ale nie zato aby som pribral, proste zato že som hladný tak sa naválam poriadne
@ofsplatter ha! teraz som si to overovala a môj brat zje ešte dvoj násobok toho čo ty! a to že si začal viac jesť nie je nič zlé, patrí to k rastu za chvíľu ti bude po pár mesiacoch nové oblečenie krátke.
za prve mas 12, takze myslim, ze mas este dost casu, ak nemozes pribrat uz neskorsom veku, tak v tedy by sa viac dalo hovorit o rychlom metabolizme, este mozno priberies ale ja na rychlom metabolizme nevidim nic zle, mal by si byt rad, ze mozes jest cokolvek a mozno to neskor ocenis, taktiez ludia s genmi ako ty maju predispoziciu na vytrvalostne sporty...a ked uz zakladom stravy pri priberani by mali mat hlavne kvalitne bielkoviny, dobre upravene maso, takze miesto salam a suniek radsej nejake kuracie maso, jogurty, ryby, v rohlikoch a chlebe ziadne bielkoviny nie su a k tomu pridaj nejake cvicenie a bude to ok
napriklad len tvoja desiata, 3 rozky, co su cisty sacharid a sunka, to nie je nic moc ak sa snazis pribrat, chapem ze v skole je dost narocne zjest nieco kvalitnejsie ako len rozok so sunkou, skus rozky s vajciami, jogurt, mlieko
zjes TOP 2500kcal ( ak poratam vacsie porce), s tym, ze rasties, sa vyvijas, staci, ze mas rychlejsi metabolizmus tak je to nic ak chces aj pri tom pribrat.... A inak je vacsina z tej stravy je nevyzivna, pecivo, pecivo, pecivo. Zvysis to na 3000-3500kcal a hned budes priberat az az.
v 12 rokoch máš ešte čas. keď tak, začni športovať, postupne to pôjde, keďže sa ti tuky neukladajú, priberieš na svaloch. prešla som si tým istým, potom som v 14-16 rokoch pribrala 12 kíl za pomoci tanečných tréningov... treba byť trpezlivý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov