Zdravím, chcem sa spýtať či poznáte nejaké lieky alebo doplnky na priberanie, ale také ktoré pomôžu aj bez cvičenia keďže na to nemám čas. Mám okolo 173cm a len 53kg takže by sa mi fakt niečo zišlo. Nejaké, ktoré nie sú škodlivé a tak. Vopred Ďakujem
@zajkousko stačilo by mi aj 10 bol som na všelijake vysetrenia a vsetko dobre aa doktorka mi tiez nič nevedela poradit dala mi nejake kvasnice bral som to asi pol roka a ani kilo..
Žiaden gainer nevyužívaj. Je to lacný trik, ktorý si robí reklamu. Tieto doplnky sú len s prepáčením "sračky". Na tvojom mieste, by som volil navštívíť lekára a porozprávať sa s ním resp. navštívil niekoho, kto sa vyzná dotoho.
ked mi niekto povie "nemam cas" tak ma ide jebnut stale....ale nato aby si pisal na nete mas cas do pice ....kazdy jeden clovek ma cas na hobby a nesnazte sa ma nikto presvedcit o opaku
ja som si dnes kupil take kysle zele z automatu, v 100g je 70g cukru, to zjes 3 take male balenia + normalne jedlo pocas dna a priberies jak nic ale keby si chcel nieco zdravsie tak si pogoogli co su to sacharidy a priberal by som nejak v pomere 1:3 rychle:pomale sacharidy, alebo aspon 1:2
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
jedz pred spaním sladké a pivo tmavé a za mesiac priberieš určite tri kilá...
čo ku.va robíš, že nemáš čas na cvičenie naozaj ma to zaujíma