Mali mi prísť uz pred vcerom ale predtým som vypila vela citronovej stavy zo šalatu asi preto neprisli... Ako si ich mám privolať ?? potrebujem surne už dnes pls okrem červeného vína .. Dakujem
@herecka29 tak to potom neviem,prinajhoršom presunieš kupko...s takými "babskými " receptami skúsenosti nemám,..ale ináč z toho vyplýva ponaučenie"Nikdy neplánuj do budúcna,pretože Ti nič nevynde)
vezmeš tam-tamy, bongá, prizveš partiu kamarátov. potom pôjdete všetci na lúku a budete vzývať boha Taranisa... ten zošle búrku. keď už sa bude poriadne blýskať, postavíš sa k elektrickému stĺpu (tie rastú dnes celkom voľne v prírode) a čakáš na šlehu z toho dostaneš síce asi aj niečo iné, než len krámy (infarkt), ale čo človek neurobí pre svoje dobro...
inak vyvaruj sa kyslých jedál (kapusta, citróny, kyslé nápoje) a naozaj najviac pomáha alkohol, hlavne červené víno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
važne.
inak si skus dat horuci kupel...a som pocula, ze i to vino pomaha
inak vyvaruj sa kyslých jedál (kapusta, citróny, kyslé nápoje) a naozaj najviac pomáha alkohol, hlavne červené víno.