stále dúfam, že mi nejaká o mňa zakopne... Srandujem. Ale realita je taká, že keď niečo chceš musíš zatím ísť, časy keď všetko padalo do rúk sú dávno preč. Takže hladanie, dvorenie, hladanie dvorenie. Čo nám chlapov zostáva
Na jednej strane by som už niekoho chcela,ale na druhej nechcela lebo mám momentálne zlomené srdce a viem že by som toho chalana asi nedokázala mať ešte teraz rada...takže z toho mi vyšlo že teraz sa "odmilovávam" a nechcem nikoho
nijako ani neviem ako by som vlastne mal ked nikam nechodim a aj ked niekde som tak co mam akoze nahanat baby ze chcete ma ? keby som bol aspon nejaky fesak svalnaty a vedel by som sa tak spravat tak by som to mozno robil ale takto neni sanca proste fakt asi nikdy nic nebude
@esther25 jak moze podla teba z kamaratstva vzniknut vztah? Kamaratka je osoba ktora ma sexualne nepritahuje preto som si ju vybral za kamaratku a ne na sex. Ak su medzi dvomi ludmi sexualne sympatie tak sa nejedna o kamaratstvo. Predstava ze sulozim s kamaratkou, ktora o mne vsetko vie je nechutna.
@spactatus ok nebudem sa hadat na pojmoch ja o koze ty o voze. Pre mna pojem kamaratka = zena s ktorou si rozumie po inych strankach ako sexualnej (tak ako so sestrou alebo sesternucou), na to aby mi mohla byt zena kamaratkou musim mat nulovy zaujem o o nu ako o zenu. A preto si s nou mozme hovorit aj veci ktore by som sexualne pritazlivym zenam nepovedal napriklad jej povedat s kym som sa kedy vyspal pytat sa jej na rady vo vztahoch a podobne bez toho aby na mna ziarlila. Sexualne pritazlive zeny s ktorymi sa stretavam za ucelom zoznamenia nie su kamaratky ale potencionalne partnerky alebo "milenky".
@madtwatterphd ak sa na tvoju potencionalnu partnerku pozeras len z hladiska "sexualny objekt" tak samozrejme ze to takto beries. Ale ak by si si uvedomil ze nie kazdy vztah je zalozeny vyharadne len na sexe, tak by si pochopil ze ak mas rad kamaratku aj napriek jej chybam, dokonale ju poznas, vies cim vsetkym si presla atd tak sa nevylucuje ze sa do nej raz zalubis.A prave tato laska je najsilnejsia a casto krat vydrzi aj najdlhsie pretoze si sa zalubil do cloveka ktoreho 100% poznas a mas ho rad takeho aky skutocne je a nezalubil si sa iba do nejakej pretvarky, ktoru poznas 3 a pol dna.
@shiki Si zadaná a máš dve ponuky od super ľudí ... a ty sa chceš zamyslieť a prehodnotiť to ? ... keďsi zadaná tak kašli na ostatných proste, teda ak zadaná v pravom slova zmysle
ja neviem uz som tretí krát v tom istom vztahu a sama neviem ci ho lubim raz si hovorím áno aj teraz ked smes sa dali dokopy ze nikoho neviem tak lubit ako jeho len uz asi tuzim aj trocha po slobode a ked ju mam chyba mi on proste ze som sama taksama neviem co to znamená
to nieje hodnotenie - to je fakt. každý vysleplý uvedomelý človek a Hlavne! zena VIE co chce - ak to nevieš tak asi nebudeš žena..... každý má predsa svoju Hodnotu a nároky - ak ich nemáš alebo nevieš, či ti niekto je/nieje dobrý - tak logicky: nerozmýšlaš - Stanov si vlastnosti: pre a proti - spočítaj - výsledok bude: je to dosť dobrý / nieje nič iné ako odpoved neexistuje žiadne..... možno...žiadne ....neviem
@unmondemeilleur mam to brať ako radu do života lebo toto forum som komentovala u ž davnejsie už davno som to ukončila.. tak asi viem čo fakt chcem ..ale to ze niesom žena je dosť čudné... lebo niekedy proste je jedno či žena či muž nevie čo chce ci vo vztahu ci len tak proste
@bejak ak to neviem nema by sa toho dopúštať - ak to nevie dlho tak to potom stojí za nič. Takto si mladí ludia iba ubližujú, petože v mladom veku im záleží viac na nich, na nových zážitkoch, na tom aby dosiahli métu ktorú aj ich rovesníci - záleží im na tom skôr než na partnerovi a preto aj priemerný človek za život vystrieda 3-4 chlapov/zeny - kým zistí s kým mu je naozaj dobre nielen preto že sa chce mať dobre, alebo nakoniec z dôvodu ktorého sa všetci boja a vačšina tam aj skončí - aby nezostali sami. Neber tie predošlé reči ako kritiku - je ale dôležité VEDIEŤ čo od života chceme a na čo nám to bude ak to dosiahneme, lebo ak to nevieme, čo chceme - nežijeme ale len prežívame.
dobre nepoznáš ma vôbec a nevies prečo som to ukončila.. ano možno teraz fakt neviem čo chcem ved ja si to priznám, ale preto som sama.. preto chcem veľa veci zistiť, čo vlastne chcem a troska sa venovať sebe a nie iným---@unmondemeilleur a nebriem to ako kritiku vsak v pohode si napisal svoj nazor a ja tiež
Sami o sebe toho vieme málo izolácia občas vedie k dôležitým objavom. Želám ti, aby si spirituálne prekonala toto obdobie čo najlepšie a ak čítaš knižky, Paulo coleo, Dan milman, Freud, ti budú veľmi nápomocné - doporučujem. Keď budeš niečo potrebovať, poradím .. ale mám za to že potrebuješ prestať zhromaždovať informácie z okolia a začať hľadať tam kde sa vačšina ľudí neodváži - v sebe. ...a pritom je to to jediné miesto kde nájdeš Všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
mne si ešte nepísala
teda najradsej by som neriesila no
a ňuň voľajaké vysvetľuj potom ho!
ale dokážem sa tak rýchlo zamilovať ako sa dokážem aj odmilovať ak vidím, že by to nemalo cenu, potenciálnosť
mne sa to nedari
@obliviate bud rada
Len aby si vedel, navyše zdôrazňujem slovo MOMENTÁLNE
Možno by si mal ubrať z toho zovšeobecňovania, kým ja som sa vyjadrila čisto len k tomu, ako to platí na mňa.
aaaaameeen.