v 90% ide mužom o sex a kto vraví že nie ten klame, alebo si nahovára že nie Ale v tých 10% sa muž zamiluje, pre muža je zamilovať sa o niečo tuhšie, hlavne v dnešnej dobe, ked sú baby tak rýchlo povolné a potom strácame záujem. Ak chceš aby sa zamiloval, nebud lahká korisť ak ho to omrzí a vykašle sa na teba, tak to za nič nestálo a ak ťa môže milovať, zamiluje sa.
Ťažko rozoznáš ja som zamilovaného chalana videla 2x, môjho brata a jedného kkta. Ale, myslím že keby bol naozaj zamilovaný, tak sa teraz asi nepýtaš..
@8 nejaké knihy o reči tela som čítala, ale moja interpersonálna inteligencia je ľahko podpriemerná a nikdy som to nedokázala uplatniť.
Ale dočítala som sa o niekoľkých zaujímavých psychologických a medicínskych experimentoch a rada som s tým smartassovala potom, kým som si neuvedomila, že nebudem podporovať sexistický bullshit
rozpíš sa, ale myslím si, že to nezistíš. Skôr začni niečo robiť. Ak s ním niečo chceš, smelo do toho. Ak sa zase obávaš, lebo ty ho berieš (to vaše obľúbené) ako brata, tak mu to narovinu povedz.
@malenkaya tak tak a hlavne mi z toho vyplýva, že s rovnakou komplikovanou osobou s protirečivím si správaním a nevediacou sa vyjadriť, resp. takým, čo sám nevie, čo vlastne chce a kto je či nie?
@malenkaya asi tak, ja momentálne riešim prečo sa v jednej chvíli správa ako zamilovaný a potom sa celý týždeň ani neozve ( ale asi to bude tým, že má skúšky )
@malenkaya bože, presne, PRESNE! akurát to už došlo do takého bodu, že to prekročilo môj pohár trpezlivosti a po štyroch rokoch som voči danej osobe obrnená...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Zamilovanosť - pozerá sa ti do oči
úžasná rada
Nech si pozrie nejaký dokument o reči tela a hotovo
neviem prečo väčšina ľudí sa bojí povedať ľuďom priamo to čo si myslia
nechcem uznať, že máš pravdu, ale máš pravdu
@santord
ale nezabúdaj, že nie každý chápe správne reč tela
a vtipný niesi ani nebudeš takých ako ty už na tejto stránke bolo cmuQ
áno, som opitá ale ľúbim!!!
@greyness ved ja viem a aj ja teba ^____^
@relativelysarcastic ako sorry,ale ja som to fakt videla!
Ale dočítala som sa o niekoľkých zaujímavých psychologických a medicínskych experimentoch a rada som s tým smartassovala potom, kým som si neuvedomila, že nebudem podporovať sexistický bullshit
Maybe Možno máš iné skúsenosti zo života, tak sa podel.