Sú na to také špeciálne veci, ktoré neviem, ako sa volajú a neviem, kde sa dajú zohnať Ale asi v obuvi... Ak nemáš peniaze, tak si to choď do obuvi aspoň pozrieť a sprav si niečo provizórne
ale nie,vážne si sa pýtala Ja zvyčajne keď ma tlačia tak v nich chodím po dome alebo aj keď budeš na PC, nebudeš musieť velmo chodiť tak si ich daj a určite po čase to bude lepšie
Podľa mňa je najlepšie ich riadne premočiť,trebárs chôdzou v mokrej tráve a nechať uschnúť na nohách. Mne to zatiaľ pomohlo vždy.Ale platí to asi len pre kvalitnú obuv lebo číňany neviem či by sa nerozpadli.
to mi pripomína, ako mi odpadol dosť veľký falat kože, keď som celý deň chodila v nových kanadách s deravými ponožkami, to bola bolesť! .. týždeň som skuvíňala, ale už sú fajne rozchodené , chvalabohu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
mňa tiež väčšinou nové botasky trocha tlačia, ale potom sú v pohode po pár dňoch
ale nie,vážne si sa pýtala Ja zvyčajne keď ma tlačia tak v nich chodím po dome alebo aj keď budeš na PC, nebudeš musieť velmo chodiť tak si ich daj a určite po čase to bude lepšie
alebo som si este tie tvrde paty balerin namastila kremom a uz su v pohode.
fffuuuuuuu