Ani jedna z moznosti. Beriem to pozitivne. Co bolo to bolo, poucila som sa, uz som niekde inde, znamena to pre mna tolko co ostatne podobne skusenosti v zivote.
ako? ze som bol naivny....ten pravy partnersky vztah je podla mna len jeden...vsetko to ostatne nestoji ani velmi za rec...ale kazdopadne, sa z toho clovek pouci a formuje ho to...ale moc sa nad tym nezamyslam
s odstupom casu hlavne triezvo vidim, kde sa stali chyby a kto za ne mohol. a viem si vyhodnotit aj tie moje. takze snazim sa nezabudnut a poucit sa z nich.
druha strana mince je, ze sa z nich konecne citim zotavena a keby prisiel novy vztah, urcite do neho nebudem tahat ziadne sracky z tych minulych, a to je super
som rada, že je to minulosť, ale nespomínam na to v zlom. bola som mladá a vyberala som si partnerov podľa nesprávnych kritérií. mali sme príliš odlišné očakávania. keď sa jeden chce usadiť a mať rodinu, zatiaľ čo druhý sa chce baviť a žiť, je to z dlhodobého hľadiska neudržateľné. avšak práve vďaka tejto skúsenosti som pochopila čo od života chcem.
Tak pochopiteľne som sa hlavne poučila. Nespomínam na to v zlom. Náš rozchod prebehol vcelku dobre, ostali sme kamaráti. Lenže my sme vždy boli viac kamaráti ako zaľúbení. No a viac ma mrzí niečo iné. Keď som bola s človekom, ktorého som veľmi chcela, lenže nevyšlo to. Na to občas myslím, a je mi to ľúto.
Zle možnosti spomeniem si na to ale nie je mi to ľúto, som rada, že to bolo, neboli to dobre vzťahy ale veľa som sa z nich naučila. Aj ako sa mám správať lepšie ja a aj to aký má byť môj partner teraz
tie predchadzajuce vztahy boli uz tak davno, ze si na ne takmer nepamatam. posledny ex asi pred 10 rokmi, mozno aj dlhsie ani by som to nenazvala vztahom mala som 19. uz dlho som s clovekom, o ktorom som presvedcena, ze je to moj zivotny partner, takze minulost neriesim.
Tento aspekt minulosti vo mne nevzbudzuje negativne dojmy ani lutost.
Z oboch zostalo len to pekne.
V prvom pripade mnozstvo zaujimavych zazitkov, ku ktorym by som sa bez neho nikdy nedopracovala.
V druhom ma zas hreje pocit radosti, ze som sa ho zbavila - taky to bol mamlas.
V tretom pripade sa na tychto prihodach so svojimi ex vzajomne smejeme s manzelom
nikdy som nikoho nelubila so srandy a kazdy moj rozchod ma boli a spomienky tam budu...ked raz laska zacne tak predsa len tak neskonci, a ak ano, tak to nebola skutocna laska...
neviem kto sa s kym daval dokopy a nechapem ako moze niekto povedat na cloveka ktoreho kedysi vraj lubil ze je rad ze to ma za sebou...
@sheistheone
Nuz, ludia sa v uvodnej faze zvyknu pretvarovat, vyzerat v mnohom lepsie vs realita, zatajovat, komolit, prekrucat skutocnosti o sebe atd.
Okrem toho je aj redukovana schopnost tieto aspekty odhalovat vo faze zalubenosti.
Nikto sa vsak nevydrzi pretvarovat vecne.
Ak ti pripada skutocnost, ze ma niekto radost zo skonceneho vztahu, si stastny clovek.
Hajzli sa ti bud vyhybaju alebo mas schopnost ich v uvode odhalovat.
nad istými som sa zamýšľala dlho pradlho, nad istými takmer vôbec, ale všetky ma niekam posunuli a teraz už sa nad tym zamýšľm len výnimočne
už sa všeobecne o dosť menej obhliadam do minulosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
druha strana mince je, ze sa z nich konecne citim zotavena a keby prisiel novy vztah, urcite do neho nebudem tahat ziadne sracky z tych minulych, a to je super
Teraz by som ani s jedným nedokázala vydržať ani deň...
Z oboch zostalo len to pekne.
V prvom pripade mnozstvo zaujimavych zazitkov, ku ktorym by som sa bez neho nikdy nedopracovala.
V druhom ma zas hreje pocit radosti, ze som sa ho zbavila - taky to bol mamlas.
V tretom pripade sa na tychto prihodach so svojimi ex vzajomne smejeme s manzelom
neviem kto sa s kym daval dokopy a nechapem ako moze niekto povedat na cloveka ktoreho kedysi vraj lubil ze je rad ze to ma za sebou...
Nuz, ludia sa v uvodnej faze zvyknu pretvarovat, vyzerat v mnohom lepsie vs realita, zatajovat, komolit, prekrucat skutocnosti o sebe atd.
Okrem toho je aj redukovana schopnost tieto aspekty odhalovat vo faze zalubenosti.
Nikto sa vsak nevydrzi pretvarovat vecne.
Ak ti pripada skutocnost, ze ma niekto radost zo skonceneho vztahu, si stastny clovek.
Hajzli sa ti bud vyhybaju alebo mas schopnost ich v uvode odhalovat.
doplnenie predposlednej vety - ....skutocnost divna...
sorry
už sa všeobecne o dosť menej obhliadam do minulosti