divne, neviem či dobre, alebo zle, ale asi skôr zle, máme dozvuky a ja ležím doma v posteli s chrípkou, najviac najlepšie čo môže byť + videl som jeden film =/
Každú chvíľu by som mala ísť na byt s láskou.. Ale od rána sa mi vôbec nechce.. Celý deň mám len chuť plakať a čo je horšie vôbec neviem kvôli čomu mám takú náladu...
Ale už týždeň som v depke lebo sa všetci ku mne obrátili chrbtom. A často rozmýšľam že či by som niekomu chýbala keby ... keby spravím nejakú blbosť...
Hnevám sa, lebo celý víkend musím byť kvôli liečbe doma a chýba mi môj starý, ale zajtra príde a mama sama od seba povedala, že nás nechá osamote Škoda len, že mi zakázali aj sex!
@gothicpoethic Vitaj v klube, ja tiež budem maródovať! A budúci alebo ktorý týždeň sa stretneme uvidíš čaptavú kripľavú Sárinku Zuza!!
Ale inak sa necítim najlepšie. Od tej silnej tabletky, ktorú som zožrala, mi je nevoľno na žalúdku a striedavo sa mi chce byť hore a spať. Som rozcitlivená, čo je spôsobené tým, že ma vykoľajil zdravotný stav, ktorý sa mi zhoršil (sku*vené koleno) a ešte postrádam akýkoľvek elán do učenia, ktoré budem musieť tento víkend vykonávať a ktoré by som mala vykonávať už dnes.
no ja sa mám často pod psa :/ lebo sa nudím nič moc sa celý týždeň nedeje..nuda..nuda..nuda..kysnem pred pc alebo pri zošitoch a preto ma zožiera všetko mala by som s tým už dačo robiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a momentálne sa cítim nahnevane! :/
Ale teším sa na futbal zajtra
Ale už týždeň som v depke lebo sa všetci ku mne obrátili chrbtom. A často rozmýšľam že či by som niekomu chýbala keby ... keby spravím nejakú blbosť...
Proste som dosť na dne.
Ale inak, v pohode....
Ale inak sa necítim najlepšie. Od tej silnej tabletky, ktorú som zožrala, mi je nevoľno na žalúdku a striedavo sa mi chce byť hore a spať. Som rozcitlivená, čo je spôsobené tým, že ma vykoľajil zdravotný stav, ktorý sa mi zhoršil (sku*vené koleno) a ešte postrádam akýkoľvek elán do učenia, ktoré budem musieť tento víkend vykonávať a ktoré by som mala vykonávať už dnes.