teraz nemyslím tie tipicke vulgarizmy nadavky do pohlavných organov a podobne ale napr. moja babka používala nadávky- nečumpír, anciáša tvojho... tak som minule z nudy dala do googlu slovo nečupír a našlo mi to- "nečumpír je negatívum od čumpíra a čumpír
ja pouzivam na svoje rocne krstne dieta : ozembuch.... ale inac to je prvada kolko krat on si buchol hlavu tak to bude v buducnosti velmi intelignetny clovek... ale nemyslim buchnutie ako buchnutie ale normlane buchnutie za ktore bol aj niekolkokrat aj in hospital.. :d
ja použivam take tie slušnejšie čo nerobi problem pred rodičmi. ako napriklad: do riti,do kelu,ježíííííš... ale často take že ježííííš,alééé,nooooo to ani nie su nadavky skorej ekd hram nejaku hru a nejde mi to
asi nejaky krcmovy povalac co nemal co na praci...btw pohlavne organy spisovne su penis, semenniky, vagina...tak neviem ako z nich mohlo vzniknut kokot ci pica...
a tie nadávky na pohlavne orgány nik nevymyslel, len niekedy davno bolo maximálne neslušné keď sa nietko o nich vyjadroval a samozrejme šiel potom do pekla...
Je to oTkundes a vy nenažrané vychodňarske papule ste to ukradli Záhorákom, to sú dve spisovné záhorácké slová, tak neríkaj, že otkundes a kokodŕbek je východňarsky, šak východňarčina ani drbat nezná, ty oštinoha!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ale google je frajer.. "slovenske nadavky" a vyslo mi toto
Ogrgeň, Papľuh, Kekečur, Oplan, Kikimor, Lapikurkár, Koňokrad
a
Pačmaga, Ceľban, Ozembuch, Kleofáš, Potlkeň, Ochľasta, Drndaj, Odzgaň, Kľampa, Paskuda, Nalpa, Šklba, Ťulpas, Hastroš, Oštinoha
>>Ďas to páral!
» urda.blog.sme.sk/c/60533/Pekne-s...
Hentam, alebo niekde inde bola strašne prdelná nadávka : Mrdofúz ... a ešte Pšochevár ... Fakt, kto vymýšľal tie slová, hm ...
od kkt az po picu a podobne a co maju nadavky spolocne s pohlavnymi organmi? komu co tie organy urobili,ked sluzia aj ako nadavky?
to oni nemaju,my mame asi vacsiu fantaziu...
ale je fakt,ze nadavky do pohlavnych organov sa pouzivaju celosvetovo...ktovie,kto to vymyslel...
a ja teda slusne nadavky nehovorim.bud nadavam a riadne,alebo nehovorim nic..
ale oblubena nadavka mojho byvaleho sefa bola DO CERTA...no skoro ma prekotilo vzdy...
TY GALGAN!
Alebo lapaj, loptoš, darebák a pod.
Kua som si spomenul na starý slogan Hubba Bubba ... To bol trapas storočia
Po slovensky: Dočerta, dopekla, čerta starého...