@janushka189 to si davaj pozor lebo ked ti to zabehne tak to neni nic moc ja to od jednej epizody s hruskovicou uz nemozem robit fajne mi to preplachlo nos a nebolo to prijemne
ale myslim ze na liecbu to ci to prehltnes efekt nema tak si daj a nazdravie! a s teplym cajom to ta fajne zohreje to ti moze tiez pomoct
ak mas doma kamilky/repik tak si sprav caj a urcite bude dobre ak takyto caj budes pit.
Pripadne ten cibulovy caj. Ten je velmi ucinny aj ked mozno nie velmi chutny
cesnak, zazvor a podobne tiez dobre, jablko na vitaminy, a ine ovocie, ale nie citron a ine citrusove plody.
idealne ziadne mlieko a ani mliecne vyrobky.
@janushka189 pri dobrom cibulovom caji by sa dostavil vysledok aj zajtra uz , len vypit aspon tak 3-6deci cibuloveho caj je re niekoho privelmi, hlavne tak pomalsie ked sa pije nech posobi na hrdlo
byt tebou by som si uvarila pivo, s medom, citronom a pomarancom, mna to dostalo posledne dva razy z dost zlych stavov. potis sa po tom jak prase, ale pomaha!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
inak na hrdlo je fajn pozut a vyplut zopar klincekov
alebo si vykloklat starou dobrou domacou (pokial nemas chlast tak slanou vodou)
šak jo bez liekov len ono to celé zázvor aj s cesnakom zaberá u každého inak
ostatne priznaky choroby ale ostavaju
kloktať domacu...hmm..to si musim dať pozor aby som to neprehltla
ale myslim ze na liecbu to ci to prehltnes efekt nema tak si daj a nazdravie! a s teplym cajom to ta fajne zohreje to ti moze tiez pomoct
A ešte by som ti poradil šalviu lekársku - čaj - piť za horúca!
Ináč hovorí sa, že mužský ejakulát je dobrý na pleť tak možno by to nebolo zlé aj na hrdlo?
DD a čo má hrdlo s pleťou? to je ako keď ťa bolí hlava a dáš si tabletku na srdce
ak mas doma kamilky/repik tak si sprav caj a urcite bude dobre ak takyto caj budes pit.
Pripadne ten cibulovy caj. Ten je velmi ucinny aj ked mozno nie velmi chutny
cesnak, zazvor a podobne tiez dobre, jablko na vitaminy, a ine ovocie, ale nie citron a ine citrusove plody.
idealne ziadne mlieko a ani mliecne vyrobky.
oprobujem ale výsledok sa zajtra asi ešte nedostaví
ale ked uz to mas dole, pi caje, coldrex alebo theraflu, striekaj si olynth a zer med, cesnak a cibulu s medom