ja používam Daylong a to mi stačí. Ležať na mieste a opaľovať sa nevydržím, takže len chodím po vonku, bazény a volleyball a pod. keď som na dovolenke, inak normálne kraťasy a tričko, a hore bez som sa neopaľovala nikdy v živote, a aj tak som furt opálená...takže je to asi celkom individuálne, kto kde a ako.
Ja mám takú smolu že sa opálim aj v tieni...ale myslím že človek sa najrýchlejšie opáli kombináciou vody a slnka. Teda radšej pól dňa stráviť vo vode a baviť sa pritom ako vylihovať na slnku, navyše je to aj nezdravé.
mojou taktikou je, že asi dvakrát na začiatku leta zájdem do solárka, nie som z toho hnedá vobec, ale niečo mi to spraví s pleťou, že ma na slnku potom rýchlejšie a pekne do hneda chytá slniečko...bez toho nemám šancu aby sa mi aj nohy opálili, a ak aj trochu tak to hned vybledne
ja len väčšinou takým pobehovaním po vonku .... ale inak, stačí, že ideš na nejaké kúpalisko (aspoň teda u mňa) a keď si tam celý deň pri cca 30 stupňoch, tak sa síce spáliš, ale to trvá len pár dní a potom je to v pohodke
natieram sa na dovolenke 50 až 30 a to mám prirodzene dosť tmavú pleť a opáli ma úplne hneď. Raz vybehnem na bicykli a mám pásiky ako zebra. A ležať pod Slnkom fakt nie je pre mňa. Volleyball, plávanie.. pri tom ťa proste opáli aj keby nechcelo.. A neskúšaj sa nenatierať.
neviem ke´d som na dovolenke ta sa najlepšie opálim tak ,že idem do vody plávam potápam sa abo sa vykotím na nafukovačku ale ležanie na slnku to nie je nič pre mňa
v jari pár krát solárko, potom keď už je teplejšie niekoľko dní nahá na balkóne (len každých 15 - 20 minút si dám sprchu) a v lete som už ako čokoládka a pri vode len ladím odtieň ... a príde koniec jesene a som znova ako krieda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov