Ahojte, potrebujem pomoc. Nechcem schudnúť, nemám diétu ani nič podobné, ale vôbec nemám chuť na jedlo. Začalo mi to asi pred týždňom. Keď niečo začnem jesť, hneď mám dosť a nič mi nechutí, aj tie veci ktoré som predtým jedla neustále. Ďakujem za pomoc.
Pomôže iba skutočný záujem začať jesť. Premôcť hlavu hlavou. A pripravovať si ľahké veci, ktoré ti až tak neprekážajú chuťou. Ja som bola ochotná jesť iba zeleninu, polievky a ryžu dlhé týždne, k iným veciam som mala vyslovene odpor. Tak som si aspoň nejako pripravila vždy niečo, čo som bola ochotná zjesť, vytvárala som si z toho dobroty použitím byliniek, farebne ozdobiť jedlo, a snažím sa k tomu pridávať časom aj ostatné potraviny.
A tiež sa na to jedenie psychicky pripraviť, vyhradiť si dostatok času (a nie iba na jedno jedlo denne).
A týždeň je ešte celkom krátka doba, môže sa to zvrtnúť.
mne sa to stava dost casto a proste nejem...alebo si dam nejaky jogurtovy napoj alebo nieco, co netreba prezuvat...no napriklad pred cvicenim musim do seba nieco dostat, inak by som kolabovala, tak nasilu natlacim do seba aspon bagetu, alebo nieco lahsie
Aj ja to tak mám že mi vôbec nechutí ale mám jednu fintu ked pozerám film musím vždy dačo pri tom jesť, inak by ma ten film nebavil takže si vždy dačo pustím a jem aj ked nemám chuť alebo aj ked už som plná... skús zistiť či aj ty nemáš niečo pri čom automaticky musíš jesť je to len zvyk
toto sa aj mne stávalo keď som mala toľko rokov čo ty, ale prešlo to normálne... vtedy som jedla len preto, že sme mali raňajky, obed večeru ale vôbec som nemala na nič chuť...ale ako hovorím, po čase to zas prestalo...
poznam to, a skoncila som tak v nemocnici... nikdy som nechcela chudnut vzdy som bola stihla a uvedomovala som si ze by mi skor pribrat trebalo. takze ziadna dieta to nebola proste osm do seba nemohla nic dostat. necitila som hlad. a do jedla som sa musela nutit. ale treba s tym odzaciatku bojovat. ked si dlhsie zvyknes nejest bude sa ti tazko zacinat viemo com hovorim. doktorov som musela potom prosit aby mana vianoce domov pustili ze ja uz budem jest
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
tak nejedz, a buď rada, že ti funguje taký prirodzený očistný mechanizmus.
problém z toho rob, až keď začneš veľmi chudnúť.
A tiež sa na to jedenie psychicky pripraviť, vyhradiť si dostatok času (a nie iba na jedno jedlo denne).
A týždeň je ešte celkom krátka doba, môže sa to zvrtnúť.
Skús pouvažovať, prečo ti nechutí jesť.
Poznám také stavy pomôže len premôcť sa lebo môžeš mať aj vážne zdravotné problémy z toho,hlavne ke´d si teraz vo vývine.