Guten morgen valasy a valašky vy ludia čo ste už uspely povedzte že mi ako sa systematicky pripravovať na priji- mačky ,chem ist von z 8.triedy lebo niesom ako ostatna chamrať v našej triede . Ktoré učivo z koolkých ročníkov mam opakovať ?
Sa tváriš, že si múdrejší, ale píšeš ako negramotný kokot. Neviem, že kam chceš ísť, ale najlepšie je v 9. triede napísať monitor nad 90% a nemusíš sa jebať s prijímačkami. To tam len prídeš a povieš, že tam budeš od septembra chodiť a máš deň voľna, ľahké... Ale v tvojom prípade ti odporúčam prejsť si 9. ročník, lebo nemáš na to, aby si preskočil ročník...
@iviking na birdzde píšem ako negramotný kokot zujímavé že ťa to kurva nenapadlo čo keby si sa vyjebal na gramatiku v četoch ja mám na to aby som išiel z 8 triedy do ...... zo školy ,chcem sa vyhnúť monitoru a ostatným ....... podotknem na koniec keby si skočil z úrovne svojho ega na úroveň svojho IQ spáchal by si samovraždu sa vyjadruj k téme miesto toho ma tu urážaš nevieš kto som ,nevieš odkiaľ som , nepoznáš ma tak tu netrep pi*oviny ja som elita
Ty si hovno, nie elita, si len ďalší človek, ktorý keby teraz zomrel, tak by si nikto ani nevšimol... A hneď v tom, čo mi píšeš, asi aby som sa rozplakal, tak máš chybu. Ja píšem spisovne a bezchybne všade, aby som sa potom za to nemusel hanbiť ako ty. A hneď na tebe vidím, že na to proste nemáš.
Čo sa týka mňa, tak ja mám vysoké ego, to máš pravdu, ale nie je to len tak, že som rozmaznané "decko". Je mi jedno, či veríš, ale IQ mám o dosť vyššie ako ty a ako to sledujem, tak aj ako 99% užívateľov BIRDZ-u...
@Iviking nemyslíš že si to prehnal? Písať 13 ročnému človeku že je negramotný kokot, hovno atď.? Chlapec má v sebe aspoň nejaké to sebaovládanie a súdnosť.
....a potom že generácia ide do sračiek keď toto si dovoľujú ľudia ku deťom
@foxie myslím, že to nebolo až tak prehnané. Chlapec ani nevie svoj jazyk, ale chce sa predčasne drbať na bilingválne gymnázium, tak to je fakt už veľa... Navyše ani nie je natoľko inteligentný, aby si túto alternatívu našiel sám z oficiálneho zdroja, ale pýta sa na to na nejakom pofidérnom fóre...
nepripravuj sa, uc sa. Nevies co tam bude, tak sa uc vsetko co ta zaujima. Podla mna tam nebudes mat nieco extremne, co si v zivote nevidel. 30 je fakt maly pocet, no nepodcenuj to. Proste si skus nastudovat, zistit nieco z predmetov prveho rocnika buducej skoly, lebo zvykom byva, ze to ucivo uz takito zaujemcovi ovladaju a tak aj nieco z toho vyberu
@iviking všetci sú tu užitočný len ty si tu za kokota !!!! de žiješ ty skurvenec sa ti čudujem do ta porodil jebem ti z vysoka na tvoju pojebanú gramatiku tu na četoch , nikomu to neprekáža len ty si tu za kokota myslíš si že si spravil revolúciu tým že tu hejtuješ ludí za takéto pi.oviny . SA ZOBuD ty hovado keby tvoj tatko vedel čo s teba vyrastie nechal by ťa uschnúť v slipoch . JA SA CHCEM PO šKOLE ODREAGOVAť tak si vyser oči a napchaj si ich do krku ty zmrd už ťa tu nechcem vidieť skap dorana a neotravuj . TY CHAMRAť
@iviking ja sa za to nehanbím som aký som a takým aj budem a už nespríjemňuj život užívateľom birdzu PS nerozmnožuj sa svet potrebuje lepších ludí ako i ty ,hodlaj so sebou niečo robiť najlepšie pycholog
@pan-velkomozny vidno, že na to nemáš, tak čo sa tu rozčuľuješ ty decko. Keby bolo viac takých ako ja, tak Slovensko nie je tak primitívne a IQ sa zvýši. Bohužiaľ sa rodia deti ako ty, tipujem, že budeš asi jedináčik... Sprostí, rozmaznaní a máš pocit, že si niečo viac alebo že máš na podľa teba najlepšiu školu zo stredných škôl, čo je tiež pičovina, pretože bilingválne je kokotina sama o sebe...
Budem rád, ak na tej škole budú aspoň trochu kvalitné prijímačky a nedostaneš sa sam, lebo ty si hanbou pre náš národ, ty Maďar.
to mas este v pohode ja som robila na skolu kde beru 96 a prislo ich 500 a teraz 2 a pride ich najmenej sto no ale co ti poradit. na bilingvalku...neviem ci mas v testoch zahrnute aj nejake to overenie specialnych schopnosti alebo tak na psychiku na to hlvane s kludnou hlavou, ziadny stres klud ak sa neopdari tak svet sa nezruti. ja som tiez na prvy krat s osmicky nespraviia lebo som stresovala prilis a na tu druhu cast...matika bola fest tazka a slovina tam ani nebola bola anglina. dalej robila som prijimacky na GJGT v BB a dalo sa to v pohode zvladnut... nespravila som ich ale fakt to oblo v pohode z matiky taky zaklad z osmicky, sedmicky a slovina tiez v poho otazky staci ak mas nejaku tu logiku a zakladny prehlad a malo by to byt okej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
čiže dakujem za odpovede
Čo si opakovať? VŠETKO! máš vedieť všetko + to čo sa robí 9.ročníku.
ez
Čo sa týka mňa, tak ja mám vysoké ego, to máš pravdu, ale nie je to len tak, že som rozmaznané "decko". Je mi jedno, či veríš, ale IQ mám o dosť vyššie ako ty a ako to sledujem, tak aj ako 99% užívateľov BIRDZ-u...
....a potom že generácia ide do sračiek keď toto si dovoľujú ľudia ku deťom
Budem rád, ak na tej škole budú aspoň trochu kvalitné prijímačky a nedostaneš sa sam, lebo ty si hanbou pre náš národ, ty Maďar.