ja som totak pochopila, že je to jedno z tých slov, ktoré pre češtinu nevidno rozdiel, lebo je často používateľné a raz ho vidno s y a raz s i... takže ja to beriem klasikuš:
ribo, nemôže podľa vzorú pekný, sexi je cudzie slovo
lix, ale teda ja som za to, že v slovenčine je t s mäkkým a ľudia často čítajú aj česky a vidia, že v češtine je to s ypsilonom... slováci to majú radi mäkko, čechové zase tvrdě... to se zná, jak raz povídala jedna známa osobnost "ja miluju slovjienčinu, je tak mjekoučká, čistoučká..."
a v taliančine nie je ypsilon a tak som sa už párkrát pobavila na niektorých slovách, neuveriteľné... beriem to už automaticky, majú to ľahšie idrofilici jedni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ludia keď už poznáte odpoveď neradte ostatným
on je sexy. oni sú sexi
si sexi, vieš o tom?
jseš sexy, víš o tom?
A hlasovala som za sexy, neviem preco
Tak keď povieš "si sexi" to ako osobe, a "je to sexy" tak hovoríš o veci
Alebo nie?
sexi - neskl. príd. (lat.) slang. majúci sex, oplývajúci sexom
ja som si myslela ze sexy
ale je tu aj sexbomba - žena majúca pre mužov mimoriadny pôvab, príťažlivosť, vyzývavá, provokujúca zo stránky sexuálnej
Takže je to úplne jedno aké i/y použijete, je to vždy dobre
a neviem či už je to aj prijaté , teda udomácnené a mohlo by to byť aj sexi s i
ale tak asi skôr píšem a som aj hlasovala za y :d
lix, ale teda ja som za to, že v slovenčine je t s mäkkým a ľudia často čítajú aj česky a vidia, že v češtine je to s ypsilonom... slováci to majú radi mäkko, čechové zase tvrdě... to se zná, jak raz povídala jedna známa osobnost "ja miluju slovjienčinu, je tak mjekoučká, čistoučká..."
a v taliančine nie je ypsilon a tak som sa už párkrát pobavila na niektorých slovách, neuveriteľné... beriem to už automaticky, majú to ľahšie idrofilici jedni