prosim vas ako sa možem stat hercom? na aku školu by som mal ist? na konzervatoriu sa to da? alebo iba na VŠMÚ? som absolvent na klavíri, 6 rokov som tancoval.. a ten spev by sa dal ďakujem za odpoveď
nie som si istá so strednou školou... tam je to myslím nejako aj jedno. myslím ale že na skúškach na VŠ musíš vedieť ako tak spievať a veľké plus je ak vieš hrať na nejaký hudobný nástroj. talentovky sa robia z monológu...
ale fakt, nie som si istá
ale vysoká škola múzických umení určite. BB a BA. o tých viem.
na VŠMU v Blave berú do ročníka 12 ľudí - 6 dievčat, 6 chlapcov ale je to také, že tento rok sa im nehodí blonďák tak ho nevezmú a môže mať gigantický talent
@hipik357 poviem ti rovno ze si idiot ked chces byt hercom. vies aky je momentalny stav?triedy na konzervach su totalne plne len blbych hercov..ak nechces dabovat telenovely chod na gympel alebo zacni rozmyslat..na herectvo fakt nechod..
@impulse hej je to stredna a je v košiciach a je to súkromna ..neviem ako su na tom vaše financie a ak tak ako moja gramatika tak to nieje boh vie čo ...Je to pomerne drahšia škola..A neviem ved si kukni na nete
robil som si srandu no chodil som 6 rokov na ZUŠ-ku - tanec, a na klavír ešte chodím... a mával som vystúpenia, takže z nejakým prednesom nemám problém... šak tak z toho divadla som bol raz na suťaži zo školy (v 4. ročniku ... a hral som rôzne scenky.. pre takych 100 ludia asi..
Ak ti môžem poradiť, tak naplno súhlasím s @lukashe , pretože môj priateľ je na hudobno-dramatickom na konzervatóriu v BA a tých hercov je TAKÉ KVANTUM, že takmer žiadna šanca uchytiť sa. Ale za pokus nič nedáš.. Ale v jednej veci nesúhlasím: V tých triedach nie sú len "blbí herci" ... Ale hlavne sú tam trápne héérečky
@momo48 to asi nebolo pre mňa ale ty chodíš na súkromnú filmovú ? tam som chcela ísť na fotku ale vraj to je o ničom
@lukashe tam sa také podrazy robia, že je to až neskutočné (ach) stačí, že máš protekciu a vezmú ťa.. jeden môj známy nevie vôbec hrať je úplne nemožný ale jeho otec je riaditeľom ľudového divadla v PO a zázrakom bol jeho synáčik prvý na prímáčkách (ach) čo keby tam šiel bez protekcie tak sa nedostane ani do 2. kola
@hipik357 tak ako, nic moc na to, že chceš ísť na herectvo
ale určite začni chodiť do ZUŠky aj na Literárno-dramatický odbor my sme malinké mesto,ale absoleventi sú aj herci ja tam chodím,ale len pre oddych a tak neplánujem to studovať.
Každopádne je to o šťastí potom tá výška ako bolo už vyššie spomenuté.
@impulse tak to ne, ja nie som rozhodnutý.. len by som to bral ako alternatívu, ako som už spomenul... ale zatial mám v úmysli gympel a keď tak odtial skusit všmu. tak hej tá protekcia je tam podla mňa prvoradá tiež mám kamaráta čo je v radošinskom divadle (ochotníckom) robil minulý rok skušky nezobrali ho (na všmu) ale chce skusit nabuduci rok
@momo48 tak je to asi jediná taká SŠ na Slovensku..alebo na východe ja som tam strašne chcela ísť ale ľudia ma presvedčili aby som nešla :/ ja som zatiaľ na to počula minimum pozitívnych ohlasov
ahoj! takže tomu sa treba halavne venovať a nie len tak si zmyslieť ja s tomu venujem od 6 rokov treba mať talent a hlavne obehať agentúry spoznávať ľudí atď na školu sa dostať nieje len tak... viem o tom svoje priateľ je herec
@ciernocervena trapne afektovane herecky ano to taktiez. no z tych chalanov co tam je mi pride vacsina ako buzerantov..uz len chodzu maju afektovanu..bohuzial poznam len 2 chalanov co su normalni a studuju herectvo a baby stale ziju v sne ze sa tym budu zivit..pri tom nerozumiem co im je inspiracio studovat to. particka?WTF?!?
No ako mne stačilo, keď som bola na konzerve čakať toho môjho milého a vychádzali tie jeho spolužiačky... Proste to bolo niečo strašné... To, že si tam vytrtkávajú tie sliepky maturitu len svedčí o tom, že jaké sú to pí. A s tou partičkou máš asi fakt pravdu
Mozem sa spytat chodil som na sos drevarsku strednu skolu a chcel by som byt hercom myslite ze by som sa mohol este nim stat neda sa spravit daka druha skola alebo take nieco ??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale fakt, nie som si istá
ale vysoká škola múzických umení určite. BB a BA. o tých viem.
@lukashe tam sa také podrazy robia, že je to až neskutočné (ach) stačí, že máš protekciu a vezmú ťa.. jeden môj známy nevie vôbec hrať je úplne nemožný ale jeho otec je riaditeľom ľudového divadla v PO a zázrakom bol jeho synáčik prvý na prímáčkách (ach) čo keby tam šiel bez protekcie tak sa nedostane ani do 2. kola
@hipik357 tak ako, nic moc na to, že chceš ísť na herectvo
Každopádne je to o šťastí potom tá výška ako bolo už vyššie spomenuté.
ale nie vobec to nieje o ničom ...v pohode škole nikde na slovensku nemaš take vybavenie ako tam ..tak dost sa toho naučiš
No tiež nieje zas taká pravda ale to tu nebudeme rozoberať
No ako mne stačilo, keď som bola na konzerve čakať toho môjho milého a vychádzali tie jeho spolužiačky... Proste to bolo niečo strašné... To, že si tam vytrtkávajú tie sliepky maturitu len svedčí o tom, že jaké sú to pí. A s tou partičkou máš asi fakt pravdu
A ja osobne poznám troch!
Samozrejme, že doslovne A podaktorí herci tiež, ale viem, že speváci určite