Čaute, mám takú otázku, ako sa môže normálny človek stať mafiánom? Nechcem sa ním stať len ma to tak napadlo. Je to také ako narodiť sa do bohatej rodiny alebo ako?
kúp si čierne auto, čierny oblek, poprípade 10 kilovú retiazku na krk, chod na široko ako kebyže si neholíš pazuchy a možno budeš...u nás sú takí husťááci neskutoční :ble: ..a ešte drsný pohľad som zabudol
Staci si dat na Facebook profilovku so 100 euro (rozmenene na 20-tky) , nezabudni mat nahodene cierne okuliare a v kolonke trvale bydlisko Belize. Ked chces este viac zaposobit tak na uvodnu fotku si daj nejaky mercedes G a podobne...
Treba poznat spravnych ludi kazde mesto kazdy kraj ma svojich borcov pravy bola stara bratislavska kasta len v tejto dobe maju tazke podmienky tak vacsinu aktivit museli zlegalizovat ... a su rozne typy ludi, kazdy zamerany na nie o ine
Alebo zacat s niecim malim... Napriklad pestovanie konope... S tym ziskas znamosti a zoznamissa s vecsimi ludmi, ked uvidia ze si dobri tak budes v niecom vecsiom a ked budes aj v tom dobri tak ziskas ovela vecsie znamosti a pojdes vyssie a si mafian
@erikman "budeš vyššie a si mafián"
Bude akurát tak maximálne kokotko v X5ke čo sa hrá na šéfa a dostal by na piču od priemerného okolidúceho nemať okolo seba ľudí.
Toto nie je mafián podľa mňa.
@jamesko nechci sa stať mafianom !! ..... viem to o sebe , ja som sa do toho len náhodou dostal tak že som začal cvičiť , zoznámil som sa s takými luďmi najprv ma volali na zábavy potom menšie obchody potom väčšie obchody a ďalej to už nechcem rozoberať !! ale každú sekundu sa musíš strachovať o svoj život :/ je to nebezpečná vec , prídu peniaze , prídu ženy , prídu autá ale každu sekundu ťa môžu zajebať , a nikdy ťa už nikto nenajde !! SI KRAL ale do kedy ?
@jamesko u nas niako ziadna mafia na slovensku neexistuje to co je u nas su len gangy, skutocna mafia ma pravidla ktore kazdy dodrziava. btw pozri si trebars kalabriu region kde si mozes nechat odomknute auto a nikto ti ho nevykradne... preco? lebo mafia to tam vedie lepsie ako stat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Cítiť musíš len vlastnú bolesť..ak ti ju niekto spôsobil, musíš ho zničiť.
Mafián neni nejaký papier alebo doklad, je to najvyššie štádium rešpektu
A inak robíš všetko to, čo ti pod slovom mafián napadne
Všetko ...Svet je len a len tvoj :happy:
@relieforsaddist ešte dobré zmýšľanie a žiadne svedomie
@grinder prečo si myslíš že sa normálny človek nemôže stať mafiánom?
@igorv skúsim si to prečítať, vyzerá to zaujímavo
@karbyhokonstanta páči sa mi ako si to popísal, ako keby si mal už nejaké skúsenosti
chi chi
Myslím dostať sa k nejakej skupine, veď nikto kto chce robiť s mafiánmi si nedá len tak oznam do novím a k tomu životopis.
Breaking bad navod ako sa stal obýčajny učitel drogovým bossom
Bude akurát tak maximálne kokotko v X5ke čo sa hrá na šéfa a dostal by na piču od priemerného okolidúceho nemať okolo seba ľudí.
Toto nie je mafián podľa mňa.